Mest bilder

Dags  att uppdatera lite, men tror att det får ske mest med bilder denna gång. Borde gå å sova, med tanke på ätt natten som var vaknade Siri ca 2 gånger i timmen och det verkar inte bättre ikväll! Hon har åkt på en förkylning så här lägligt till att det blev superväder! Så tyvärr, vi får försöka hålla oss från allt vad badvatten heter, undantag dock för badkaret! =)

Jaja, drar lite snabbt vad som hänt sen sist. Min bror kom på besök, fredag till måndag. Det var väldigt roligt att ha honom här, tyckte vi alla! Han måste ha varit helt slut efter dagarna hos oss, för han busade och lekte med barnen hela tiden! Hann med lekparken, stranden, restaurangbesök och en tur till buspalatsen, förutom allt bus hemma både inne å ute! Tack brorsan för en väldigt trevlig helg och för alla presenter vi fick!

Annars så har vi stökat på här hemma med promenader, lekparken, busat på gården och ätit en massa bär =) Vi haft lekträff med kyrkiskompisar, varit ute å plockat blåbär. Har hunnit med att bada i sjön och Stefan har börjat måla om ytterdörren!

Det var väl det som hänt i grova drag, så här kommer lite bilder:

    
Morbror å barna!

  
Lillebror och storasyster!

  
Siri älskar att kläut sig, fick en ny klänning idag till samlingen! Eskil fick sig ett par 3/4-snickarbyxor, perfekt nu när värmen kom! =)

Vi har ju föresten fått ordning på Eskils rum nu äntligen, ombonat å mysigt. I den vevan så bytte vi ut spjälsängen mot en madrass på golvet. Han ska få en riktig säng, men det fungerar så bra med madrass just nu eftersom han är ganska rörlig av sig när han ska sova. Vår lillkille börjar verkligen bli stor! Hans stora grej just för tillfället är att klättra upp på köksbordet! Lagomt roligt!

Siri går oftast runt å sjunger något, antingen en riktig sång eller så blir det nån hitta-på-sång! =) Hon är även min lilla hjälpreda, villa gärna vara med å diska, dammsuga å baka =) Hoppas bara at tdet håller i sig! =) Gotjejen!

Nä, nu är det sängen som gäller!

På återhörande!

/Sara

RSS 2.0