Vabbvecka

Som rubriken lyder, har vabbat nästan hela veckan! Eller barnen har i alla fall varit hemma sedan i tisdags, sen ahr jag och Stefan delat på dagarna och jag jobbade sedan delvis hemifrån i fredags. Skönt när det går att pussla och trixa, så det blir bra för alla!

Båda barna har varit väldigt förkylda och hostiga, men mest Eskil. De sa på förskolan att han varit som en zombi nästan i måndags, hade inte varit sig själv alls! Så från tisdag blev det inget dagis för deras del. Trodde att helgen skulle göra susen, men i och med att hostan gav vika, så kom det gröna snoret! Trevligt! Så det blir ytterligare en vabbdag imorgon! Men på tisdag, håller tummarna, att vi alla kan återgå till vanliga rutiner!

Det har börjat bli vår ute, gunorna är framme, sandlådan full med leksaker och i helgen åkte trehjulingen fram. Synd bara att Eskil inte når ner till tramporna än på cykeln! Han som så gärna vill cykla, precis som Siri! =) Vi har börjat kratta lite på gården och vårstäda, utemöblerna står på sin plats och grillen är redan invigd, två gånger om! =)

Vi har börjat planera inför sommaren så smått =) Först har vi ju Varberg och Göteborgsvarvet att se framemot. Ska bli väldigt roligt att åka ner i år, har ju hänt en del för våra kompisar där nere. Tillskott i en familj, nya hus och barn som blivit äldre! En massa skoj med andra ord! Och inte att förglömma, trevligt sällskap! Sen får vi väl se vad mer vi hinner med på vår försemester, har planer på att utnyttja resan norrut på nått sätt!

Vidare i somamr så kommer vi att vara lediga 6 veckor var, med 4 veckor som överlappar varann. Men mer än att det blir en tur till norrland, vet vi nog inte nu. Något som vore väldigt roligt skulle vara att åka till Frankrike till min bror och hälsa på! Men men, vi får väl se vad denna sommar kommer med.

Jaja, dags att sova en sväng nu kanske. Barna somna strax efter 19 ikväll, vilket betyder att de nog vaknar runt 6 imorn, eller tidigare än så!

Återkommer en annan dag med foton, orkar inte hämta kameran just nu! =)

På åtrerhörande!

/Sara

Slappar i soffan

Som rubriken lyder - slappar i soffan framför Fångarna på fortet, i brist på annat att se på! Barna somna före 20 ikväll, hade trötta barn å kanske lite slöa föräldrar med, så om inte Siris väckarklocka hade ring mitt i allt ihop så hade vi kanske somnat med barna vi också! :)

Idag har vi hunnit med klädbytardag, lunch på stan å lite shopping, gratulerat kusin Emelie och sen lördagsmys efter middagen! Jag hann med en promenad också i kylan! Tur jag gick före barna la sig, för nu snöar det ute! Usch, inte vill vi ha mer snö nu - jag vill ha vår å sommar!

Peppar, peppar, men natten som var så sov Eskil för tredje gången denna vecka i sin säng till efter 5! Han har i princip aldrig sovit i sin säng en hel natt under sitt snart 2 åriga liv :) Plötsligt händer det kan man kanske säga :) Håller tummarna att det fortsätter på detta spår!

På tal om Eskil, vår lille buse. Han åkte nerför trappen igår med en Bobbycar! Fast han sa själv att han åkte skoter :) Å tror inte att det var meningen att han skulle ta svängen nerför trappen. Den turen resulterade i lite tårar och ett blåmärke längst hela kinden!

Siri, vår sångfågel, stämmer gärna upp i skönsång här hemma :) Det är allt ifrån riktiga sånger till hitta-på sånger och ibland låter det som opera :) Ljudnivån är det inget fel på :)

Jaja, nog för att den riktiga våren dröjer lite, så är det väldigt skönt med ljuset i alla fall. Ljusa morgnar och ljust ända tills barnen lagt sig! Man blir så mycket piggare och hittar på så mycket mer på eftermiddagarna! Flera dagar nu har vi varit ute eller gått ner på stan efter dagis å mellis, väldigt härligt! Men som sagt, jag vill ha sommar nu!

Bjuder som avslutning på detta inlägg på en bild på Eskil från igår, när han inte orkade vänta på kvällsvällingen utan somna sittandes i soffan! :) Å bild på en spelande och sjungande Siri! :)

  

Ha en fortsatt bra kväll å helg!

På återhörande!

/Sara

RSS 2.0