Gräsänka å bilutflykt

Imorse, eller tidigt i ottan, runt 4 åkte Stefan mot Karlstad. Han kommer hem imorgon runt 17-18, så detta är första natten jag å barna är själva!

Morgonen började först runt 8, Siri vaknade innan Eskil, som i och för sig åt 7.30, men sov vidare sen. Hann göra Siri klar för dagen, innan jag släppte in henne för att väcka lillebror =) Dåligt väder, grått å trist, var det på förmiddagen, men sen efter lunch sprack det upp och blev faktiskt runt 21 grader i skuggan och strålande sol. Eftersom Stefan har hyrbil, så har jag bilen i två dagar nu, så jag packade in barna i bilen och begav mig mot jobbet å Ström. Var en sväng in på A&H påvägen, Eskil i selen och Siri fick hålla handen. Å hon var så snäll inne i affären, höll min hand hela tiden och gick utmed mig å kollade! Stor-tjejen!

Kom till jobbet runt 13, med två sovande små troll. Siri fortsatte sova i vagnen, men Eskil vaknade nästan direkt vi kom in. Pratade å fikade å fick se en fungerande "Eskil". Ska bli roligt att komma tillbaka till jobbet sen å bekanta sig mer med honom =) Väldigt trevligt också att få uppdatering om vad som händer å sker! =) Påväg hem sen så svängde vi in till Ingegerd. Hon hade så skönt på baksidan där hon satt å njöt i solen på altanen sin. Siri fick springa runt på gräsmattan å gjorde livet lite jobbigt för en grannkatt som är väldigt mycket hos Ingegerd, kanske han inte kommer tillbaka på ett tag nu =) Tur ändå att katter inte bryr sig så mycket om det är barn som vill leka med dem =)

Hemma sen så blev det middag å Eskil fick smaka palsternacka idag, å han smackade på som vanligt =) Kunde ju inte låta dagen gå utan att gå på en promenad. Gick ner till hamnen, men trodde där ett tag att det inte skulle bli nått. Verkade nämligen som om det bara var jag som ville gå ut =) Båda lugnade dock ner sig och det blev en rätt trevlig promenad tillslut.

Till kvällsmål fick Eskil en hel smakportion gröt, vilket slank ner alltihop å jag tror att han hade kunnat äta mer också. Det känns väldigt bra att det fungerar med maten. Har fått ge ersättning en gång idag och fyllde på inatt också efter det han varit vaken 1 timme. Men dessvärre så tror jag att jag har början till mjölkstockning! Hoppas inte det blir värre bara, så nu inatt blir det nog heller snuttning än ersättning!

Nattning av Siri gick bra, tog ca 40 min, var bra med tanke på att hon var rätt pigg ändå när hon skulle lägga sig. Tyckte att det var läge när nattning när Eskil just ätit och somnat. Flyt hade jag sen också, för just som jag kom ner efter att ha lagt Siri, så vaknade Eskil till! Gick att söva honom direkt och han hann inte väcka syrran!

Det var den dagen det! Disken avklarad och jag har till och med duschat! Nu ska jag sjunka ner i soffan å invänta nästa matning! =)

 
Det är rätt fint i hamnen å mina barn är finast i världen! (Och ja, det var 17 grader ute, men Siri ville ha mössan på, Eskil dock hade visst inget val =) )

På återhörande!

/Sara


Kyrkis å vackert väder

Eskil sov bra hela natten, skönt, bäddade för en bra dag och det blev det - för alla! =) Steg upp före 8, hade vaknat kring 7, men båda barna hade ro att mysa ett tag =) Eskil låg i spjälsängen och filosoferade så nöjt! Tog oss iväg till kyrkis på Björkberg här utmed oss på morgonen, för det var verkligen morgon för oss, började redan 9.30. Får se om vi hinner gå varje vecka, ibland så har jag ju riktigt sjusovarbarn =)

I alla fall, nya människor, nya sånger och nya leksaker - blev en hit! Till å med Eskil verkade gilla det, för han somnade inte förrän kring 11, vilket i alla fall är 1 timme senare än vanligt. Siri busade på och ville knappt fika, men hann med det också tillslut. Hem å äta lunch, prova lägga Siri för att vila, men icket. Blev ut i det vackra vädret istället, tog oss en promenad ända bort till Dollar, var tvungen fylla på förrådet med våtservetter och tvättlappar =) Blev bananpaus och blöjbyte i stan innan vi gick hem. Hann lagomt tills dess Eskil skulle äta igen och han var på så bra humör så det slank ner lite potatis innan riktiga måltiden också.

Stefan blev sen från jobbet så jag å Siri fixade middagen. Siri hjälpte mig att sno ihop biffar, gick hur bra som helst att ha henne som hjälpreda - liten börjar bli stor! =)

Eskil slukade en halv smakportion på kvällen, går som en dans det här med att intoducera mat ju! Hoppas det fortsätter lika smidigt sen, att han blir lik syrran vad gäller att äta mat och gilla mat! Siri äter i stort sett allt och det har varit väldigt få perioder som det har krånglat med maten för henne.

Pratade med en väldigt kär vän på kvällen, var ett tag sedan vi hördes av per telefon, så det var jättekul att få höra vad som hänt sen sist! Hoppas vi ses snart, tillsammans med tredje tjejen också i "sötast i världen"-gänget =) (lite internt =) )

Det var den dagen det, lika bra väder som idag skulle det bli resten av veckan har jag hört, skönt det! Ska passa på att vara ute så mycket som möjligt då!

 
Siri hjälper mig laga mat å Eskil tuggar på handen =)

Höres!

/Sara


Stora killen!

Var dags för vägning idag för Eskils del, nu mer väger han 5900 g och är 65,5 cm lång - nästan exakt på grammet och på centimetern som Siri var vid 6 månaders ålder! Han drar storlek 68 i byxor, men mer 62 i bodysar. Stora killar behöver mycket mat, kanske mer än vad jag kan ge. Har måsta ge honom lite extra ersättning, men ska försöka hålla det till kvällen å natten och försöka amma helt på dagarna. Slutar inte på kvällen/natten heller, ammar först och ersättning sen, vill ju försöka amma så länge som möjligt. Men som sagt, hade samma problem med Siri och då var hon ju till och med mindre när det började tjorva å krävde kanske mindre mat också då. Men men går det inte så går det inte! Man får vara glad åt att det fungerade så här länge i alla fall.

Natten som gått var rätt lugn, ur den synvilkeln att han inte hade nån vakenperiod. Däremot så åt han tätare än varannan timme. Så det vore ju skönt med i alla fall 3 timmarsintervall igen! Få se om kvällsgröt hjälper sen! Japp, Eskil fick sin första smakportion med gröt ikväll och den bara slank ner =) Han tog till å med tag i skeden och slickade av det sista! =) Jaja, var nog mer en reflex, eftersom allt ska till munnen nu för tiden, men jag såg det som ett bra tecken i alla fall =)

Medan vi var på BVC så försökte farmor söva Siri i vagnen, vilket inte gick alls! Istället blev det en sväng på stan sen för oss alla. Fikade och Eskil fick ett par tossor, så han slipper ha Siris rosa =) å till Siri hittade jag ett par nya fräsiga jeans! Eskil han sov sig igenom hela stadssvängen, rekord för att vara han. Två lurar idag på ca 1,5 h! Siri däremot tog ingen lur alls! Stannade till i lekparken innan vi gick hem och till å med Siri gick nästan hela vägen från stan till oss - imponerande! Blev lite grinigt på kvällen, höll på att somna i bilen till och från affären, fick ta till alla möjliga knep för att hålla henne vaken! Somna som en stock efter ett bad strax efter 19! Eskil somna han med runt 19.30 - så för en gång skull fick vi en lång kväll för oss själva =)

Så här sitter jag å bloggar, medan jag hör hur Stefan snarkar i TV soffan =)

 
Eskil smak potatis å Siri hjälper pappa att diska =)

På återhörande!

/Sara


Eskil 4 månader

Tänk redan har det gått 4 månader sedan man var på förlossningen! Känns så där konstigt som det gör ibland, känns som igår samtidigt som det känns väldigt länge sedan på ett sätt! Eskil har ju hunnit bli så stor ju! I och för sig så var han ju ganska stor redan när han föddes, för vi jämför ju med Siri, som var en lill-tjej väldigt länge. Går tillbaka till anteckningar jag fört när Siri var liten och storleksmässigt så var hon ca 8 månader om man jämför med hur Eskil är nu! Sedan så är han bara lite före med saker som att rulla över till mage, rulla över på rygg och gripa efter saker. Däremot så är han mycket stabilare och starkare än vad Siri var, men det är ju inte heller så konstigt. Han sitter till exempel väldigt bra i matstolen. En stor skillnad barnen emellan är dock detta med att roa sig själv. Siri satt mycket i babysitterna eller låg under babygymmet och filosoferade. Eskil däremot gillar inte babysittern alls typ och verkar vara av den rastlösa typen när det gälelr att ligga på golvet och leka. Han gillar mest att vara hos någon och då ska denna någon hels av allt stå upp eller gå =) Somna av sig självt kan han inte. Nattning sker antingen i vagnen eller i en famn om det är riktigt grinigt.

Fast han för det mesta en glad 4 månaders bebis. Har ju haft strul med maten å nattsömnen de senaste dagarna och igår så tog vi till flaskan! =) Han tog den direkt och klunkade i sig ersättning, inga mängder, men det kanske  bara behövdes det där lilla extra. Var upp en sväng inatt också och pyttsade i honom mer, fast trots det så vaknade han igen efter 2 timmar! Har vaknat varannan timme hela gårdagskvällen och natten, var dessutom vaken mellan 2 och 3. Har fått i honom lite ersättning idag också, så få se om vi kan komma in i bättre matrutiner snart. Hade samma problem med Siri när hon var i denna ålder, hade för lite mat där ett tag, men det löste sig tillsut.

Stora potatispremiären ägde rum mitt på dagen! Å det gick bara fint, han smackade och åt, hade nog gärna ätit mer om han fått! =)

Stefan är och springer Lidingöhalvan idag. Han ringde nyss och hade kommit fram till målet och under sin egensatt måltid, så grattis älskling!

Väntar på att Siri ska vakna, tar sig en lång lur idag tror jag, vaknade 7 imorse och då brukar det bli uppemot 2 timmar mitt på dagen istället. Lunchen är förberedd i alla fall å sen tror jag att vi ska försöka ta oss ut en sväng med vagnen å inte att förglömma - selen!

       
Siri ritar till melodikrysset å Eskil sjunger med i barnvisorna =)

  Posering på 4 månadersdagen!
Eskil 4 månader och Siri 4 månader!

Ha en fortsatt bra helg alla!

På återhörande!

/Sara

Siri bakar!

Premiärbakning för Siri igår. Var skoj att kladda, men hon tyckte faktiskt inte att det var så gott! Smakade lite å sen när jag frågade om hon ville ha mer så sa hon bara "Nää"! =)





På återhörande!

/Sara


Inte lätt att vara bebis!

Siri sover, passar på att ta det lugnt framför datorn en sväng. Det kan behövas efter inatt, eller borde kanske sova jag med, men just nu är Eskil vaken å pigg, så det går nog mindra bra. Eskil har nämligen haft en stökig natt. Inte kommit till ro trots amning, grinat och varit vaken mellan 2 och 5. Somna sen utmed mig i alla fall och vi fick sova till ca 7, när Siri kom över till oss. Hon fick däremot en 12 timmars sammanhängande sömn, skönt!

Vet inte om Eskil är inne i nån tillväxtperiod eller om han behöver fylla på med ersättning. Får se hur det går de nämsta dagarna, ska på BVC på måndag, så avvaktar nog tills dess om det inte blir olidligt i helgen!

Grått ute, ska kanske försöka ta en sväng med vagnen sen, beroende på vad lill-killen vill! Har i alla fall hunnit pyssla med Siri på morgonen, målat med vattenfärg - skoj! Eskil sov i alla fall 1,5 h nu på förmiddagen, så då gäller det att hitta på saker med Siri!

Bilder från imorse:

   

På återhörande!

/Sara

Upp å nervänd dag!

Dagen började med att Eskil inte sov så bra, eller han sova väl, men vaknade varannan timme ungefär. Sen tyckte han att det var läge att vara vaken mellan 4 å 5! När han äntligen hade somnat, så vaknade han igen 5.30 när Stefan steg upp. Om det var han eller Siri, som kommit trippandes över till vår säng, som väckte honom vet jag inte, men vaken var han och så även Siri! Å inte ville de sova heller, Siri kanske till en början, men det ville då rakt inte Eskil! Gav upp 6.30 då vi gjorde morgon. Siri fick ett morgonbad dagen till ära =)

Eskil somna faktiskt runt 9 sen å sov 1,5 timme! Skönt! Siri tog det rätt lugnt på morgonen, Krille kom förbi, sen även farmor en sväng. Somna ganska direkt när vi gick upp för att vila runt 11. En hemsk mamma kom sedan och väckte henne före 12, för att hinna äta lunch innan kyrkis, men det var inte populärt, varken väckningen eller lunchen! Fick ta med maten å bege oss. På kyrkis gick det bra, förutom att Siri hade myror i brallan å inte hade lust att vara med å sjunga idag! Jag fick till å med avlastning ett tag under fikat, en av ledarna bar runt på Eskil. Jag satt ner i soffan, hade gett Siri mat å fika, tagit fika själv å skulle just dricka mitt kaffe, när jag tänkte att det var ju nått som inte stämde! - Just det ja, Eskil! =) Men han hade det så bra i Gudruns famn! =) Men det kändes bara så konstigt där ett tag, att jag satt i lugn å ro och kunde fika! =)

Stefan plockade upp oss efter kyrkis, åkte å handlade, hade en trött Siri med oss. Hemma sen så blev det middag och en ännu tröttare Siri började snart fråga efter "nänning" - välling. Höll ut till 18.45, somnade nästan medan Stefan läste gonattsagan. Jag hade inte lika lugnt med Eskil. Han sov inte så mycket idag heller, var nog övertrött, hade några gallskriksperioder på kvällen och den killen kan verkligen skrika! Usch, man känner sig så maktlös när inget hjälper, inte ens amning funkar ibland! Han somna tillslut runt 21 i alla fall!

Så det var den långa dagen, mycket grin och lite sova. Nästa gång det blir såhär tokigt med sovning innan kyrkis, så tror jag att vi hoppar över det den dagen!

Ny dag imorgon och kanske blir det inte lika tidigt då! =)

På återhörande!

/Sara

Höststök ute

Vill börja med att skicka en tanke till de allra närmast sörjande till en släkting som gick bort i slutet av veckan!
 

Helgen började med att vi drog ut till Sunnanbäck efter Stefan slutat jobbet i fredags. Hade försett Siri med stövlar å en egen liten bärplockare. Påväg ut till lingonskogen så satt Siri i vagnen och studerade plockaren och tog sedan av sig mössan å började kamma håret =) Vi hade visst glömt att berätta vad det var för nått, men verkade fungera bra som borste också =) Den korta skogsturen resulterade bara i ca 1 liter lingon, skulle vilja ha nån liter till i frysen, men vi får väl se om vi hinner ut nå mer.

I lördags så var det kanonväder ute! Stefan rensade garaget och klippte gräset. Jag hann slipa och olja in Siris trädgårdsbord, klippa hallonbuskarna och hålla koll på Siri som sprang runt, samtidigt som Eskil hängde med i selen =) Han har varit lite grinig de senaste dagarna. Vaknat ofta på nätterna och haft väldigt svårt att komma till ro när han ska sova. Har haft honom mest i selen när vi tagit vagnpromenader och idag vaknade jag med träningsvärk i vaderna, efter allt vaggande och gungande med honom i famnen =) Till råga på allt så fick Siri feber på lördageftermiddag! Var lite snorig under dagen och sen så slog febern till. Hade en väldigt lugn tjej på lördagkväll, som trots febern sov hela natten mot söndag!

Idag så vakande Siri runt 8, vi andra var redan vakna å Eskil hade återigen haft en natt då han vaknat många gånger! Slutade med att han fick sova hos mig de sista timmarna, allt för att jag också skulle få sova lite. Siri var lite slö idag, men inte lika hög feber som på lördagen och sen på kvällen var hon nog feberfri. Innan läggdags så var hon mer sitt vanliga jag och efter att ha ätit dåligt under dagen, så bad hon om "mer mat" till middagen sen =) Skönt att höra! Lite orolig natt verkar det dock bli. Hon har redan vaknat gråtandes ett par gånger, så vi får väl se hur det går, ska inte ropa hej än!

Stefan var ute å sprang på morgonen, förberedelser inför Lidingöloppet nästa helg! Jag vill också börja springa igen! Har inte tagit mig ut nått än, men hoppas kunna komma igång så smått i höst. Det är ju inte bara att fara ut för mig, ska ju stämma med matning av Eskil och som de har varit nu de senaste dagarna så har han ju haft så svårt att komma till ro, ibland har bara jag kunnat trösta! Kan vara lite mycket ibland vissa dagar när Eskil har varit grinig, dåligt väder ute = lite rastlös Siri inne och en mamma som inte hunnit göra annat än ammat, burit, vaggat, lagat mat, sövt. Man behöver lite tid för sig själv ibland också och det är där löpningen kommer in! Klippte gräset härom dagen - det blev den dagens "löparpass", var skönt i alla fall att få egentid ett tag.

Har hunnit ta tillvara på mer äpplen från höstäppelträdet. Gjorde en supergod smulpaj, recept finns i senaste Buffe. Har även bakat muffins med äppelkompott i. Äppelkompotten är smaksatt med citron och färsk ingefära, även det blev en höjdare och kan rekommenderas!

   
Eskil provsitter sin Bumbo =) Siri redo för skogen =) Sen ett kort på Eskil i sin vinterjacka. Siri fick en overall från KappAhl, en helsvart. Så nu är vi nästan redo för vintern, bara skor till Siri fattas.

  
Siri är numer så stor att hon kan äta banan helt själv, med skalet kvar =) Mamma-dotter kort =) Å sist en bild från idag, när en lite krasslig Siri sitetr å ser film från sin koja under tvrumsbordet, inbjudna är även dockan Ann å lillebror =)

Nä, dags att börja göra sig redo för sängen å Eskil som strax vaknar å vill äta =)

Ha en bra vecka! Det hoppas jag att vi får!

På återhörande!

/Sara

Ska bli bättre!

Följer några bloggar, mest personliga sådana och slås av tanken att jag borde vara mer aktiv i min egen =) Behöver kanske inte skriva så mycket varje gång, då kanske det blir lite oftare jag uppdaterar - så, här kommer nu ett väldigt spontant inlägg, i väntan på att The killing ska börja eller att Eskil vaknar å vill äta =)

Får börja med att gratulera Siri på Siri-dagen, grattis gumman! =) Farmor var förbi med lite saker efter hennes GeKås sväng, både beställda sådana å sen några presenter - tack så mycket! Var några uppsättningar kläder till barnen å sen en varsinn docka åt dem - Skrållans kompisar, Emma å Erik! =) Moster heter ju Emma och Eskil har Erik som mellannamn, så det var passande namngivna dockor =)

Har varit inne i stort sett hela dagen, tråkväder ute! Jag å Siri tog oss en sväng till affären efter middag, hämtade Eskils Bumbostol! Han sitter perfekt i den (bild kommer sen) Siri gick faktiskt hela vägen till å från affären, stortjejen! Hade med vagnen som backup, men hon gick eller nästan sprang hållandes mig i handen hela tiden! Vad stor hon har blivit!

Hade igår kyrkispremiär med båda barnen, gick över förväntan. Siri lekte på väldigt bra, utan att springa runt så mycket. Försökte bara rymma iväg från rummet en gång, när jag satt å ammade såklart, men en snäll pappa röck in å styrde upp det hela =)

[Paus för matning]

Kommer att försöka gå på kyrkis varje vecka, kan vara lstyrigt att få allt att klaffa med ätning, sovning å glada barn, men kommer nog att hinna få rutin på det också =) Är skönt att ha en inbokad tid varje vecka i alla fall!

Så här avslutningsvis innan jag släcker ner för ikväll så vill jag passa på att gratulera min kollega som fyller år nu på fredag, nämner inga siffror! =) Ett stort GRATTIS till Ingegerd! Som har lovat att vara kvar tills jag börjar jobba igen!

Ha en bra helg alla!

På återhörande!

/Sara

Bilder i mängder =)


     
Först bilder på fasadbytet, där det nu även är målat runt fönstrena! (Huset var/är rött sedan tidigare) Sen ommålningen i hallen uppe, samt lösningen med klinkerplattor i fönsternicherna. Vet inte om jag lagt ut bilder på sovrummet sedan vi flyttat in där. På mittersta bilden ses skymta en "Step"-hylla från MIO, vilken kommer att flytta ner i matrummet sen när barna blivit lite större och inte vill klättra på allt, vilket betyder om si så där 2-3 år! =)

     
Bröllopsbilder =) Mutning pågår i kyrkan =) Samt bröllopsgäster före själva bröllopet =)

   
Nyblivna fru Parkås håller Eskil dagen efter, när de tittade förbi med bröllopstårta till mig =) Sen bjöd vi våra kompisar på grillat en kväll å Siri å Noelle fick busa lite =)


Sämre amningsvy har man väl varit med om =) Hade stugan just övanför standen, stranden som jag brukar promenera längs när vi bodde där =) Fanns även så passande en gungställning å rutschkana där som Siri gillade. Blev ju tillfället att ta sig ett dopp i havet också =)


Åka bli kan vara ganska kul om man får ha på sig brillor å sitta å läsa =) Men annars så är det en höjdare att köra sig egen bil i alla fall! =) Den fick följa med hem från GeKås och blev en present från mormor å morfar - tack så mycket! Lekparker är ju alltid roliga å rida på ett lejon gör man ju inte varje dag! =) Å cykla var skoj, fastän man inte når ner till tramporna =)


Bollhavet å cykeln var det som lockade mest på leklandet som vi besökte =) Sen hann vi med en promenad på strandpromenade, här med fästningen som bakgrund. Efter en hel dags bus, så krävs det nästan att man vilar en sväng! De två sista korten är tagna på Eskils 3 månaders dag - och ja, han korten är tagna samma dag, det var bara Eskil som tydlingen inte var nöjd med mitt val av hans kläder! =)

   
Barna leker å myser, Siri visar nog Eskil hur man ska gymma på bästa sätt! =)

 
Å Eskils nya färdigheter =) Greppar å biter, och på andra bilden så har han rullat runt ett varv å hamnat utanför filten, men är lika glad för det =)

Så, nu var det uppdaterat på bildfronten med. Dags att sova! =)

Ha det bra alla!

På återhörande!

/Sara

Har inte slutat blogga =)

Har prioriterat bort bloggandet ett tag nu, finns inte riktigt tid för allt man vill göra längre =) Det är ju mycket man vill här i livet =)

Jaja, får ta en kort resume om vad som hänt sen sist, kommer nog inte ens att komma ihåg hälften, men tar de stora sakerna i alla fall =)

Sommaren är slut kan man nog konstatera nu, men härlig har den varit å fylld med besökare och egna besök! Camilla med familj tittade förbi oss i slutet av juli, vilket var väldigt trevligt! Hann en sväng ner till havet och doppas oss, de som vågade =) Grilla gjorde vi också, nog för att det hann komma en rejäl skur där emellan =) Sen kom Stefans gamla kursare med familj och mellanlandade på deras tur söderut, vilket även det var väldeigt trevligt. Det är alltid roligt att få främmen och särskilt om även de har barn =)

Vidare så bävade vi ju inför vår resa ner till Varberg med tanke på hur det var att åka Örebro tur och retur, men det visade sig vara obefogad oro! =) Resorna gick hur bra som helst, för båda barna! Är så stolta över dem! =) Så vår vecka nere på västkusten blev så bra som jag hoppades på. Siri hann med ett litet dopp i havet, nog för att badvädret kanske egentligen var förbi. Men sen hann vi med att träffa kompisarna, utom min kursare från Umeåtiden som numer bor i Göteborg, var synd, men får bli en annan gång! Vi hann besöka GeKås, ett måste =), besöka våra gamla jobb, promenera i Varberg, gå längst strandpromenaden och längst stranden, vara på ett busland med Siri och inte att förglömma, anledningen till varför vi åkte ner - bevittna ett bröllop! Stort grattis till Jim å Madde! =) Vi hade helt enkelt en superbra vecka, bodde bra i en stuga vid stranden och kunde riktigt ha semester!

Medan vi var borta å roade oss, så roade svärfar sig med att göra klart snickeridelen av renoveringen som han å Stefan satte igång med innan vi for, nämligen att byta fasad på gavlen där vårt sovrum ligger. Det blev superbra! Och nu i dagarna så är det målning som står på schemat. Byter färg på huset från dalarött till grått med röda detaljer. Vi blir riktigt nöjda med resultatet! =)

Annars då, med barnen är allt bara bra. Siri har nu i tre dagar inte sovit något på dagen, så har istället somnat ca 19.30 som en sten. Sen sovit till 8-8.30 på morgnarna, vilket inte jag klagar på. Nackdelen med att hon skippat luren är ju att jag inte hinner stöka bort en massa saker under den tiden eller hinner pyssla på med mitt, men men somanr hon tidigare på kvällen så får man försöka göra sakerna då istället( som nu blogga in på småtimmarna =) ). Eskil har ju hunnit bli 3 månader! Var på BVC igår och nu väger han 5368 g och mäter 60,5 cm. Siri var ca 5,5 månader när hon vägde som Eskil gör nu =) Han vänder sig mest från rygg till magen, men har även gjort tvärtom. Han har hittat sina händer och kan ligga å studera dem eller saker han håller i. Greppa saker gör han, men mest om man ger honom sakerna. Han gillar att ligga på golvet å vara med där det händer, men är fortfarande lite rädd att låta honom ligga helt själv när Siri far som ett yrväder runtomkring =) Go och glad är han då nästan jämt, precis som syster sin =) Sover om nätterna gör han för det mesta och nu mer i sin spjälsäng också! Vilket är väldigt skönt för mig =) Även han har blivit lite sämre på att sova på dagarna, sover 2-4 gånger, allt från 30 min till 2 timmar, men som sagt, sover bra om nätterna och somnar kring 20-21 och sover till 7-8!

Jaja, det var lite kort om vad som händer och har hänt =) Bilder kommer som vanligt en annan dag!

På återhörande! Och ha en bra höst alla!

/Sara


RSS 2.0