Nytt år och nya tag

 
Börjar med att säga - Gott nytt år!
 
Tar nya tag med bloggen och börjar med att sammanfatta jul och nyår väldigt kort; bilresa till norr, som gick oerhört smidigt, dop, mys med nära å kära "hemma", brorsan hemma i Sverige, första möte med sötaste systerdottern, 4 generationer, kallt, magsjuka, julklappar i massor, lång ledighet, nyårsmiddag, fler släktsammankomster, hemmamys med familjen!
 
  
 
Nutid då, ja jag gick ner till 80% nu efter årsskiftet och Stefan gick upp till 80%. Detta innebär dock inte så mycket för barnen, är på dagis ca 1 h längre 4 dagar i veckan jömfört med före jul. De har kvar sin lediga onsdag, då Stefan är ledig. Jag har kortat av de fyra övriga dagarn och hämtar dem 13.30. Detta upplägg har blivit till det bättre för Eskil, förnu hinner han sova färdigt på dagis, oftast vaknar han när jag kommer. Siri har börjat vila en sväng efter lunch, hon sover inte, men denna vila gör att jag har en mycket trevligare tjej med mig hem och nattning på kvällen går aningens smidigare än om hon sovit på eftrmiddagen! Å för att inte glömma mig, jag stortrivs med att få vara hemma med barnen mer! =)
 
Jag har kommit igång med skidträningen lite smått. Har varit ute 4 gånger i alla fall, men måste ut i spåret mer nu, har ju kortvasan att ta mig runt sen i slutet av februari! På tal om skidor så har både Siri och Eskil åkte lite på gården. Siri tar sig fram bättre än förra året i alla fall och verkar tycka det är kul också! =) Helgen som var så hade Siri även skridskopremiär! Det gick över förväntan, kanske inte just med avseende på åkningen, men med Siris humör och reaktion. Hon tyckte att det var kul, trots att hon inte kunde hålla balansen själv och ville göra om det! Kul!
 
   
 
Eskil då, ja han hänger med på det mesta och är som en svans på Siri =) Ibland leker det, då värmer det i en mammas hjärta, men för det mesta så är det nog bråk, kiv och skrik! =) Jaja, hoppas att det blir lite lugnare med tiden. I helgen satt i alla fall Eskil i bilen och börja sjunga "Hå, hå - jaaa!" Vi kom sen på att han sjöng på "Här kommer lilla Ludde" Storkillen våran, som börjat sjunga till och med! =)
 
Idag gick vi lös på pepparkakshuset till mellis, tror att godiset på taket var det som var mest intressant. Så nu är all jul borta! Skönt om ni frågar mig, nu går vi mot ljusare tider och ser framemot en härlig vår med sol, värme, snö och milt skidväder! =)
 
Förra veckan var jag en sväng till Zürich, jobbrelaterat möte med en övernattning. Roligt att få åka iväg lite, men hann tyvärr inte se så mycket mer än flygplatsen, ett labb och hotellet. Dock så åt vi trerättersmiddag när vi kom fram på kvällen, lite sent att äta kan tyckas (21.30-0.00), men men det är inte oftas man får tapas, val och efterrätt på kastanjer! Gott var det i alla fall! =)
 
Jaja, ska försöka komma isäng i tid ikväll, blir lite så å så med det. Men nu med ändrade arbetstider så innebär det att min klocka ringer 5.25 varje morgon - skönt med helgerna sen, när man i alla fall får sova till runt 7 snåret!
 
Ha ett bra 2013 alla, hoppas på att roligt, spännande och bra år!
 
 
 
På återhörande!
 
/Sara

RSS 2.0