Stan hela dan´

Som rubriken lyder, har varit på stan nästan hela dagen. Skulle bara ner å köpa lite påskkort och sen skulle jag gå runt Lillfjärden, men brukar alltid gå genom galleriorna. Så när jag kom in på Fyren, så satt en mamma från föräldragruppen där med sin lill-kille å sin syster. Så där blev jag ett par timmar, kaffe, mer kaffe å sen kycklingsallad hann slinka ner innan jag å Siri kom iväg på vår promenad. Men trevligt var det!

Har inte gjort så mycket mer. Siri har badat å trivs som vanligt som fisken i vattnet =) Stefan har kurerat sig, men är inte riktigt kry! Jag gjorde en storladdning köttfärssås, så nu har vi nog mat några dar´=) Här behövs ingen skinka till påsk =)

 Så lite bilder på skruttan såklart:

Gladprick 2  Intressant mönster på byxorna kanske =)  Dreggelduk är bra att ha - å god är den!
Vår gladprick, som studerar mönstret på tightsen kanske =) Sen så verkar det vara ganska gott att tussa på dreggelhaklappen =)
Gladprick!  Testsover det nya nattlinnet =)
En till bild på gladpricken =) Å sen så provsover man i det nya nattlinnet, som går att snöra åt där nere! Perfekt för små kalla fötter!

Trevlig påsk alla!

/Sara

Måste förnya min receptbok!

BVC, återträff med föräldragruppen, läkarbesök - ja, har varit på hälsocentralen hela dagen känns det som. Började med vägning hon vår BVC-Annika. Siri väger nu 4800 g och är 60 cm lång, har skjutit i längden, men inte gått upp lika mycket. Visade henne torrfläckarna Siri har och att hon är ganska röd på ryggen. Hon gav oss en tid hos läkaren på eftermiddagen.

Hann med ett träff med alla i vår föräldragrupp där emellan. Var väldigt roligt att få se allas små bebisar, eller små å små, Siri var väl näst minst, men äldst! Hon charmade i alla fall alla med sina smile och sitt snack! =)

Åter till BVC å läkaren. Fick träffa två stycken, en ST-läkare var med, en som vi faktiskt träffade uppe på neo. Balleringa KladdkakaHan tyckte att Siri hade växt till sig =) Resultatet efter besöket blev att jag nu ska hålla mig helt från mjölk i 2-3 veckor! De trodde att det rörde sig om mjölkproteinallergi! Utslag/torrfläckar på hela kroppen, lite avstanning i viktuppgången var saker som tydde på det. Så nu gäller det att tänka sig för vad man stoppar i munnen, får till exempel inte äta de supergoda nya favvokakorna jag hittat - Ballerina Kladdkaka - men det ska inte bli nått problem, kan göra vad som helst bara Siri mår bra!

Ja, måste ju också passa på att tacka Stefans kollegor, som gav Siri en hoppgunga i present. Fick påhälsning igår av två "representanter" =), som lämande presenten och fick även då träffa Siri-skruttan. Och som alltid, så trivs hon i allas famnar, var så snäll så och bjöd på lite leenden =) Det var en så klockren present också, senast i söndags sa jag till Stefan att vi skulle ha tagit en promenad till Babyproffsen å köpa en, men det var för trist väder, så det blev ingen promenad. Ibland är det bara meningen att vissa saker händer! =)

Stefan är krasslig, kom hem tidigare från jobbet idag. Hoppas att jag å skruttan klarar oss å att han såklart kryar på sig snart.

Påsk till helgen då, har inte varit å tagit mig nått ris än, har fjädrar dock. I värsta fall får jag väl dekorera riskvasten vi har utanför dörren =) Inget mer planerat denna vecka, bara ta dagarna som de kommer, skönt det!

Nä, dags att börja göra kväll, Siri sover å Stefan med, bara jag är vaken, som vanligt =)

Gonatt alla!

/Sara


4 månader!

Grattis skruttan på 4 månaders dagen!

Idag har Siri fått smaka på potatis för första gången. Hon smakade och svalde =) Stortjejen våran! Vi provade först att låta henne sitta i sin stol, men det blev lite för mycket på en gång, så hon fick hoppa över till mammas knä. Så denna veckan är det potatis som gäller, hoppas det går lika bra imorgon =)

Sen så har vi fixat till lite här idag. Har satt upp lite kort på en vägg i vardagsrummet och Stefan har satt upp hyllplanen vi köpte på IKEA, så nu har Siri två alldeles egna hyllor vid sin säng. Löste klädupphängningen med krokar på garderobsdörrarna. Kanske man inte har så mycket kläder pågång på detta sätt =)

Har varit ute å gått, haft besök av Siris farmor, farfar å farbror, sett TV å Siri har väl bytt kläder ett antal gånger, men inte jag för en gång skull =) Men passade på att tvätta i tvättstugen ikväll, skönt att få bort allt direkt om man har mycket tvätt. Annars så måste jag bara säga att det är guld värt att ha en egen maskin i lägenheten, särskilt när man har en liten hemma =)

Nä, dagen i bilder å sen blir det sova för mig med, Stefan å Siri ligger redan å sussar!

Posering på 4 månadersdagen!   Har just smakat potatis för första gången =)
Poserar i soffan på 4 månaders dagen å sen en bild tagen efter det att man smakat på potatis för första gången =)

Fotoväggen   Klädhängning och Siris hyllor =)   Siris saker =)
Fotoväggen å sen bilder från sovrummet.

/Sara

Kväll med kollegor å IKEA

I torsdags tog jag med mig Siri till Sågtäkten för att laga middag med mina kollegor. Det blev en väldigt lyckad och trevlig kväll, som gick i Italiens tecken. Vi hjälptes åt att laga mat å jag fick vara med och göra det jag tycker är godast, efterrätten =) Tiramisu stod på menyn och så gott blev det att jag sen var tvungen att köpa ingredienser själv å göra det till fredagsmys =) I övrigt så var det tomat å mozzarella till förrätt å hemmagjord pasta med köttfärssås till huvudrätt! Å för sanningen, gott var det! (Japp, Christer, jag kom på mig själv idag när jag pratade med mamma att jag änvänder uttrycket till vardags även när jag pratar =) ) De som kunde å ville hade även vinprovning och av resultatet att dömma så var det faktiskt det dyraste som var godast denna gång! =)

Jag passade även på att lämna in en ny ansökan om föräldraledigt, till sista december =) Få se om tiramisun gjorde susen på chefen =)

Idag var det riktigt tråkväder, regn å grått. Vi bestämde att det var en bra dag att åka till IKEA på. Hade redan pratat om det tidigare i veckan, för var ju ute efter en speciell sak, nämligen en stol till Siri =) Sagt å gjort, lyssnade inte ens klart krysset innan vi började packa oss iväg, å som vanligt så sov Siri hela tiden i bilen. Väl framme var det dock hög tid för mat =) Mätt å på bästa humör så steg vi in på IKEA å Siri verkade gilla det! Låg vaken hela tiden i vagnen å var så nöjd! Blev en ganska snabb sväng, men hittade allt vi skulle. Sen en sväng på leksaksaffären för att köpa en spegel till skruttan när hon ligger på mage å tränar. En liten elefant fick även följa med hem, Siri tyckte i alla fall att den var väldigt intressant att se på, slå mot och försöka ta =)

Mat på Max, IKEArestaurangen var bara att glömma en gråtristlöningslördag som denna =) Men Max är helt ok, fast Siri gillade inte toaletten där, skrek sig igenom väntan på att få byta blöja =) Men man måste ju få protestera om man inte gillar nått ju!

Väl hemma sen så var Siri ju tvungen att få provsitta sin nya stol å det gick hur bra som helst. Hon verkar trivas i den, så nu blir det till att sitta med vid bordet när mamma å pappa äter =)

Earth hour blev en mysig stund så här på kvällen, många värmeljus tändes här i lägenheten, å lyser fortfarande =) Vi hade dock TV'n på =) Å inatt blir det sommartid, usch, förlorar en timmes sömn, tror att jag får mata skruttan nu å sen gå å sova =) Stefan snarkar redan här i soffan utmed =)

Så avslutar med lite bilder, å sen så säger jag gonatt!

 Jag å skruttan =)  Tummen är bra rolig att titta på när man åker bil! 
Jag å skruttan, sen en bild tagen i bilen när Siri för en konversation med tummen =)

Första provsittningen =)  Roligt att sitta å snacka med pappa =)  Lite roligt med en spegel kanske =)   
Första provsittningen i stolen, snackar lite med pappa =) Å sen studerar man sig själv i spegeln eller var elefanten lite roligare kanske ? =)

Bakböckerna gör sig bäst på väggen =)
Så en bild på tavellisten som kommit upp i köket =)

/Sára

Vår - kanske!

Ännu några härliga dagar har passerat. I helgen var det underbart väder, i alla fall i lördags. På storebrors födelsedag - grattis i efterskott! Då kom även Camilla från Ljusdal med båda sina småkillar, den store fick bli hemma å plugga. Vi fick en väldigt trevlig dag i stan, med shopping å lunch på Radjos. Siri gillade inte direkt att shoppa denna dagen dock, så det fick bli en tvärsväng på HM bara, sen ut i det fria igen =) Glass å sollapning på Möljen var inte illa det heller =)

Mammaträff igår, snackade, fikade å alla små krabater var vakna för en gång skull =) De låg på golvet å snackade lite med varann, typ =) Kan vi låtsas i alla fall =) Sen blev det barnvagnskaravan runt Lillfjärden å avslutning för min del tillsammans med en annan mamma på en parkbänk i solen i stan, skönt! =)

Stefan var på hockey i Tirmå igår, jag å Siri ägnade kvällen åt lite lek i babygymmet, sångstund å bokläsning =) Brukar läsa korta sagor för Siri ibland när hon ska sova, men hennes favvobok är den hon läser själv, en tuggvänlig, färggrann sak med djurmotiv. Favoritdjuret är lammet, om det nu är just för motivet eller att det är den starka gröna bakgrundsfärgen hon gillar, det förtäljer inte Siri =)
Macaroons =)
I helgen var jag inne i ett baknings il också. Har hört en massa om senaste baktrenden, macaroons, så nu gjorde jag slag i sak å bakade några. Goda blev de, å roligt var det att göra dem =) Ska nog sätta på en ny laddning nu i eftermiddag, Siri sover just nu, så hinner kanske starta i alla fall =) För ni som inte vet, så är det ett franskt bakverk och består av två mandelmarängs bottnar och någon god fyllning mellan, typ chokladtryffel eller smörkräm. Jag hade vit chokladtryffel smaksatt med lime och hade även lite citron i marängsmeten. Sen så ska man färga dessa kakor i alla möjliga olika färger. Jag var för snål med färgen i marängen, men i fyllningen tog jag i =)

Sen har det inte hänt så mycket mer. Ska laga italiensk mat med mina kollegor på torsdagkväll, ska bli trevligt! Sen hoppas jag bara på bra väder på dagarna så man kan ut å gå med vagnen =) Å grattis till Siris farmor i efterskott, fyllde år igår och ska åka å fira henne sen ikväll.

Redo för en tur i vagnen =)  Siri gymmar =)

Ha en bra vecka!

/Sara


Snö mitt i vårkänningarna

Så vaknade man imorse då och såg att det låg snö på marken. Det var inte så mycket dock, men ändå! Våren var ju på intågande så sent som igår. Senare på eftermiddagen försvann snön som tur var, men byttes ut mot lite regn, å då tyckte jag å Siri att det var läge att ta en promenad =)

Annars då. Ja, Siri är mycket bättre i hårbotten, var dock lite röd idag med, men vi badade ju igår, så vi börjar misstänka att det kanske är badoljan som ställer till det. Ja, utredningen fortsätter. Vi var ju till vår doktor på barn igår och honom charmade Siri rejält. Han ville boka in ett möte nästa vecka igen bara för att få träffa vår lilla smile-tjej =) I övrigt så var allt bara bra och Siri visade även doktor Henrik att hon kunde vända sig =)

Idag fångade jag även på bild det första försöket att föra något annat än handen till munnen =) Nu händer det ju saker varje dag känns det som =)
Griper tag å smakar =)
Måste också bara lägga upp lite bilder på kläder, Siris då såklart =) Första bilden är saker som hon har fått av min kollega, så fin till sommaren kommer man allt att bli! Tack Ingegerd! Sen var jag tvungen att fota de badbyxor som Siri fick av Stefans kollega, är de inte för söta?! Stora är de inte, men det är en storlek som passar barn 5-8 kg, så de kommer att passa Siri perfekt när det är dags för babysim i april (förhoppningsvis). Vi tackar Anita så mycket!
Sommarkläder kanske =)  Siris badbyxor =)
Så hade ännu en vecka snart gått, tiden bara springer iväg känns det som å Siri bara växer å växer. Vägen nu 4695 g och är 57,5 cm lång!

Här bjuder jag på bilder från idag.
Sötingen med lite dregel i mungipan =)  Här vill man inte alls sova =)
Å nu är det dags att börja tänka på sängen. Gonatt alla!

/Sara


Händelserik dag!

Får börja med det stora som hände här på eftermiddagen och kvällen - Siri vände sig från mage till rygg! Gjorde det också så att pappa hann se =)

Sen har vi inte haft jättekul hela dan precis. Siri vaknade imorse och var alldeles rödflammig i ansiktet och i hårbotten. Hon hade prickar i ansiktet och på ryggen och hade utslagsliknande irritationer i hårbotten. Verkar som om hon hade legat och "kliat" sig under natten. Tur att vi skulle på mammaträffen idag och att vår BVC sköterska skulle vara där. Vi fick en läkartid direkt efter mammaträffen, perfekt. Grejen var den att vi igår kväll smörjde med Borago, för att behandla det sista av skorven som var kvar. Läkaren trodde att Siri hade reagerat på denna, med tanke på hur hon såg ut i hårbotten och utslagen i ansiktet och på ryggen.

I alla fall, vi fick utskrivet lite kortisonkräm och fick rådet att inte behandla skorven alls nått mer. Så nu hoppas jag att det inte kliar så mycket för henne och att det läker snabbt. Det verkar faktiskt vara bättre, för nu på eftermiddagen och kvällen så har hon inte legat å fäktat mot ansiktet alls. Skönt det!

Har varit å strulat med apoteket också. Jag, min klant, tappade ner Siris medicinflaska igår och till saken hör att jag hämtade ut den i fredags! Det tog tre dagar för dem att få hem den, så det bådade ju inte gott, eftersom Siri tar denna medicin två gånger varje dag! Gick till sjukhusapoteket denna gång och de hade som tur var en flaska hemma. Detta gjorde jag direkt igår. Men det var en massa strul med receptet och information som de ej kunde hitta i datasystemet. Eftersom de båda apoteken nu tillhör olika bolag, så var de tvungen att vänta tills idag, måndag, för att utbyta information. Så idag kunde jag i alla fall hämta ut medicinen, men då var det tjorv med registrering till högkostnadskortet, så jag åkte på att betala fullt pris även på denna flaska, vilket jag egentligen inte borde ha behövt. Men men, vad gör man, jag var ju tvungen att ha medicinen nu. Vad lärde jag mig då, ja att inte vara så klantig kanske och framför allt - be alltid om att få ett gammalt hederligt gult pappersrecept också!

Jaja, ville bara berätta den stora nyheten, vändningen alltså =) Så nu ska jag gå å sova, kan ju bli som imorse imorgon, alltså att Siri är pigg och vill upp runt 7 =) Men hon har knappt sovit nått under dagen. Bara tagit små power naps i vagnen. Hon somnade för kvällen runt 20, så kanske hon kommer att ta lite sovmorgon imorn ändå =)

Gonatt alla!

/Sara 

Lördagsmys

Så här mysigt kan man ha i soffan när man ska lösa krysset med mamma =) När man väl har somna så behöver man inte nappen å ibland tar denna procedur inte ens en minut, ibland längre =) Å ibland vaknar man igen efter en bara kort stund =)
Mys i soffan =) Nappen är borta =) Vaken igen =) Tummen har man hittat... ...men den åker också ut efter ett tag =)
Stefan har åkt till Sundsvall på fotbollscup, kommer sent ikväll nån gång, så jag å skruttan får heja på Salem al Fakir åt oss alla =)

Solen skiner ute å det är bara nån minusgrad, troligen blir det en promenad sen. Vi storstädade igår efter Stefan slutat jobbet, så det känns skönt att inte ha så många måsten i helgen =)

Fick oväntat besök igår av en kollega. Det var väldigt roligt =) Å Siri fick paket =) Hon tacka så mycket! Å det var fint det hon fick! =)

Nä, dags att förbereda sig för krysset! Hoppas skruttan kan hjälpa till om jag inte kan =)

Fortsatt bra helg!

/Sara




Torsdag och nästan skorvfri

Siri å jag var med i HT idag =) Är min granne, som är med i reportaget, som har tagit initiativet att ta upp detta ämne. Han hörde om jag å Siri ville ställa upp, med tanke på att Siri inte är så gammal, så slår det lite bättre att ha en bebis med =) Å Siri är ju van vid fotoblixtar, så hon ställde gärna upp =)

Annars så måste jag bara säga att det har varit underbara dagar här, igår och idag har termometern visat ca 10 grader varmt, helt underbart! Känns som om våren är påväg! Hoppas att det inte blir för stort bakslag bara =) Så idag tog jag å Siri en promenad på förmiddagen. Var nämligen ute på stan strax efter 10, gick på VIPdag på Kappahl, hittde såklart nått litet plagg till skruttan =) Sen blev det en promenad runt Lillfjärden å Siri sov ute i vagnen tills det var dags för mat igen.

Så stor hon har blivit vår skrutta. Idag testade jag ett par byxor som vi fick i helgen av mormor och de var i storlek 62, å de passade perfekt! Nog för att hon fortfarande kan ha 50 och de flesta kläder är i 56, men växer, det gör hon allt =)

Igår var jag och shoppade på Gallerix, de har gått i konkurs och har därför 50% på allt i affären! Perfekt! Siri fick en tavla, vilken jag pyssalde ihop på kvällen. Nu fattas bara ett rum till henne att hänga upp tavla i =) Än så länge får den hänga utmed hennes byrå i hallen där uppe!

Siris skorv har inte riktigt gett med sig. Har behandlat med Borago, men körde nu i förrgår en sväng med det gamla beprövade salsyvase. Det tog bort det mesta, men det var även en ganska jobbig match att få bort själva salvan. Saken var den att vi inte hade något milt barnschampoo, så vi tog duschcremen. Det var bara det att den innehöll 1/3 lotion, men det sägs ju att lika löser lika =) Idag är i alla fall schampoot inhandlat, så en ny omgång med salvan ska köras, men måste säga att det ser mycket bättre ut med skorven nu, så bara en omgång till så ska den nog vara helt väck!

Just det ja, idag vaknade Siri 8.50! Jag hann till och med stiga upp och göra mig iordning innan hon vaknade. Det hör inte till vanligheten, bara att ta tillvara på sådan tillfällen =)

Under skorvbehandling och som vanligt så har man sparkat av sig tossen =) Nya byxorna i en större storlek =) Å perfekt tycker mamma, sockar å byxor i-ett! =) Lite suddig, men det gäller ju att vara med! Lyfta huvudet kan man allt! =) Dett är en favvolek, sitta å sparka på djuren =) Tavla med årstidsvykorten =)

Ha en bra helg alla!

/Sara


Långresa, möten och presenter

Så har helgen passerat, en helg fylld av äventyr, måste i alla fall vara det för Siri, som inte har sett så mycket av världen än. Så i torsdags så begav vi oss till Umeå. Stefan skulle delta i en branschkväll som skogsindustrierna ordnat för studenterna. Vi åkte kring 9 och kom fram kring 14, med ett matstopp på vägen. Siri sov hela tiden och vaknade bara för mat. Resan gick hur bra som helst. Väl framme i Umeå så tog vi in på hotellet, vilket förövrig var ett uteställe när vi pluggade i stan. Så där hade man varit å rockat loss till Anna Book live =) Men det kändes väldigt länge sedan! Vi begav oss till universitetet där Stefan skulle vara och jag hade stämt träff med en gammal kompis. Vi kom fram till att det var år och dar sedan vi senast sågs, men det gör inget, kändes som om det var igår och Siri trivdes verkligen i hennes famn. Satt där så lugnt i nästan två timmar =) Det blev snyltarmiddag hos brorsan i hans korridor sen, en väldigt god hemmagjord köttsoppa och Siri fick komma upp en sväng. Sen hörde en annan gammal kompis av sig, så jag knappade in adressen på GPS'n och hittade dit utan problem. Det är en bra grej det där, GPS'n alltså. Så nu har alla mina gamla polare från Arvidsjaur träffas Siri, nu vore det bara roligt om Lina å Elaine fick möjlighet till det. Appropå dem, så satt jag nyss och kollade på lite kort, ska nämligen ta mig i kragen och framkalla lite. Ramlade då över mappen med bilder från vår bröllopsfest och hittade ett där Elaine, jag och Lina poserar så vacker =)
Elaine, jag och Lina på bröllopsfesten i juli 2008

I alla fall, på fredag gick vi lite i stan innan vi plockade upp brorsan å begav oss mot Arvidsjaur. Ett stopp gjordes innan vi var framme och även denna gång så sov Siri och var så snäll. Hemma så bjöds det på smörgåstårta för att fira pappa i efterskott och Mattias i förskott. Grattis! Emma och Benny var redan där och de hade även med sig deras bebis, Nemo, en storpudelvalp som bara är en månad äldre än Siri, men aningens större! =)

Siri har inte behövt vara ensam nått denna helg =) alltid har det funnits en famn där för henne och någon att snacka med =) Mormor, morfar, moster och morbror turades om =) I lördags så åkte vi upp till Arjeplog för att hälsa på min mormor också. Det är så roligt att hon är så pigg och verkar må bra, 90 år som hon är. Så vi passade på att ta ett 4 generationeskort, fint att göra en förstoring på kanske.

Sen på kvällen blev det lite mer besök, grannarna och släktingar och alla ville av nån konstig anledning hålla Siri =)

Söndagen blev lugn, vasaloppet och en barnvagnspromenad var det största aktiviteterna, sen åkte Emma å Nemo hem och vi andra åt en renskavspaj till middag, som blev en höjdare även i denna familj =) Har nämligen fått receptet av Camilla och i hennes släkt så är det en favorit! Tack så mycket!

Sen måste jag ju passa på att tacka för alla fina saker som Siri har fått i helgen av mormor, morfar, moster och morbror. Böcker, kläder, tupperware, stickade sockar och leksaker för att nämna några. Sen så hade moster gjort en så fin bok åt Siri. Den tror jag att hon verkligen kommer att uppskatta sen när hon blir lite äldre =) Vi får låna å titta i den nu vi =)

En helg går ganska snabbt, särskilt om det är en bit att åka. Så det var tur att vi tog måndagen som resdag, för det tog nästan hela dagen att åka. Gjorde ett längre stopp i Umeå hos brorsan när vi lämnade av han och det var väldigt skönt. Siri vaknade till då och var vaken ända tills vi började rulla igen =)

Hoppas vi träffas snart igen, fastän det är några mil att åka =) Tur att datorn finns dock och webkameran används nästan varje dag nuförtiden.

Här kommer helgen i bilder:

Siri trivs i Monikas famn =)Vilar i hotellsängen =)Besök för Siri hos morbror på hans jobb, var inte vidare roligt =)
Gammelmormor och SiriFyra generationerGammelmormor Ella med barnbarn och barnbarnsbarnet =)
Emma å hennes Nemo =)Morfar fotar =)Moster å Siris fötter =)Moster bakom kameran =)
Mormor med Siri =)Morbror resonera med Siri =)Sover i bilen

/Sara

 


Vaccin - bra, men inte kul!

Börjar med en bild tagen förra veckan innan vi skulle gå ut, Siri var på så glatt humör när overallen skulle på =)

Se, jag är en björn =)

BVC-besök idag, 3 månaders vaccination och vägning stod på schemat. Vikt: 4486 g och längd: 56,5 cm, lill-skruttan blir bara större å större =) Sen var det ju det där med sprutorna. Usch, det var inte roligt, varken för Siri eller mamma. Det gjorde ont i mamma-hjärtat när skruttan skrek å skrek när sprutorna togs, men sen blev det bra. Fick lite törst å sen så blev man ju nerbäddad i vagnen, å där sover man så gott. Sen så sov Siri hela eftermiddagen, vaknade för att äta å somnade om igen. Sen så vaknade hon till runt 18 och då var det inte roligt. Skruttan skrek å skrek, som när hon fick sprutorna - ont verkade hon ha. Det hjälpte knappt med mat, skrek sig igenom amningen! Usch, stackars skruttan våran! Somnade sedan i alla fall och sover nu i pappas famn. Hoppas att kvällen och natten går bra och att hon slipper ha så ont. Feber verkar hon i alla fall inte ha fått och det är väl skönt det. Men man vill ju inte att de ska ha ont!

Igår var jag å skruttan på mitt jobb hela dagen nästan. Det var roligt att hälsa på och så fick jag vara med när ett instrument togs isär för att rengöras. Hoppas att den startade sen och att problemen löste sig och att det inte tog hela kvällen. För kollegan min skulle ju på hockey igår, men lite deppigt idag kanske, med tanke på att utfallet inte blev det önskade. Det kommer fler matcher =)
Siris snygga rygga =)
Var på stan en sväng, för den nyinköpta kolsyrepatronen läckte nämligen! Det bara pös om patronen så fort vi monterat den, så det var bara att fara å byta den. Passade på att springa i några affärer när jag var själv å kunde runda hyllorna i affärerna lite smidigare än med en barnvagn. Hittade då en ryggsäck till Siri, klart hon måste ha sin egen väska nu när vi ska ut å resa =)

Ska glo lite på TV nu, stöka lite, å mysa med skruttan.

Bilder från idag innan man somande imorse å sen ett kort taget när Siri tog en tupplur tillsammans med tummen och lilla lammet =)

Glad-skruttan =)Så här sov man mitt på dan, myser med tummen =)

/Sara - hoppas natten går bra


RSS 2.0