Hösten kommer

Sitter här med en kaffekopp framför datorn och hör radion på låg nivå inifrån köket. Båda barnen sover för tillfället och jag passar på att ta tillvara på ensamtiden lite. Röjde snabbt i vardagsrummet, tycker det är skönt att göra en mitt-på-dagen-städning, så inte precis alla leksakerna ligge utspridda! Röjde på diskbänken och tog mig en snabbkik ner i tvättstugan, sen så blev det datorn! =)
 
Stefan är å springen Lidingöloppet, 15 km, har just kommit i mål på bra tid tycker jag allt, 1h 26 min, bra sprunget älskling!
 
Jag och barna gjorde morgon runt 7, började med att mysa uppe i soffan framför TV´n, mannagrynsgröt till frukost för samtliga sen. Tänk, Siri har börjat äta gröt ibland, influerad av dagis! =) Sen blev det projekt klädbytardag! Packade in barna i bilen, letade mig till missionskyrkans lokaler här i stan, parkerade, blev inte direkt utanför dörren kan jag säga, Pintjockt med folk, än värre inne sen! Kånkandes på Eskil, kasse i andra handen och en Siri i släptåg, så började sedan jakten på överdragsbyxor - det var mitt mål med denna sväng. Suveränt ordnat var det för uttråkade barn, en lekhörna med lekledare fanns i ett hör. Där var Siri mer än gärna! =) Då hade jag bara Eskil att hålla reda på i alla fall! Hittade överdragsbyxorna tillslut, ett par var till barnen, sen även täckjacka och byxor till Siri - perfekt! Hade kanske hittat mer, men armen min höll på att domna bort och då hade jag kvar att stå i kö! =) Hade lovat Siri fika, så vi köpte med oss bulle å festis och satte oss utanför på gräset och hade lite picknick, med kläderna vi köpt som picknickfilt! =) Lyckad förmiddag med andra ord! =)
 
Vabbade ju hela förra veckan, Siri råkade ju ut för höftsnuva! Kunde inte gå alls på nästan fyra dagar, sen blev det bättre och bättre. Var hos läkaren igår och hon konstaterade att Siri verkade helt återställd, så nu blir det dagis på måndag! Siri har faktiskt frågat efter Vargen, så det är ju positivt. Hoppas att det går lika bra med Eskil, som innan denna veckas bortvaro.
 
Annars då. Hösten börjar krypa sig på med sina fina färger och lite kallare väder. Men nu är vi redo för vintern också, så när som på ett på vinterskor till Siri. Fast jag har gärna höst ett tag till! Oktober på måndag, vilken spännande månad, komer ju att bli moster i slutet av oktober! Så då blir det en tur upp till norr för att snusa på liten bebis! =)
 
Jag jobbar på och tycker mig väl ha kommit i lite mer baland vad gäller jobb, dagis och hemma. Barna verkar ju trivas bra på sitt "Vargen" och Stefan är ju hemma med dem resten av tiden. Det fattas väl för mig att få in lite träningstid bara, har blivit dåligt med det på senare tid. Är för trött på kvällarna och vill inte träna innan barna har lagt sig. Men detska väl bli ordning på den fronten också så småningom.
 
Nä, nu får det vara nog för denna gång å bilder får bli en annan gång, när kameran är närmare!
 
Ha en fortsatt bra helg alla!
 
På återhörande!
 
/Sara

Länge sen sist

Känner ju att jag måste uppdatera lite, i alla fall tala om att jag inte slutat blogga, men det var ju detta med tiden! När ska man hinna göra allt man vill och har lust med och när ska man orka göra allt man vill och har lust med? Nu har jag ju sedan tre veckor tillbaka börjat jobba heltid och barnen har börjat på dagis. De går bara ca 19 timmar i veckan, fördelat på 4 dagar. Stefan har gått ner till 50 %. Var en rätt tuff inskolning för Eskils del, han grina massor, men nu har det löst sig och redan innan första "riktiga" veckan på dagis var slut, så grinade han inte ens vid lämningen! =) För Siri har det gått suveränt hela tiden! Förutom vid lämningen första "riktiga" dagen, såg och hörde att hon hade gråten i halsen, men började inte grina medan jag var där - men gissa vem som grina i bilen till jobbet sen då?! Det är inte lätt alltid!

Jaja, ahde ju bara tänkt tala om att jag ska blogga mer en annan dag, för nu är det dags att sova. Klockan ringen strax efter 5 imorgon. Kommer att bli första VAB dagen för barnen imorgon. Siri har nämligen ont i benet, så mycket att hon inte kunnat gå på hela helgen. Var på akuten idag, men de såg inget särskilt, ska dock på återbesök på tisdag. Hoppas det hinenr bli bättre innan dess bara! Är ju inte kul alls att se henne ha så ont ju! Stackars lill-gumman!

Jaja, på återhörande sen alltså!

Ha det bra tills dess alla!

/Sara

Det har hänt en del på två år! =) Kortet är taget i vardagsrummet här i huset i september 2010 Hade byggt en lekhage till Siri av flyttkartonger, så vi kunde arbeta på med köket utan att ha henne krypandes i allt byggkaos! =)

RSS 2.0