Helgen

Så är det en ny vecka då. Har gått in i vecka 20 nu, alltså snart är det halvtid, tänk vad tiden går snabbt! =) I helgen har jag känt de första sparkarna, mysigt, och det är som andra beskriver, lite som magbubbel, men utan ljud =) Kände en gång en spark utanpå också, men det var bara en, så det dröjer nog lite till innan Stefan också får känna nått. Har inte tagit nån bra magbild än, men det kommer.

Helgen då, ja den har varit lugn, har inte gjort så mycket. Började med att sluta lite tidigare på fredag, gick på stan tvärt å strosade runt. Var förbi Stefans brorsa å hörde hur han klarar sig utan halsmandlarna, som de helt sonika skar bort. Han verkade ok, men riktigt så roligt lät det inte att leva bara på glass i flera dagar. Krya på dig Krille!  Jag och Stefan åt tacos till middag, gott och sen slappade  vi soffan och njöt av att ännu en arbetsvecka var avklarad .

Lördag bjöd på riktigt tråkväder med regn nästan hela dagen. Tyckte synd om lokaltidningen som firade 100 år och hade ett stort arrangemang ute. Jag å Stefan tog bara bilen förbi, men kunde konstatera att det var lite folk ändå som trotsat regnet och var där. Passade på att gå i lite affärer en dag som denna och hittade rena fyndet. Nya lampor till vardagsrummet. De fick följa med hem och sattes upp direkt, snyggt blev det. Å Stefans sista sak han hade med till boet packades nu ner. Men den kanske får plats nån annanstans sen =) Sen på kvällen blev det thaimat, friidrott å kortspel tillsammans med Tomas å familj.

Nya lampor i fönstret

På söndag sken solen igen, riktigt härligt väder ute faktiskt. Tvättade bilen och tog en tur runt Hudik. Tittade förbi en jobbarkompis som har köpt hus, ett jättefint hus med stor tomt och fint läge och renoveringsbehov. Ser framemot när vi tar nästa pokerkväll där =) Kring 16 fick vi främmen, min gamla kompis från Arvidsjaur (som numera bor i Ljusdal). De skulle på bio och jag å Stefan passade på att träna lite, var barnvakt till deras son. Han är 2,5 år och det gick hur bra som helst. Vi var ute å gick, tittade på fåglarna och vattnet som sprutade ute i Lillfjärden =) Sen blev det Emil i Lönneberga, lite fika å mer film. Han visade även hur duktig han var på att bygga pussel =) Men nu dröjer det kanske ett tag innan de kommer hit igen och behöver barnvakt. De väntar tillökning snart, om typ en vecka eller så. Lycka till! Men vi kommer nog att åka å hälsa på sen å snusa lite på lillasyskonet =)

Jaja, ny vecka å nya utmaningar. Var och tränade igår, step up blev det. Lite jobbigare än vanligt, men roligt är det. Ska bara jobba till torsdag, sen blir det en färd norrut för att hälsa på där hemma! Skoj! Får träffa alla, syrran å brorsan också! Det är inte alltid nu förtiden alla samlas =)

Så, nu var det lunch. Blir lite mat å en promenad i det vackra vädret!

Vi hörs!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Emma

Snygg, snygg, snygg lampa! Du skulle nästan ha fått köpa med dig ett gäng såna till mig ju. :)

Ja gusisändå, redan 20 veckor.. tiden rusar ju iväg, var ju nyss du va i v 10 typ! =)

Mysigt med sparkarna.. kanske blir en fotbollsnisse/-a! =)

Nåja, jag tycker ni sskulle ha skaffa dendär söta chihuahuan jag såg på blocket... den va söt, och då slipper du gymma (ta promenader istället) + att du får sällskap.-ler! :)

Kram

2009-08-25 @ 14:09:45
URL: http://rievssat.blogg.se/
Postat av: Sara

Ja, men sällskap kommer jag ju att få snart i alla fall =) Tror att jag väntar lite med hundköpa faktiskt, eller rättare sagt, väntar nog LÄNGE =)

2009-08-25 @ 15:17:13
URL: http://hannemagga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0