IKEA och Sundsvall

Idag var det lite molnigare ute, jämfört med igår, så varför inte passa på att åka till Sundsvall då?! Sagt och gjort, åkte så att vi var på IKEA strax före 11. Vad roligt det är att gå runt bland allt porslin å andra småsaker =) tycker jag i alla fall, Stefan är inte en lika stor entusiast av just dessa avdelningar, så han rännde iväg till Media Markt istället =) Blev inte så mycket shoppande för mig, men har börjat snegla lite på saker som kan behövas sen, men det får vänta ett tag till, ingen brådska =)

Sedan var det Birsta City som skulle gås igenom. Hittade lite kläder och köpte en beställning från Arvidsjaur. Våra favvo chokladpraliner, La Praline (måste verkligen rekommendera dessa gobitar, finns i många olika samksättningar, men chili är nog godast enligt oss), går även att köpa där, så två lådor fick följa med hem. Så nu har vi nått gott att mumsa på ett tag framöver =) Lunch blev det åxå och väldigt gott är det ju med thaimat, så det fick bli det. Kyckling, grönsaker och ris med en aning sting i, det kan inte gå fel!

Stefan smaskar i sig lunchen i ett naffs =)
Lunch - kyckling med cashewnötter

Hann med att gå på Clas Ohlson åxå, blev tipsad av mamma att de hade väldigt bra rea där och för sanningen, gjorde inte vi ett fynd! Vi har ju fått lite smak för detta med tältning nu efter vår lilla semester, så när vi såg det där 6 mannatältet som var typ 5-6 m långt och med full ståhöjd, ja då kunde vi inte låta bli. Vi slog till! Ska bli väldigt roligt att sätta upp det och se hur det ser ut. Kommer bilder på det sen. Jo föresten, Stefan gjorde ju åxå ett eget inköp där, en finfin sak till hans mobil. Se nedan och du kan ju inte tycka annan än att den är för söt =)
Nasse är ju bara för gullig, speciellt som mobilväska

Stan blev den sista anhalten för dagens shoppingrunda. Blev lite småinköp, men det bästa var nog mjukglassen med tutti-frutti strössel som fick avsluta dagen.

Väl hemma igen så bar det av till Skärså med svåger, sambo och dotter. Vi åt middag på en mysig fiskrestaurang vid havet, väldigt goda räkmackor säger jag bara. Stefan var åxå mycket nöjd efter sin rödspätta och med tanke på att han egentligen är en inbiten köttälskare, så är det inte dåligt att få honom nöjd efter att ha ätit fisk =)

Så nu är det nog bara lite TV kvar innan denna dag är slut. Sitter och kikar på Psycho, är ett stort fan av Hitchcock, så tror att jag blir vaken tills filmen är slut. Stefan har redan hunnit somna ett par gånger i soffan och snarkar i detta nu så sött =)

Jaja, dags att stänga datorn för ikväll.

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jaså, har du också en blogg. Då får jag lägga till i favoriter och titta in då och då. Kul! :-)

2009-08-06 @ 08:05:14
Postat av: Emelie

Visst är det super mysigt på albertina?:D

2009-08-07 @ 21:44:11
URL: http://jemeliie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0