God fortsättning och 4 veckor gammal

God fortsättning på er alla! Och Siri blev idag 4 veckor gammal!

Så har julen 2009 passerat, en jul som man bara för några veckor sedan inte trodde att man skulle fira på detta sätt, med en ny liten familjemedlem närvarande, utanför magen =) 

Vi firade i år julen här i Hudik å julafton var vi ut till Sunnanbäck, där skruttan blev höjdpunkten hos alla. Svärmor hade dukat upp stora julbordet, gott var det, fattades inget, förutom kanske äppelmoset =) Måste införa det på deras julbord i framtiden =) Det är ju ett måste till skinkan ju =)

Efter julklappsutdelningen kunde det nog konstateras att den yngsta personen i sällskapet fick de flesta julklapparna =) Men det var mamma å pappa som fick öppna, skruttan var inte riktigt så pigg på det =) Siri tackar alla för de fina klapparna!

När vi kom hem till oss igen så hade vi julkappsutdelning här med. Syrran hade lämnat en massa klappar när de passerade här påväg söderut för att hämta hem deras hund. Fick väldigt fina klappar från de där hemma, bland annat ett "Carpe Diem" smycke - tack så mycket mamma å pappa, sen så fick vi även en eltandborste - så nu känns det som om man har varit hos tandläkaren efter varje tandborstning.

Skruttan då, ja hon växer å växer. Idag så var vi och vägde igen - 2782g! Och den största nyheten - sonden togs bort idag! Så nu ska skruttan få äta helt själv dygnet runt. Sedan i onsdags så har hon halvammat, vi har sondat på natten. Men efter vägningen idag å den fina viktkurvan, så togs beslutet att hon nog är mogen för att äta helt själv. Det är så skönt och vi hoppas och tror att det kommer att gå bra!

På måndag kommer hela min familj och alla utom morbror Mattias stannar till efter nyår. Ska bli så roligt att träffas och det är ju första gången de ser Siri. Blir ju inte så ofta vi träffas alla samtidigt annars, men nu hoppas jag att det blir oftare, för fastän vi inte bor på samma ställe som mormor, morfar, moster och morbror så vill man ju att de ska lära känna varandra och få vara med under alla hennes utvecklingsfaser =)

Nu är det soffan som gäller, perfekt att sitt å mysa i med skruttan i famnen, sitta å amma i eller slappa i framför nått trevligt tv-program eller film. Julen är ju för mysig på alla sätt å vis - särskilt i år!

Fortsatt trevlig kväll alla!

Före...  ...och efter!  4 veckor och 1 dag

/Sara - mamma till världens bästa Siri


Kommentarer
Postat av: Moster

Fina bilder på lilla'! Snart får jag ta egna. :) Klart jag vill köra runt vagnen, ler! :) och tack igen för alla klapparna. Idag har vi snöigt värre.. och kallt som rackarn! sitter med färg på ögonbrynen som snart ska tvättas ur, så de blir det en kaffekopp och glo på lite tv medan tvätten tvättas. :) ses imorgon. kram

2009-12-27 @ 12:30:40
Postat av: mattias

Hej! Sitter och kollar på fotona dagen innan vi kommer, så jag känner igen Siri när jag ser henne :-)Hon har inte lika tur, det lär bli en spännande dag med alla nya ansikten! Jag åker vidare på tisdag eftermiddag så en övernattning blir det i allafall. Vi ses!

2009-12-27 @ 19:08:24
Postat av: Camilla

Vilken sötnos hon är, lilla Siri. Vad liten hon ser ut i babyskyddet. Imorgon ska vi åka till Barnens hus och köpa en bilbarnstol till Vide, han har blivit för stor för babyskyddet han. :-) På söndag åker vi hem, hoppas att vi kan träffas i januari eller i februari så vi får hälsa på den nya familjemedlemmen. Kram!

2010-01-01 @ 10:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0