Hemkomst

Så var vi hemma då, snabbare än vad vi trodde! Fick lämna sjukhuset på eftermiddagen i måndags. Är väldigt skönt faktiskt att ha kommit hem, nog för att vi var tillbaka på avdelningen bara någon timma efter det vi checkat ut. Det var nämligen så att Siri, som bara en gång under dessa 16 dagar, lyckades med att dra ut sin sond 5 minuter innan det var dags för det första målet mat hemma =) Så vad skulle vi göra, ja det var inte så mycket mer än att pallra sig iväg till sjukhuset igen =) Vi stoppade om Siri i hennes nya vagn och så fick premiärturen bli till avdelning 19 och den snälla personalen där. Nog för att Siri inte tyckte att de var så snäll när de skulle stoppa tillbaka sonden =)

Måste bara få rikta ett stort TACK till all personal på neonatal och avd. 19 på Hudiksvalls sjukhus - ni är helt underbara!

Vi kommer att gå på täta koller för att väga Siri och se hur det går med amningen. Måndag, onsdag och fredag är de dagar vi kommer att väga skruttan. I onsdags så vägde hon hela 2378g! Spännande att se vad vågen står på imorgon.

Hemma fungerar allt bra, skönt att få sova i sin egen säng. Siri får än så länge sova i vagnen inne hos oss, spjälsängen ser lite stor ut än =) Dagarna ser ut som på sjukhuset, mat var tredje timme; sonda, pumpa, kanske vila lite för oss åxå, sen är det mat igen =) Hinner turas om att springa å göra ärenden och få lite frisk luft. Har inte varit ute på någon längre promenad än på grund av vädret. I måndags kom nämligen vintern hit - massor med snö, den har vällt ner hela veckan, så nu är det riktigt vitt å härligt ute!

Idag kunde jag faktiskt inte låta bli, har tagit fram några tomtar =) Sa att jag inte skulle julstöka nått, men så stod ju jullådorna där och nån lite tomte måste man ju ha att titta på på julafton =) Men julbaket skippar jag i alla fall i år!

Jaja, bjuder på lite bilder sedan sist:

 Redo för sängen iförd pyjamas Så här gillar man att sova =)  Sova gillar Siri att göra =)

Skriver mer när jag får en stund över =)

/Sara


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men lillan då !:)

2009-12-18 @ 09:54:29
Postat av: Camilla

Så mysiga bilder och vad roligt att höra att allt går bra. Skönt att ni är hemma och tryggt att ändå ha sjukhuset i närheten. Lilla Siri ser ut att må gott i vagnen. Kram och god jul till er alla!

2009-12-18 @ 10:08:42
Postat av: Mormor

Vi kommer snart. =)

2009-12-18 @ 15:43:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0