Helgen

Börjar bli lite jobbigt att sitta som förut, måste sträcka på mig lite oftare och helst ligga ner i soffan om det vankas film =) Men annars så är allt bara bra. Palten växer, men det känns att det börjar bli lite trångt där inne. Det är inte lika frekventa sparkar, utan mer större rörelser och revbenen får sig en sprak ibland =)

Så helgen då, på fredag blev det en lugn hemmakväll med Idol och indiskt till middag. Testade ett nytt ställe, men det blir nog inte fler gånger. Vi blev besvikna på att maten var kall, det var lite och sen ganska dyrt för att vara hämtmat. Så härdanefter blir det att hålla sig till det gamla beprövade thaistället, är nog oslagbart.

I lördags höll vi igång hela dagen tillsammans med Liam, snart hela 3 år. Vi var barnvakt och passa på att öva oss lite =) Vi busade på mest hela tiden, ritade, bakade (vilket inte var så uppskattat, man blev ju kladdig =) ), såg film, läste böcker, hoppa i sängen och var ute å då var det skönt att ta sig en tupplur i vagnen =) Vi fick sedan en väldigt trevlig kväll med middag tillsammans med hela familjen. Å sen hade Camilla med sig en hel påse med mammakläder, tack så hemskt mycket! Hade stor klädprovning sen på kvällen =)

Igår var det ju farsdag - grattis pappa i efterskott, synd bara att kortet inte hann fram i tid! Men du får det ju sen i veckan hoppas jag allt! Jag och Stefan åkte till Sunnabäck där det bjöda på tacos och tårta. Detta för att fira Håkan och även Krille som fyllde år, grattis på dig med!

Ny vecka och jag går nu in i vecka 31, det närmar sig =) Till helgen ska vi till Stockholm, trevligt ska det bli. Ska gå i stan, shoppa lite, gå på nått museum å sen så kommer Emma och Benny ner på lördag åxå! =) Det är nog några år sedan jag fick fira födelsedagen med syrran =) Ett riktigt gofika ska vi nog lyckas hitta i storstan =)

Bjuder på lite bilder:
v30v30Liam å Stefan myserNya bilenBilen igen

På återhörande!

/Sara



Kommentarer
Postat av: Emma

Snygg bil! :)

Japps, till helgen ses vi och de är ju inte alltför ofta vi får fira födelsedagar nuförtiden tillsammans. :) Ska bli trevligt!

Idag är det bra väder, kallt men klart! Ska dock fortsätta min morgonfika nu! =) Ha de bra! Kram

2009-11-10 @ 08:51:31
Postat av: Camilla

Snygga jeans du har på dig. :-) Kul att de passade. Och vilken mysig bild på Liam och Stefan, det är så kul att han känner sig trygg med er och gillar att vara hos er. Snygg bil också!

2009-11-10 @ 18:46:11
Postat av: Camilla

Jag har frågat mamma om mönstret till sockarna och det är från garnstudio; närmare bestämt dessa: http://www.garnstudio.com/lang/se/visoppskrift.php?d_nr=b16&d_id=26&lang=se



För övrigt har garnstudio massor av fina mönster, kika igenom babymönstrena om det kliar i fingrarna. :-)

2009-11-14 @ 21:46:28
Postat av: Sara

Tack Camilla!

2009-11-18 @ 10:51:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0