Helg i Arvidsjaur

Ingen träning igår, annars så brukar alltid måndagar vara träningsdagar, men kände bara för att vara hemma och ta det lugnt. Har ju varit en händelserik helg! =) Hade fullt upp hela kvällen ändå, trots att det inte blev nått TV-tittande, ovanligt värre!

I alla fall, åkte norrut i torsdags efter jobbet, kom iväg lite senare än tänkt, men ändå mycket tidigare än sist vi var upp (for då typ 21 och nu 17)! Stannade i Sundsvall för en Maxburgare, gott, å sen en sväng på IKEA för att byta det där paketet som bara skramlade av glas. Gick bra och denna gång kom det hem i helt skick, Stefan monterade ihop hela bänken igår och bra blev det allt! Jaja, åter till helgen då, plockade upp Mattias i Umeå och landade hemma i Arvidsjaur kring 1.30, alltså inte allt för sen =) Hade ju sen hela fredagen ograverad och kom faktiskt upp i tid åxå =) Dagen ägnades åt lite shopping (hittade finfina julgradiner på Dollar, det ska börjas jula i tid =)), fika och umgäng. Jag å mamma började skrädda barntäcken ur ett större, passade på att ta med mig lite syjobb hem =), mamma har ju en så fin symaskinspark tillhanda =) Sen på kvällen kom Emma och Benny och vi käkade lite hemmagjord pizza, gott! Trevligt att nästan alla var samlade för en gång skull, bara Mattias tjej fattades vid bordet.

Lördag då, enligt tradition så löstes krysset å denna lördag behövde ju jag å mamma inte ha telefonkontakt efteråt =) Sen drog vi alla till Arjeplog - för det var ju delvis av den anledningen vi alla kommit upp - nämligen för att gratta mormor Ella som blev 90 år 16 oktober! GRATTIS mormor! Vi åt på Mathörnan, en kombinerad pizzeria och restaurang. Blev supernöjda med maten och kan rekommendera ställe om ni har vägarna förbi någon gång =) Ta en kötträtt, väldigt gott och mycke mat!

Sen väl hemma igen så fortsatte Emma och Benny hem till Norsjö, trist att vi inte hann ses längre, får bli en annan gång. Men "moster Emma" fick i alla fall känna Palten sparka! =) Resterande del av familjen blev engagerad i mammas datauppgift =) PowerPoint är väldigt roligt att jobba i å vi hittade på en massa skojiga saker att använda, trist bara att programmet hängde sig där på slutet när allt var klart! Just typiskt, så lördagkväll blev nästan dag innan vi kom isäng, där runt 04.30 =)

Upp runt 9 på söndag för att hinna umgås lite innan det var dags att bege sig tillbaka. Jag och mamma packade ihop ett gäng med kläder till Palten, som hon hade tvättat och vikt, tack så mycket mamma! Så nu har nog Palten redan en ganska stor garderob för den första tiden i alla fall =) Bara kvar att fixa någonstans att ha dem åxå =) Spjälsängen hade pappa putsat å lackat, så den var nästan som ny igen, tack! Där fattas nu bara en madrass, sen kan vi börja "boa" på riktigt!

Fikade och åkte iväg runt 14, stannade och åt med Mattias i Umeå, på Chaplin, fick lite flash backs från studenttiden, å sen tuffade vi vidare söder ut. Hade lite regnigt stundvis, men bytte chafför och tog det lugnt, så runt 23 var vi framme. Men då blev det en snabbuppackning å bums i säng, skönt!

Det var helgen det och som sagt, trevligt att träffa alla å få vara hemma ett tag =)

Har sagt det förut, säger det igen, tänk vad tiden går! Är i vecka 28 nu, alltså inte allt för länge kvar egentligen. Fixade med gravidförsäkring igår och blev vaccinerad idag, så kan pricka av lite på att-göra-innan-Palten-kommer-listan =)

  Emma, mormor och Mattias  Tårtfat jag fick av Emma!
Mormor ute på 90 års middag och sen en bild på 90 åringen tillsammans med två av barnbarnen =) å ett tårtfat!

Ha det så bra alla!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken söt mormor du har! :-) Låter som en trevlig helg.

2009-10-21 @ 12:24:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0