Förlovningsdag

Grattis älskling på förlovningsdagen!
Idag för 6 år sedan förlovade jag och Stefan oss, samma dag som han åkte till Vietnam i 2 månader. Som tur är så har vi inte efter det varit ifrån varann så länge och kommer inte att vara det igen heller.

När Stefan kom hem efter jobbet idag, så hade han med sig en så gullig å fin blombukett =) Tack going! Vi tog en sväng på stan å åt lunch ute, sen inhandlades det middag - tacos - å biogodis =) Ska strax gå å se Flickan som lekte med elden, skoj!

Jag var ledig idag, sov till ca 8, skönt med sovmorgon, var på gymmet en sväng å sen stökat på lite här hemma. Det är härligt höstväder ute, solen skiner och det är några plusgrader, men det dröjer nog inte så länge till innan vi får se den där första snöflingan =) Vore faktiskt ganska trevligt med lite vitt ute, blir ju inte så mörkt då ju.

I helgen så har vi inte så mycket planerat. Ska stöka lite, å städa behöver vi verkligen. Men nu ska vi bara njuta av att det är fredag och mysa resten av dagen och kvällen =)

Grattis föresten till mamma åxå, på namnsdagen!

Lite aktuella bilder:
Nya TVbänken  Förlovningsdagsblombukett  v29

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilken fin tvbänk ni har köpt och vad fin du är! Du och din fina mage! Till helgen träffas vi, Liam ser fram emot att få busa med er. Jag har gjort iordning två påsar med kläder till dig som du ska få gå igenom också. :-)

2009-10-31 @ 19:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0