Det händer saker...

Ja på renoveringsfronten så ser det kanske inte ut som det händer så mycket, men här jobbas det varje dag till sent! Är lite trist när man gör en massa saker, men som inte syns så mycket. I alla fall, taket är sänkt, hinkar till spottarna är på plats och i princip all ledragning är gjord. Nu väntar vi bara på att få lägga in golvet, golvskivor till golvvärmen kommer imorgon och sen är det gips till väggarna som väntar. Stefan är ledig idag och imorgon, så nu händer det grejer hela dagen! =)
Hinkar på plats =)
Glömde ta en bild idag, så denna är från igår. Så efter idag är fler hinkar på plats och elen förberedd för spottarna.

Jag å Siri har packat upp några lådor, klippt gräset (inte hela grädmattan än), poat på i grönsakslandet å skördat morötter, lök, potatis och haricot verts =) Sakta men säkert tar kökssåpen form åxå =)

Siri sover numer i en spjälsäng som har sänkts! Igår ställde hon sig nämligen på knä i sängen! Senare under dagen klättrade hon nästan över en pall med hushållspapper =) Den var perfekt att träna klättring på =) Sen på eftermiddagen så tog hon faktiskt nått kryptag, har bara stått på alla fyra förut och rört benen, men inte armarna. Armarna tog nått tag framåt nu åxå, så nu kryper hon nog snart! Då gäller det att de där ögonen i nacken, som alla mammor har, växer ut =)

Siri påväg att bestiga hushållspappret =)  Klart man kan stå =)

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Moster

Lill'going!

Snart kommer moster och äter upp dig minsann.. :)

Ni ska bara få till det lite mer i ert hus först! :)

kramar

2010-08-27 @ 01:20:39
URL: http://rievssat.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja hujedamej, de där ögonen i nacken är ett måste när de börjar krypa omkring och hittar på diverse bus. :-)

2010-08-27 @ 08:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0