Första veckan

Så har vi haft huset i nästan en vecka! Hur långt har vi kommit då? Jo, nu är nästan all el dragen, har kvar att dra i taket, men det ska göras i början av veckan när Stefan får hjälp med att fixa taket. Ska sänka det för att fälla in spottar. Sen väntar vi på rörmockaren, som ska hjälpa oss med golvvärmen. Vi får väl se hur mycket arbete det blir med golvet sen, beror väl på vad det blir för sorts golvvärme. Hoppas det går smidigt att installera!

I helgen har vi som sagt dragit el, hämtade hem köket i fredags, så nu ligger det 57 paket från IKEA i vardagsrummet. Har faktiskt fått ihop två skåp, så det är inte riktigt 57 paket längre =) Idag har vi ägnat oss åt flyttning, har fått tre släpvagnslass flyttade, fick hjälp med den sista vändan av Tomas, det var snällt! Tack! Så nu har jag å Siri lie att pyssla med på dagarna - packa upp lådor! =)

Har passat på att ta tillvara på bäe från trädgården också, svarta- och rödavinbär. Men det var i senaste laget, ganska mycket av de röda var redan förstörda, lika så nästan alla vitavinbär! Har inte sett vita förut, men smakade ett å de smakade som de röda, men roligt att ha en sån buske i alla fall. Har friserat häcken, men måste ta den ut mot vägen sen i veckan. Den växer ju som ogräs =)

Siri har varit lite orolig några dagarn nu innan sängdags, men det har nog berott på att tredje tanden börjar titta fram. Det är en hörntand uppe, så vi får nog snart en liten drakula här i huset =) Sen så passade jag på att packa bort kläder idag, hade några plagg i 56 kvar, men det var på tiden att de åkte ner i sparalådan =) Har plockat fram storlek 68 nu och tror att de sitter ganska bra, men hon kan ha 62 än.

Imorgon ska vi träffas i mammagruppen igen, skoj! Passar på att vara här hos oss i lägenheten, medan vi fortfarande bor centralt å innan vi fått ordning på huset. Sen måset jag förbi med banvagnen igen, nu har andra hjulaxeln gått av! Hoppas bara det går snabbare denna gång att fixa till det!
Titt-ut!  Vilken fin koja den där lådan var! =)

Nä, sängen väntar! Ha en bra vecka alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vi har haft både vita, röda och svarta vinbär på våran gård. Men förra sommaren fixade de en massa på gården och nu verkar de vita och röda vara borta eller i alla fall väldigt nedklippta, så det blev inga röda och vita bär i år. Svarta vinbär har vi dock mängder av. Tänkte koka vinbärssaft. :-)



Tråkigt förresten med barnvagnen! Det är jobbigt när saker inte håller. :-(

2010-08-23 @ 08:29:09
Postat av: Anonym

Ikealåder kan användas till mycket! Skriver dessa rader från Frankrike och här känner de också till Ikea, det är ett givet samtalsämne med en svensk :-)

Lycka till med det fortsatta köksarbetet.

2010-08-24 @ 09:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0