Fredag

Dagen i bilder:

Eldragning mellan hinkarna utfört
Börjar med en bild på vad som hände igår, all el är forberedd och är redo för spottarna som ska sitta i taket.

Öppningen mellan matrum och vardagsrummet!  Aningens missfärgat golv!  Några spikar var det!
Idag fick äntligen Stefan ta hål på väggen mellan matrummet och vardagsrummet och det blev kanon! När han gjort det så medförde det lite merjobb. Såg att vi var tvungna att ta bort golvet i matrummet på grund av höjdskillnaden sen när klickgolvet kommer på. Sagt och gjort, golvet försvann och blottade den ursprungliga mattan, vilken inte var vacker alls. Undra just vad som hänt? Är det verkligen solen som har gått så hårt åt på mattan? Varken förra ägaren eller grannarna visste, men kanske får vi svaret på måndag. Sen en bild på all spik vi fick dra upp ur golvet och ändå så var de tydligen snål med spik när de la på det nya golvet!

  Siri har fått en större lekhage =)  Siri myser och leker titt-ut!  Go-skruttan!
Siri har fått en ny lite större lekhage =) Den är perfekt, förutom att hon helst inte leker ensam =) Sen så hade hon allt bra mysigt där ibland =) Kom på idag att hon kan gör titt-ut med en filt själv, dra den över ansiktet och sen dra bort den - det var superkul! =)

Hade hoppats på att få lägga ut golvet i köket i helgen, men icket! DHL tappade bort vår leverans, när Stefan ringde idag så visste de inte vart det var. Nu är det i alla fall lokalisera å finns i Sundsvall, så hoppas verkligen att det kommer på måndag nu!

Det var denna fredag det! Ha en bra helg alla!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0