Helgen

Siri blev hela 9 månader i lördags! Stora tjejen! Älskar dig skruttan! Det firade hon med att ställa sig för första gången själv, gjorde det med hjälp av lådorna i köket i lägenheten =) Sen på kvällen satte hon sig på golvet efter att ha krypit till nallen, som var målet denna gång =) Hon fick även testa lära gå vagnen och det var väldigt spännande, för mamma med som var tvungen att passa hela tiden =) Tror även att 4:e tanden är på gång, är nu hörntanden på vänster sida som kommer. Idag vaknade Siri tidigare än vanligt å var då ganska trött på kvällen, somna i sin lekhage medan vi passade på att skruva på köksskåpen =)
Siri 9 månader!Siri har just satt sig själv =)Slagen liten hjältinna =)Bästa leksaken =)
I helgen har vi haft hjälp av svärfar och han å Stefan har spikat upp gipsskivor på väggarna, så nu börjar det likna nått! Jag har packat upp några lådor och fixat ute i trädgården, klippt å trimmar gräset. Plockade även äpplen igår och kokade gelé sen på kvällen, blev helt ok!
Väggar!Dörröppningen som vi flyttat
Ikväll blir det att koka en laddning till med gelé, måste testa den andra äppelsorten som vi har. Sen blir det att försöka komma isäng i tid, om nu Siri ska börja vilja stiga upp i ottan! =)

Hoppas er helg har varit bra, det har i alla fall min varit!

Kram på er!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Mattias

Vilken bra present hon gav sig själv, Siri! Snart springer hon! /Mattias

2010-08-30 @ 15:29:22
Postat av: Moster

hehe, söta bilder. :) Jag måste ju också få se när hon sätter sig.. vi får sätta oss vid msn någon dag - om ni har en lucka - =)

Kramar

2010-08-31 @ 01:05:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0