Långt mellan gångerna

Det märks även på min blogg att det är sommar, verkar det som. Blir lite långt mellan uppdateringarn. Men har haft lite för mig nu på senaste tid och mer kommer att hända ju =)

Har haft påhälsning av Siris mormor och morfar, väldigt trevligt! De var här en vecka och på den tiden hann vi med att besöka Fågelsjö, riktigt mysigt ställe, kan rekommendera det å det varmaste =), spenderade en dag i Sundsvall, IKEA och Birsta, blev tyvärr inte tid till att gå i stan =), en kväll bar det av till Albertina i Skärså för att inta en väldigt god middag, till och med Siri fick fisk, det är ju trots allt en fiskrestaurang =) Avverkade stan i Hudik, hann inte med alla affärer, så jag tror allt att de måste komma snart igen =) Sen var det mycke "bara umgås-tid" och det är ju inte allt för ofta nu för tiden som vi kan det, så det är alltid lika uppskattat! Ja, får inte glömma att nämna att vi tog oss en sväng till min favvoaffär , Pappershuset, å för sanningen, hittade vi inte en massa roliga saker att köpa denna gång också =) Tack Jennie för att du visade mig denna guldgruva =) (Affärsinnehavarna tackar dig med =) )

Igår var vi en sväng till Sunnanbäck och åt grillat, gott. Siri blev dock väldigt trött kring 19, välling och pyjamas dags, så vi begav oss hem utan att testa poolen denna gång. Idag har vi varit å storhandlat, tagit en långpromenad och börjat packa lite smått. Har lyckats fylla 18 flyttlådor och då är det typ bara två bokhyllor som är tömda!

På Sirifronten händer det lite saker. Hon ställer sig på alla fyra hela tiden och gungar fram och tillbaka, bara väntar på att hon ska krypa iväg snart. Ålar sig fram gör hon väldigt snabbt nu, om hon har ett mål i sikte =) Igår började hon med att fräsa genom näsan =) Kanske kan komma till användning när hon blir förkyld och vi ska snyta henne =) Hon har börjat somna kring 19-19.30  på kvällarna och sover oftast till mellan 4 och 6. Då vaknar hon och ammar + välling och sen så somnar hon om till 8.00 - 9.30 =) Säger det igen jag har allt bra tur att hon inte är morgonpigg =) Hon sitter väldigt stadigt nu, men måste ha kuddar runtom henne, eftersom balansen är  bra, men inte alltid närvarande =) Nu äter Siri vanlig mat till både lunch och middag, gröt och välling går också väldigt bra. Hon äter forfarande nästan allt, har ratat några barnmatsburkar, men det kan lika gärna bero på att det var lite för stora bita i maten. Bitar till viss del går bra, men inte allt för stora. Små mackbitar äter hon, men blir det för hårda saker så spottar hon bara ut. 8 månader han Siri ju hunnit bli! Stor-tjejen våran! Älskar dig skruttan!

Dags att börja knyta sig, har ju fikadate imorn, så kanske man ska ställa klockan så vi kommer upp i tid! =)

På återhörande alla!

Lunch i Fågelsjö Det stod visst en gris på gårn'   Hmmm...undra om detta är gott? Siri 8 månader!
Mormor å Siri studerar nått intressant Morfar å Siri smilar =) Tänderna växer =)
 Sitter duktigt, men har lite säkerhetskuddar än =) Parkerade sig så fint att hon behövde lite hjälp att komma loss sen =) Siri in action - fräser allt hon kan =)

/Sara


Kommentarer
Postat av: Moster

Fina kort!!!

hahaha.. sista bilden var ju hur söt som helst! :D

2010-08-02 @ 16:28:22
URL: http://rievssat.blogg.se/
Postat av: Jennie

Tror jag ska försöka få provision från Pappershuset. Dryga ut mammapengen lite... ;)

2010-08-03 @ 22:44:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0