Lucia

Ja för ett år sedan firade vi lucia på barnavdelningen på sjukhuset, Stefan satt med Siri i famnen när ett luciatåg skred in på avdelningen och sjöng några fina julsånger. Jag stod och tittade på dem i dörröppningen =) Sen dagen efter så fick vi åka hem - då blev vi en familj på riktigt kändes det som! Det första som hände var ju att vi fick gå tillbaka redan efter 2 timmar, eftersom vårt lilla busfrö drog ur sonden just innan det var dags för matning! =) Men det hände inte fler gånger efter det, å lite busig måste man ju få vara!

I alla fall, lucia igår, hade mammaträff hemma hos Jennie. Siri och Cornelia hade lucialinnen å Milliam var så fin i sin frack =) Vi blev bjudna på glögg å lussebulla, så det var bara julsångerna som fattades från vårt lilla luciatåg =)

Här kommer några bilder från gårdagen:
Siri som lucia =)  Lucia barnen =)  Siri å pappa
Siri som lucia, sen hela gänget, Cornelia, Milliam å Siri. Ser ju faktiskt ut som Siri tar ton i alla fall =) Å sist en bild på skruttan å pappa.

Idag lärde sig ju Siri att klapp händerna också! =) Så nu klappas det så fort man bara säger "klappa" här hemma =) Söt-tjejen våran!

Nä, nu ska skorporna ur ugnen å jag ska sova sen! Gonatt!

/Sara


Kommentarer
Postat av: mattias

Vilken söt lucia! Siri får komma till Frankrike nästa år och införa svenskt luciafirande. Det skulle nog bli succé!

2010-12-15 @ 13:17:44
Postat av: Moster

Och vem lärde henne att klappa månne? =) Jag fick iaf se henne göra det för första gången, live liksom! :)



Finaste lucian! =)

2010-12-15 @ 13:35:03
Postat av: Mormor

Å jag som trodde att jag sett alla gulliga lucior redan! Men så fel jag hade. Siri-Lucian finns det bara en av!!!1 Kramar från Muore.

2010-12-15 @ 19:28:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0