Snart är det ju jul!

Julen närmar sig med stormsteg, tycker att tiden går så snabbt! Kanske är det för att man ska börja jobba snart =) Tänker liksom inte på det, eller försöker att låta bli i alla fall. Kommer att vara konstigt att inte få vara hemma med Siri hela dagarna, men men man kan ju inte vara hemma för all tid och evighet. Sen så kommer Siri ju att ha det bra hemma med pappa, så det är ju skönt att veta i alla fall.

Jaja, vad har hänt sen sist då. Förra helgen hade vi gemensamt 1 års kalas för barna i mammagruppen, blev dock 2 barn kort. Det åts tårta, tyvärr fick bara de vuxna smaka, sen byttes det paket å barna busade =) En trevlig dag med andra ord =)
Paketöppning  Kalasfina COrnelia =)  Siri var väldigt intresserad av Saras kamera =)  Milliam i frack! =) 
Cornelia (och pappa Tommy), Siri och Milliam öppnar paket.

I onsdags var vi på avslutning på kyrkis. Det var fritt fram att vara lucia eller nått annat juligt, så Siri fick vara en liten tomtenissa =) Och tro det eller ej, men tomteluvan satt på i kanske 10 minuter, typ världsrekord gånger 600 i hennes fall =)
Cornelia och Siri  Tomtenissan =)
Det var inte lätt att få en bra bild på Cornelia och Siri tillsammans =)

Har julstökat här hemma, tomtarna åkte faktiskt fram igår och lussekatter är bakade. Tänkte beta av nått annat på julbaklistan igår kväll, men kom fram till att det saknades en eller flera ingredienser i vart enda recept, kunde inte ens göra chokladbollar! Illa illa, så nu ska det handlas till helgen, så allt finns hemma!

Det har varit lite kallt i veckan, men igår bara -5, så det var riktigt skönt att promenera ner till stan. Passade på att köpa nån julklapp =) Har inte så många att fixa faktikst, ganska skönt det, men än återstår det nån lite grej till syrran tror jag allt =) Jag å Stefan gör som vi har gjort de senaste åren, kommer överens om nått som vi vill ha/behöver och köper det. Fast kanske vi hoppar även det i år, vi har ju faktiskt köpt hus och renoverat köket, räcker det inte som julklapp, ja då vet jag inte =) Fast kanske Siri måste leta nån liten julkapp till pappa sin =)

Just det ja, vi var ju till fotografen med Siri i måndags. Hon var så snäll hela tiden. Lite reserverad i början bara, så jag å Stefan fick göra vårt yttersta för att locka fram nått leende =) Men det blev fina kort! Hon fick ha på sig 1 års klänningen och lyckades även ha på sig skorna på några av bilderna =) Här är ett av korten som fotografen la ut på sin blogg.

http://www.philippe.se

Väntar nu bara på att Siri ska vakna efter förmiddagsluren, sen blir det lunch - fiskbullar =), å kanske går vi ut en sväng sen. Solen skiner och det är klarblått, men -12, så nån grad varmare hade ju inte skadat =)

Jaja, trevlig helg på er alla! Å hoppas ni tar det lugnt å inte stressar så mycket nu!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0