Över 3 kg

3170 g
51,5 cm

Nya vikten och måttet på skruttan från läkarbesöket i måndags. Ska på BVC imogon och får väl en ny vikt då. Är fortfarande spännande att väga, trots att vi ser att hon mår bra och växer, så sitter ju oron kvar lite, att hon inte ska ha gått upp som hon ska eller så. Men läkaren sa att allt såg bara fint ut och hon charmade honom som vanligt =) Med för tidigt födda så brukar man ha lite överlapp med BVC, så nästa läkarbeskö blir när Siri är tre månader och sedan var tredje mpånad till och med hon är 1 år.

Idag har vi bara varit inne, var för kallt att gå ut. Igår däremot så blev det en tur med vagnen, men det var lite kallt trots allt, vilket vi märkte när vi hade gått en bit, så det blev inte en så lång sväng. Men lite friskt luft fick både Siri och mamma =)

Idag använde skruttan den sista prematurblöjan också, stora tjejen. Så nu kan vi gå och köpa blöjor i affären =) Vi har även använt en tröja för sista gången, morbrors gamla tröja, så den får vi packa undan och kanske kan vi börja snegla på lite kläder i strl 50, som är nästa storlek på tur.

Siri har även haft lite längre vakenperioder denna vecka. Hon har då fått ligga å sprattla på mage och kan lyfta huvudet ovanför magen och titta åt andra hållet =) Tar i med benen gör hon också och skjuter sig nästan framåt =)

Lite bilder från idag. Det är skönt att sova hos mamma =) och mamma passar på att ta fram kameran och fota både Siri och hennes hand =) Sen en bild från tidigare på dagen när hon låg och sprattlade på soffan.
   

Trevlig kväll! På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Moster

Ja,gusisändå nu är hon ju stor! :)

Fina bilder du tagit. Sitter och kikar lite på nätet och lyssnar på NRJ för fullt. Har hunnit med en promenad samt fått superlim på ögonbrynet.. har hunnit med frukost också såklart. Vad ska ni hitta på idag då? Kramar

2010-01-15 @ 09:46:43
Postat av: Camilla

Superfina kort. Nu är hon ju stor, längre än vad Liam var när han föddes och snart lika lång som Vide var när han föddes. Längtar efter att få träffa er och lilltjoppan.

2010-01-15 @ 13:19:52
Postat av: Emelie

Hon ä så söt!

2010-01-15 @ 20:15:00
Postat av: Mormor

Allas vårt hjärtegull!

2010-01-16 @ 22:33:59
Postat av: Mattias

Kul att en gammal tröja kommer till användning igen! Kan dock inte säga att jag har några direkta minnen av min klädstil på den tiden, men modet brukar ju gå i cykler så nu kanske det är vintage :-)

2010-01-18 @ 16:03:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0