Första BVCbesöket

3280 g
52 cm
34,8 cm huvudomfång

Var som sagt på första BVC besöket igår, har fått en väldigt trevlig disktriktsköterska, väldigt pratig, så under våra träffar med henne kommer det nog inte att bli några pinsamma tystnader =) Kommer att gå och väga en gång i veckan ett tag nu. Vi följer ju inte direkt det vanliga programmet, eftersom Siri är förtidig född och första besöket på BVC skedde nu när Siri är 7 veckor gammal. Fick se alla hennes kurvor och korrigerar man hennes, så ligger hon på medel på vikt och huvudomfång och lite över på längden. Tittar man på icke de korrigerade så kommer hon snart in inom det normala intervallet på samtliga värden! Å hon har ju bara sen i måndags gått upp väldigt bra, duktiga tjejen våran!
Siri vaken i pappas famn
7 veckor - ja det är vad skruttan blir idag! I skrivandets stund så ligger en vaken liten tjej i pappas famn, har varit vaken i över 2 timmar nu. Är så roligt när hon har fått fler och längre vakenstunder.

Ska ut en sväng med vagnen nu, Stefan for och åkte lite skidor, vi passar båda (eller alla tre) på att vara ute när det är så milt, bara -3 grader. Lite grått å trist bara, men vad gör väl det när det inte är svinkallt.

Fredagsmys på fårskinnenJaja, bästa att gå innan det är matdags för skruttan igen. Hon sover väldigt bra i vagnen och det är ju skönt, men hur man än vrider och vänder på det, så om man blir hungrig så blir man, oavsett hur skönt man ligger, i vagnen eller ej. Ska bara tillägga att natten som har gått har varit hur bra som helst. Siri har sovit väldigt mycket i sin egen säng, vilket hon vanligtvis är lite motståndare till. Hon har också somnat nästan direkt efter nattamningarna, vilket också är lite ovanligt. Så på morgonkvisten, så tyckte mamma att det var lite ensamt mellan henne och pappa i deras säng, så då blev proceduren att få skruttan att somna i sin säng efter matningen inte så lång - hon fick nästan direkt hoppaöver i den större sängen - och så mysigt det blev!

Ha en bra helg alla!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Camilla

Lillskruttan är så söt. Men vem är hon lik, jag ser inte riktigt om hon är mer lik dig eller Stefan? :-)

2010-01-16 @ 17:15:04
Postat av: Jannike

Så hon växer lill skruttan! riktigt go och söt tjej har ni fått er :) Vilken längtan man får efter en till liten bebis! ;D TTsss.. Kommer ni upp någonting snart? måste komma till arvids då och träffa lillan :) KRAMAR från oss.

2010-01-16 @ 20:22:29
Postat av: Sara

Camilla: Hon är nog lik oss båda, mun å näsa sägs vara min och från näsan och uppåt har jag hört att hon är lik Stefan när han var bebis =)



Jannike: Ja visst är de för goa de små =) Vi ska upp i början av mars, så då får ni göra er en tur å träffa oss =) Men vi måste ju få titta in till er åxå i ert nya hus sen! =)

2010-01-16 @ 21:13:25
Postat av: Mormor å morfar

Vi längtar som sagt massor efter er! Ta vara på varje stund Å bara njut! Krama lilla från oss!

2010-01-16 @ 22:28:13
Postat av: Emelie

Hon är så söt min lilla kusin <3

2010-01-16 @ 23:26:23
Postat av: Moster

Sicken going man är moster till! :)

Hela 7 veckor redan, ja tiden den går fort fram!

Ska iaf bli roligt att se hur mycket hon utvecklats till de att ni kommer upp, vilket ändå är rätt snart (om det ska gå i denhär takten). :)



Nej, nu ska vi börja planera inför dagens middag.

ha det fint. Kramar

2010-01-17 @ 15:04:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0