Mammaledig

Så har man varit ensam med skruttan hela dagen då - Stefan började jobba i måndags. Lite mjukstart är det, han hade halvdag igår å ledig idag - så borde ju alla veckor vara föresten =) Men jag måste säga att det är ju så mysigt att vara hemma med skruttan, tror inte att jag har fattat än riktigt att jag ska vara helledig ända till september, men härligt ska det bli i alla fall.

Så vad har vi gjort då, ja inte så mycket. Har tagit det lugnt med tanke på att det är svinkallt ute! Var ute en kort sväng i måndags, ärende på BB å sen en kort sväng på stan. Så nu har skruttan fått gå i affärer också, tror att hon gillade det =) Hon sa då inte emot i alla fall =) Men ingen långpromenad har det blivit än. Vi väntar tills det i alla fall är ensiffrigt minus på termometern.

Har tagit bort den lilla jul vi hade framme, nu är det bara lite byte av gardiner som ska göras. Man måste ju få lite förändring där i fönstrena, å tänk att ett tygstycke kan göra så stor skillnad =) 

Sen så har en stor sak hänt i vårt hushåll - vi har införskaffat en mikro! =) Ja, ni läste rätt, vi har inte haft en mikro på flera år, men nu tyckte vi att vi kanske var i behov att att ha en sådan hjälpreda i köket =) och jag tror faktiskt inte att vi kommer att ångra oss. För tänk bara, så smidigt det var att poppa popcornen till filmen igår kväll =)

Idag så testade vi att prata med moster och mormor å morfar via msn med webkamera och det fungerade prefekt! Så nu kan de få se Siri varje dag =)

Farmor och farfar var förbi en sväng å fick sig en kaffekopp, men tror mest att de kom för att träffa Siri =) Farbror Krille tittade förbi också och det slutade med att han fick sitta barnvakt ett tag medan jag och Stefan lagade middag, kycklinglår inrullade i bacon med färskost, som vi sedan smaskade i oss alla tre =) Vi hade till och med efterrätt så här på trettondagen =) Chokladmousse med maränggrädde - gott!

Så lite nytagna bilder på Siri:
Fin i klänning =) Mössan på sniskan =) Luring där =)
Söting där =) En annan klänning =)

Passar på att gratulera Camilla som blev 28 år igår, ska bli så trevligt att träffas sen när vi får möjlighet!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack för gratulationerna. Vi är på bättringsvägen i förkylningen men vill så klart vara absolut helt helt friska innan vi träffar er lilla goding till dotter. Bäst att ladda upp med massor av vitaminer så det går snabbt. :-) Kram på er!

2010-01-06 @ 22:40:05
Postat av: Moster

Härligt kort, hon ser ut att ha så stora ögon (de näst sista kortet). =)

Sen var ju möss-kortet gulligt och den med klänningen - Ja, alla kort var gulliga. =)

Nåja, vi har "bara" -30 grader nu och de lär bli så till imorgon också.. Jag & Marina fick med oss Benny till vetrinären (vilken tur jag har) imorgon!



Nä, nu ska vi dricka te och bara mysa ett tag. Go'natt sen & sov gott! :)

Kramar

2010-01-07 @ 20:59:36
Postat av: Mormor å morfar

Varma kramar från oss till er, från ett iskallt Arvidsjaur (-31)

2010-01-07 @ 22:02:22
Postat av: Gunnar

Roligt att det verkar stabilt och att ni har det bra. Skickar ett e-brev med lite jobbnyheter inom kort.

2010-01-08 @ 21:14:53
Postat av: Moster

Såg er allt i tidningen idag (på nätet)! Fint kort! :)

2010-01-09 @ 14:44:37
Postat av: Kussen

Hon gillade vell stan ännu mer när hon träffa på sin kusin :D

2010-01-09 @ 21:53:34
Postat av: Anna

Åh så fin hon är! Härligt att hon växer.

2010-01-13 @ 22:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0