Gott nytt år!

Gott nytt 2010!

Tänk vad tiden går snabbt å åren rullar bara förbi. Och tänk, imorgon blir Siri hela 5 veckor! 

Idag så åkte mamma, pappa å Emma hem, i snöovädret. Hoppas att det går bra för dem att köra hela vägen. Har nämligen snöat hur mycket som helst här hela natten och fortsatt nu under dagen. Vi har haft påhälsning hela veckan och även morbror Mattias har varit här å fått snusa på skruttan. Tror allt att alla blev lite kära i henne =) Emma har tagit en massa bilder, så nu har vi lite att framkalla =) Sen så fick ju Siri en massa saker också, bland annat kläder, gossedjur, en söt liten ängel, som hon bara får titta på än några år =) Vi tackar så mycket för allt!

Mamma fixade ett storkok kalopps också, så nu är frysen full och det är bara att ta fram å värma. Hon hade även med sig från sitt julbak =) Tack! Kanske det är dags för oss att skaffa en mikro nu =) Ja, det är sant, vi har ingen mikro =)

Nyårsafton firade vi alla ute i Sunnanbäck med god mat å en Siri som medelpunkt såklart =) Hon lyckades även pinka ner sig direkt. Så den första klänning hon någonsin haft i sitt unga liv, bar hon inte så länge =), men det kommer fler tillfällen och fler klänningar =)

Det var meningen att vi skulle till sjukhuset och väga idag, men det får bli imorgon istället. Det är ju så spännande nu, eftersom hon har börjat helamma. Man är lika spänd varje gång, men det känns som hon äter bra och hon borde ha lagt på sig sedan sist också.

En lugn helg blir det och för Stefan gäller det att mysa så mycket som möjligt, för han börjar jobba på måndag. Tror att det kommer att vara jobbigt för honom att stiga upp på morgnarna å lämna oss mysandes i sängen =) Men han får försöka ta igen det på kvällarna istället =)

Jaja, nytt spännande år framför oss. Hoppas att det blir ett bra år för er alla. Själv så har jag på känn att det kommer att hända en massa i vårt å främst Siris liv detta år - det år som skulle ha varit hennes födelseår egentligen. Ha det så bra alla!

Mormor å morfar å Siri Moster å Siri Farfar, morfar å Siri i sin klänning =) Hos moster Liten hand Siri å farmors polare Brolle Syrrorna å Sirran =) Tre generationer Familjen =)Morbror å Siri

/Sara - mamma till världens underbaraste lilla Siri

Kommentarer
Postat av: Kussen

Sötis kusinen då :)

2010-01-01 @ 20:08:51
Postat av: Camilla

Mysiga bilder! Gott nytt år på er. Snart ska vi åka söderut i ovädret, hoppas att det blir uppehåll när vi åker.

2010-01-01 @ 22:39:23
Postat av: Moster

Tack för en rolig vecka! Va fina bilder. =)

Fick ditt mms igår men såg de inte förrän i morse.. sov när du skickade det! Man blir trött när man börjar dagen kl 04 säg. =)

Nåja, nu ska jag sätta på en kaffekopp.

Ha en bra dag, pussa siri från mig!

2010-01-06 @ 10:14:34
Postat av: Mormor å morfar

Längtar efter er! KRAMAR i massor!!!!

2010-01-06 @ 19:53:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0