Stora tjejen

Så var det ny vägning på BVC igår och vad stannade vågen på - jo 3580 g! Skruttan har gått upp 300 g på en vecka, men så har hon ätit tätare i två dagar nu också (äter varannan timme), så kanske är hon inne i en tillväxtperiod. I alla fall, är nu också 52,5 cm lång och vi har kunnat ta fram de första plaggen i storlek 50. Roligt!

För övrigt då. Veckan som har gått har bjudit på milt väder, då har det blivit promenader varje dag. Torsdagen blev ett enda på- och avklädningskalas =) Var ut tre svängar mellan matningsvarven =) Så går det när man har ärenden i två olika delar av stan =) Sen var på på neo igår och tackade personalen för den tid vi tillbringade där, hade med oss ett godisfat och sen ett lite nyttigare fruktfat =) Undra vad som blev mest populärt =) Man kan inte tacka sån underbar personal nog! Och jag tycker att det är viktigt att visa sin uppskattning, för man kan vara snabb att kritisera, men glömmer lätt bort att tala om när man tycker att något är bra!

Igår hade jag även en trevlig stund när jag fick prata med min kompis i Ljusdal, som även hon har småbarn. Är så roligt att ha en kompis med barn i samma ålder, man kan prata av sig lite och ge tips och råd till varandra. Sen så har hon även en kille som är 3 snart, så då ser man vad man har att vänta också =) Hoppas att vår lilla Siri hennes lill-kille blir bra polare sen =)

Skönt med helg också. Det innebär sovmorgon för alla och även Stefan får vara med och mysa på morgonen =) Skruttan sover ju så bra i våran säng, så på morgonkvisten brukar hon alltid få sova hos mig/oss =) Imorse var hon så vaken också, vaknade runt 8 och höll sig pigg till 11. Så hon var med och löste sitt första melodikryss - och för sanningen, tog hon inte "Sov du lilla videung"-frågan =) Har även hunnit med att städa och tvätta lite. Stefan har farit till Iggesund för att åka skidor, bäst att han tränar nu - ska ju åka kortvasan om inte allt för länge =) Jag ska passa på att baka sen när han kommer tillbaka också, då han kan ta hand om skruttan om hon får en knorrperiod. Brukar nämligen ha semlor till Stefans födelsedag och imorgon blir det födelsedagsfika här (han fyller på måndag) så här blir det semelbak sen =)

Thaimat till middag, inte illa det, perfekt lördagsmiddag. Kvällen bjuder på Stjärnorna på slottet och sen kanske inspelade Robinson =) Ha en bra kväll alla och så bjuder jag på lite bilder med sovrumstema =)

AmningshörnanSovrummetTuffingen våran =)Siris sovkompisar =)
Gått upp en storlek i kläder =)

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja det var sååå kul att prata i telefon. Hoppas hoppas att vi blir friska någon gång så vi kan komma, attans att förkylningen skulle komma tillbaka... Så roligt att se kort, vilken otroligt mysig amningshörna du har, blir lite avis. :-) Men få se, visst har ni möblerat om i sovrummet? Kände mig lite vilsen. :-) Trevlig helg på er. Kramar i massor!

2010-01-23 @ 20:00:21
URL: http://hoscamilla.blogg.se/
Postat av: Mamma å Pappa

Som sagt vi skulle ha varit lite närmare! Sänder stora kramar med ljud-ljus-eller vilka vågor man nu brukar säja!? KRAMAR......

2010-01-24 @ 00:51:01
Postat av: Camilla

Just det, nu är ju Siri större än vad Liam var när han föddes. :-) Stora tjejen!

2010-01-24 @ 12:58:35
URL: http://hoscamilla.blogg.se/
Postat av: moster

Snygg modell. =)

Sen blev det ju bra i sovrummet också. :)

2010-01-26 @ 10:53:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0