Mycket sen sist

Har hänt mycket sen sist jag skrev, så blir nog inte så långa utläggningar om allt =)

Stefan har nu haft halva sin semester och vi har hunnit vara uppe i Arvidsjaur å hälsat på. Hann med alla, Siris morbror firade midsommar med oss och mostern hann vi åka till två dagar i alla fall. Synd bara att hon jobbade medan vi var å hälsade på, men de får komma ner till oss sen när vi kommit iordning i huset vårat =) Men vi hann ju se deras hus i alla fall =) Fint var det allt å så mycket utrymme de har fått! Gammelmormor Ella hann vi hälsa på också. Tack så mycket för trevliga dagar alla!

I Arvidsjaur blev det mest bus med mormor och morfar för Siris del =) Promenader och slagsmål med myggen =) Som tur var så slapp Siri stifta någon större bekantskap med dem =) Jag råkade ut för mjölkstockning, vilket var mindre trevligt måste jag säga, men det berodde på att Siri sov 10 timmar i sträck! Så kanske nattätningen är påväg att försvinna snart. Blev ju lite intensivamning på grund av mjölkstockningen och sen så har det varit så varmt några dagar nu, så hon har fortsatt äta ett par gånger per natt, men men vi får väl se hur det artar sig framöver. Siri har numer två tänder i underkäken, den andra började titta fram medan vi var i norr =) Så nu blir det lite bitmärken här och där, eller rättare sagt på allt som åker in i munnen som inte är gjort av tyg =)

Vi har nu sagt upp lägenheten och väntar på exakt besked när vi kan få tillträde till huset. Som det ser ut nu blir det i mitten av augusti, spännande. Men det är en hel del som ska fixas innan dess och eftersom vi planerar att renovera köket också, så är det massa planering runt det också, så vi har vad vi gör resterade del av Stefans semester =)

I helgen så har det varit tropisk värme här, över 20 grader när vi la oss igår kväll. 29 grader var det när jag tittade mitt på dagen, härligt, men lite jobbigt, särskilt för små skruttar som Siri. Vi var nere vid stranden igår och tittade på beachfotbollscup, som förövrigt vanns av farbror Krilles lag, grattis. Sen blev det skidor inne i stan vid hamnen. Det var en sprinttävling med Sverigeeliten på startlinjen, på snö från i vintras =) Kontraster som heter duga =) Men roligt arrangemang så här mitt i sommaren =)

Idag var vi ute i Sunnanbäck med våra kompisar från Ljusdal, grillade och umgicks och de som gillade att bada gjorde det =) Tack så mycket för en trevlig dag! Alltid lika skoj när vi träffas! Ja badade inte idag, inte när det nästan ligger is på vattnet =) Varmt var det, men inte gassande sol, vilket var ganska skönt. Men det blev i alla fall ett bad för mig och Siri sen när vi kom hem, lite väl klibbigt hade det varit under dagen. Siri somnade runt 21-22, lite senare än vanligt. Har fått in en bra nattrutin nu där hon somnar runt 20 vanligtvis, sen så är hon ju värsta sjusovaren =) Vaknar runt 8-9, men jag klagar inte =) Sover gärna till 9 jag med =)

Jaja, det var lite om vad som har hänt, ska sova nu, eller försöka i alla dall, är ganska varmt i sovrummet.

Majskrokar hos mormor =)  7 månader!  Puss på dig Siri-skrutt =)

Hos moster, mormor och morbror med på ett hörn de åxå =)  Hos gammelmormor Ella  7 månaders fika på cafe, men Siri blev visst utan =( 

I mosterns famn =)  Men Pingu då, vart har du varit?  Hos morfar =)  Matpaus i Storuman =)

Kul att se p åskidor i värmen å ser ni tänderna? =)  Heja heja! =)  Familjen Johansson-Lund och våran Siri-skrutt =)

Ha en fortsatt bra sommar och jag hoppas på finväder, för nu känns det verkligen att sommaren är här, äntligen. Har haft lite svårt att få den där riktiga sommarkänslan, men nu har den kommit med besked =)

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack för igår det var jättekul att träffas! Våra pojkar sov ändå till åtta imorse (länge för att vara dom) vilket nog berodde på att de sov i bilen på väg hem igår så det blev lite senare i säng. Imorgon jobbar jag sista dagen innan semestern! Skönt!

2010-07-05 @ 09:58:05
Postat av: Mormor

vi ses snart! kramar till er!

2010-07-06 @ 00:41:06
Postat av: Moster

Ja de var trevligt att ses & stor ha hon blitt. Men vi ses ju snart igen. =)

kram

2010-07-06 @ 02:33:53
URL: http://rievssat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0