Sommar!

Härligt med sol och värme - sommar när den är som bäst! Siri tog sig ett dopp i poolen ute i Sunnanbäck igår, riktigt kul tyckte hon att det var. Men vi upptäckte att hon nog vill ha lite varmare vatten för att bada, liksom mamma sin =) Sjön var lite för kall och det förstår jag att hon tyckte! =)
Siri badar =)
Igår lärde hon sig även hur man ålar! Nu kan hon dra sig fram med armarna och hjälper till lite med tårna, sötingen våran, så stor hon håller på att bli! =)
Tänk om jag hade en liten liten sköldpadda...  ...å snart har jag den!
Idag blev det en massa premiärer för henne. Fick börja med mellanmål på förmiddagen, ska försöka dra ner på amningen och bara amma morgon och kväll så länge det känns okej. Har sedan mjölkstockningen fått mycket mindre mjölk, så det känns inte bra längre att amma lika ofta som förut. Till förmiddagsmellanmålet så blev det fruktpure och macka. De små mackbitarna slank ner och det gick väldigt bra med tuggandet =) Sen till lunch blev det hemmalagad köttfärssås, också det blev en höjdare! Till eftermiddagen så slank det ner en hel banan, hon har bara fått nån sked förut, men nu blev hela bananen uppäten. Så till middag smaskades det på risgröt med smak av mango och äpple! Så blir det nån allergisk reaktion nu, så vet jag inte i vilken ände vi ska börja nysta =)

I onsdags åkte vi till IKEA och tog hjälp av en köksplanerare, för att få lite synpunkter på hur vi tänkt oss köket. Vi fick superbra hjälp med tips och råd som vi kommer att ha stor nytta av. Vi åkte hem med en skiss på vårt kommande kök och behöver nu bara skicka iväg beställningen =)
Lunch på IKEA =)
Imorse fick Stefan dra på sig jobbarbyxorna och göra det första arbetet vid vårt hus. Det var lite grävning för att dra in fiber, vilket tydligen gick väldigt smidigt. Smidigast gick det nog för mig å Siri, som låg hemma och sov =)

Jordgubbar med mjölk på uteplatsen i solen - inte illa! =)

Ha det bra och njut av sommaren!
Tänk om man hade det där kakpaketet! =) 
/Sara




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0