Helgen i bilder

Klart att även Siri satt bänkad framför TVn i lördags när det var kronprinsessbröllop =) Hon tyckte att det var SÅ intressant, vår lilla prinsessa =)

Siri ser på bröllop =)
  Hur var det nu igen man gjorde när man satt?  Gotjejen =)  Skönare att ligga ner å se på bröllopet =) 

I fredags (å lördags) blev det att handla lite leksaker å annat "nyttigt" på en barnbutik här i stan som hade konkursutförsäljning. Bland annat så fick Siri en läragå vagn å en potta =) Pottan testade vi faktiskt nu ikväll, se så glad man kan vara om man får sitta på pottan sin =) Jag passade även på att göra några nya fotavtryck i helgen, bilden nedan visar Siris fot i februari å sen nu, 4 månader senare, inte konstigt att hon har växt ur vissa sockar =)

Första pottstunden =)  Fötterna växer =) 

Annars så har vi tagit det ganska lugnt, suttit å planerat lite inför kommande renoveringar i huset, varit å tittat å mätt i huset, köpt en spis å diskmaskin, hälsat på i Sunnanbäck, visat vår lägenheten för hon som vi köper huset av och Stefan har njutit av att han nu har semester =)

En stor grej har ju hänt också, Siris första tand har tittat upp! Så nu har hon ett litet riskorn i nedre käken =) Hon har inte varit speciellt grinig eller så, kanske sovit lite sämre, men det kan lika gärna bero på att det har varit varmt i sovrummet. Hon har kanske varit lite mer bitig än vanligt, men det är ju inte så konstigt heller. Kort sagt, tandsprickningen har gått väldigt bra!

Veckan börjar med en massa saker som ska fixas, jag å Siri ska på sista mammaträffen och sen så kommer vi att dra norrut till Arvidjsaur på tisdag eller så. Då kommer Siri äntligen att få träffa moster, som får flytta in i sitt hus i veckan, mormor, morfar och morbror!

Får önska alla en trevlig sommar, kanske kommer det inte nån uppdatering på ett tag nu! Så ha en skön midsommar och semester sen alla!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Camilla

Blir kul att träffas snart! Siri börjar ju bli så stor, sötnosen. :-)

2010-06-22 @ 08:18:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0