Långresa, möten och presenter

Så har helgen passerat, en helg fylld av äventyr, måste i alla fall vara det för Siri, som inte har sett så mycket av världen än. Så i torsdags så begav vi oss till Umeå. Stefan skulle delta i en branschkväll som skogsindustrierna ordnat för studenterna. Vi åkte kring 9 och kom fram kring 14, med ett matstopp på vägen. Siri sov hela tiden och vaknade bara för mat. Resan gick hur bra som helst. Väl framme i Umeå så tog vi in på hotellet, vilket förövrig var ett uteställe när vi pluggade i stan. Så där hade man varit å rockat loss till Anna Book live =) Men det kändes väldigt länge sedan! Vi begav oss till universitetet där Stefan skulle vara och jag hade stämt träff med en gammal kompis. Vi kom fram till att det var år och dar sedan vi senast sågs, men det gör inget, kändes som om det var igår och Siri trivdes verkligen i hennes famn. Satt där så lugnt i nästan två timmar =) Det blev snyltarmiddag hos brorsan i hans korridor sen, en väldigt god hemmagjord köttsoppa och Siri fick komma upp en sväng. Sen hörde en annan gammal kompis av sig, så jag knappade in adressen på GPS'n och hittade dit utan problem. Det är en bra grej det där, GPS'n alltså. Så nu har alla mina gamla polare från Arvidsjaur träffas Siri, nu vore det bara roligt om Lina å Elaine fick möjlighet till det. Appropå dem, så satt jag nyss och kollade på lite kort, ska nämligen ta mig i kragen och framkalla lite. Ramlade då över mappen med bilder från vår bröllopsfest och hittade ett där Elaine, jag och Lina poserar så vacker =)
Elaine, jag och Lina på bröllopsfesten i juli 2008

I alla fall, på fredag gick vi lite i stan innan vi plockade upp brorsan å begav oss mot Arvidsjaur. Ett stopp gjordes innan vi var framme och även denna gång så sov Siri och var så snäll. Hemma så bjöds det på smörgåstårta för att fira pappa i efterskott och Mattias i förskott. Grattis! Emma och Benny var redan där och de hade även med sig deras bebis, Nemo, en storpudelvalp som bara är en månad äldre än Siri, men aningens större! =)

Siri har inte behövt vara ensam nått denna helg =) alltid har det funnits en famn där för henne och någon att snacka med =) Mormor, morfar, moster och morbror turades om =) I lördags så åkte vi upp till Arjeplog för att hälsa på min mormor också. Det är så roligt att hon är så pigg och verkar må bra, 90 år som hon är. Så vi passade på att ta ett 4 generationeskort, fint att göra en förstoring på kanske.

Sen på kvällen blev det lite mer besök, grannarna och släktingar och alla ville av nån konstig anledning hålla Siri =)

Söndagen blev lugn, vasaloppet och en barnvagnspromenad var det största aktiviteterna, sen åkte Emma å Nemo hem och vi andra åt en renskavspaj till middag, som blev en höjdare även i denna familj =) Har nämligen fått receptet av Camilla och i hennes släkt så är det en favorit! Tack så mycket!

Sen måste jag ju passa på att tacka för alla fina saker som Siri har fått i helgen av mormor, morfar, moster och morbror. Böcker, kläder, tupperware, stickade sockar och leksaker för att nämna några. Sen så hade moster gjort en så fin bok åt Siri. Den tror jag att hon verkligen kommer att uppskatta sen när hon blir lite äldre =) Vi får låna å titta i den nu vi =)

En helg går ganska snabbt, särskilt om det är en bit att åka. Så det var tur att vi tog måndagen som resdag, för det tog nästan hela dagen att åka. Gjorde ett längre stopp i Umeå hos brorsan när vi lämnade av han och det var väldigt skönt. Siri vaknade till då och var vaken ända tills vi började rulla igen =)

Hoppas vi träffas snart igen, fastän det är några mil att åka =) Tur att datorn finns dock och webkameran används nästan varje dag nuförtiden.

Här kommer helgen i bilder:

Siri trivs i Monikas famn =)Vilar i hotellsängen =)Besök för Siri hos morbror på hans jobb, var inte vidare roligt =)
Gammelmormor och SiriFyra generationerGammelmormor Ella med barnbarn och barnbarnsbarnet =)
Emma å hennes Nemo =)Morfar fotar =)Moster å Siris fötter =)Moster bakom kameran =)
Mormor med Siri =)Morbror resonera med Siri =)Sover i bilen

/Sara

 


Kommentarer
Postat av: Mormor

Saknar er! Kramar i massor!

2010-03-10 @ 17:50:23
Postat av: Emma

Fina bilder, jag vill ha nå kort på pappa och Siri, för de fanns de inte på min kamera. =/

Ja det var en rolig helg minsann! :)



Nu vankas de kaffe här hemma dock.. Nemo är slö efter tandläkarbesöket idag (kolla bloggen)! :)

Kram

2010-03-10 @ 18:02:21
Postat av: Lina

Hahaha! Har också massor av fina och sjukt roliga kort från bröllopsfesten =)



Skulle jättegärna träffa underbara lilla Siri snart!



Hoppas att ni har det bra och att vi ses snart, många kramar!!



2010-03-11 @ 11:56:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0