Ett år sedan snart

Så hade denna Valborg å 1 maj passerat då. Förra året så var det bara några dagar kvar innan vi plussade =) Tänk, snart ett år sedan vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar =) Vilken spännande resa det har varit och tänk vilken fin dotter vi har!

På Siri-fronten har det hänt saker =) Igår eftermiddag började hon med att vända sig till mage så fort man la henne på rygg och det har hon gjort sen dess =) Så nu har jag sett det ett antal gånger =) Inte bara Stefan =) Sen så kan hon stå korta stunder utan att man håller henne, förutsatt att hon håller i sig i soffan eller så =) Sen så tar hon ju nappflaskan nu. Har måsta matatill nån gång och så fort vi bytte ut Nutramigenet (mjölkfria ersättningen) mot den vanliga Nan, så har det gått hur bra som helst. Det känns skönt! Hennes eksem ser jättebra ut, trots att både jag och hon äter mjölk. Här går det nästan inte en dag utan att nått nytt händer =)

Sen sist då, vad har vi hittat på?! Stefan har varit mycket på jobbet, både igår och idag var han tvungen att åka in. Tillbud på kartongmaskinen, som kunnat resultera i allvarliga personskador om folk varit på plats vid fel tillfälle, men som tur är så har ingen kommit till skada! Blev ingen brasa i fredags, var så tråkigt väder å sen så skulle de inte ens ha någon här i stan där vi var förra året å tittade. Så det blev en lugn kväll hemma med hemlagad thaimat, gott, tack Stefan =)

Igår så gick jag å Siri en sväng på stan å sen runt Lillfjärden, förberedde lite inför middagsgästerna innan Stefan kom hem från jobbet. Vi hade nämligen Jennie, Tommy och Cornelia på besök. Siri å Cornelia fick leka lite =) Turas om att ta en powernap och tävlade nog om vem som kunde vara vaken längst sen på kvällskvisten =) Jag vet inte hur det gick för Cornelia, men kan tänka att hon somnade i vagnen hem =) Siri somnade efter 5 min i spjälsängen och jag hann inte ens sluddra på gonattvisorna =) Trevligt hade vi i alla fall och vi tackar så mycket för kaffet och chokladen! Siris majskrokar ska vi försöka låta bli tills det är dags att hon får smaka dem =)

Idag tog vi en promenad hela familjen och passade på att överraska gammelfarmor Britta och överraskad blev hon allt =) Var ett tag sedan hon såg Siri å sa att det inte behöver dröja 5 månader till nästa gång =) Stefan var tvungen avvika för att åka till jobbet, men jag å Siri stannade på en kaffekopp =)

Ute skiner solen, vilket den har gjort hela veckan tycker jag, skönt det! Pratade med syrran och mamma å pappa och både i Norsjö och i Arvidsjaur så har det snöat i veckan. Usch, snö i maj, inte kul!

Mammaträff imorgon, sen är det inte något inbokat i veckan, promenader å kanske en å annan sväng på stan =)

Ha en bra vecka alla, på återhörande!
Vändning påbörjad.....fortsätter.....nästan.....färdig!
Vändning på G! =)

Siri sover till krysset i lördags =)Siri står själv =)Redo för att åka lite bil!Siri och Cornelia leker =)
Siri sover, står, är cool och leker med Cornelia =)
/Sara


Kommentarer
Postat av: Jennie

Tack själva för en trevlig kväll och MYCKET god mat! Jo, Cornelia somnade i vagnen och det var bara att flytta över henne till spjälsängen. Ses imöra!

2010-05-02 @ 22:17:05
Postat av: Moster

Vilka fina bilder, hoppas jag hinner se någon vändning idag på msn. :)

Idag har vi minnsan sol och blå himmel och 7 plus (enligt kommun) fast våran visar 3,5 plusgrader och jag tror att det ligger mer åt de kalla håller - för det blåser nalta.



Nåja, hoppas ni får trevligt på träffen.

Höres! Kram

2010-05-03 @ 10:13:51
Postat av: Camilla

Ja tänk att tiden går snabbt och sedan man fått barn går tiden ännu snabbare, det känns i alla fall så. Imorgon drar vi till Umeå och blir borta ändå till på söndag. Vi får väl höras sen och kanske planera in någon träff? Kram!

2010-05-03 @ 11:05:39
URL: http://hoscamilla.blogg.se/
Postat av: Annika

Tack för kommentaren om mitt eksem-inlägg. KÄnns bra att höra att ni varit med om samma sak och att det inte visat sig vara någon allergi. Jag är ju redan mjölkfri pga hans mage men det skulle kännas ganska jobbigt att behöva utesluta ännu mer födoämnen. Vi får nog också göra så att vi attackerar eksemen med kortison vid behov och sedan underhålla med mjukgörande.



Ha det bra!

2010-05-06 @ 11:05:53
URL: http://familjendunder.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0