Rullning och sommarkänningar

Som sagt, det händer saker nästan varje dag =) Ja, saker händer det ju hela tiden =), men på Siri-fronten alltså =) Siri har börjat rulla =) Har än bara gjort de tså mamma har sett, men har gjort det några gånger nu =) Fast än blir man frustrerad ett antal gånger per dag när man ligger på mage för länge, har inte riktigt fattat att man kan rulla på rygg och stanna på rygg ett tag å vila =) Sötingen våran! Har även börjar dra upp benen under sig och kan ta sig fram nån centimeter ibland, men jag tycker att hon kan vänta än ett tag innan hon börjar krypa ordentligt =) Sen så räcker hon ut tungan å blåser, så spottet sprutar =) Är speciellt kul med gröt, vatten eller medicin i munnen =) Jag har väl kanske en lite del i det hela, men bara en liten =) Har kanske nån gång råkat visa henne hur man gör =) Men inte med mat i munnen =) Suger på fötterna gör hon också väldigt mycket. Kan vakna å ligga i spjälsängen på morgonen och göra lite gymnastik, vilket leder till alldeles blöta fötter =)
Rygg.....rygg igen......å sist på mage!Siri i krypställning =)Fötterna är goda =)
I torsdags så kom Siris morbror Mattias på besök! Det var riktigt trevligt! Vi hann med fika x 2 och mat x 2 på 6-timmarsstoppet han gjorde här påväg ner till Uppsala. Siri var på bra humör mest hel tiden, hann med både lek, tupplur å grötätning =)
Siri i morbrors knäBäst att hålla handen innan man ska sova =)Har alls uppmärksamhet, Siri alltså =)
I helgen har det varit riktigt härligt väder. Blev långpromenad igår i solen å sen Sunnanbäck å grillning på eftermiddagen, gott var det. Tack så mycket! Idag blev vi återigen bjuden på middag. Denna gång hos gammel farmor Britta, lax å potatis, även det var väldigt gott. Så vi har inte svultit i helgen i alla fall =) Idag hann jag även med lite bakning, har fika till mammagruppen imorgon. Gjorde några kakor som var med i senaste Buffé, helt ok, men man kan nog tillsätta något så det blir lite bitar i, typ nötter, hackad chocklad eller torkad frukt.
Dagens bak =)
Huset då, ja vi har anmält oss till budgivningen och idag fick vi veta att det är två till som är intresserade, så vi får väl se hur allt artar sig. Är sugen på att ha ett hus nu, särskilt när det är soliga fina dagar. Tänk att ha en trädgård att vara ute i, kunna pyssla på med alla möjliga saker, snickra lite kanske, har ett litet tidningsställsprojekt jag skulle kunna tänka mig bland annat =) Tänk att få inreda ett rum till Siri! Ja, det finns mycket man vill här i världen!

Jaja, å nu snart vill nog skruttan ha lite mat, bäst att göra sig iordning för sängen kanske. Hann inte idag heller rita av de där symönstrena, vilket jag har tänt göra i flera dagar! Men imorn, kanske!

Ha det så bra alla, få se om jag hinner uppdatera nått innan torsdag, då vi drar ner till Varberg! Superskoj ska det bli i alla fall!

Gonatt!
Sommarfin =)Slappar i soffan =)
/Sara

Kommentarer
Postat av: Moster

Snajsiga bilder! :)

Tack för namnsdagskortet!



Idag har vi en härlig sommardag, 25 grader varmt - så vi har vart ute hela dagen. Ska på träning med nemo ikväll kl 18, fåse hur det kommer att gå. Vi ska mest vara åskådare och se hur nemo reagerar när de är så många andra hundar runtom kring. :)



Hoppas ni har haft/har en bra dag!

kram

2010-05-18 @ 14:36:59
URL: http://rievssat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0