Vintern kan komma

Är visst lite dåligt med uppdateringar från mitt håll =) Men det händer inte allt för mycket storslagna saker just nu. På köksfronten är det mest småsaker kvar, men ack så viktiga för att få till helheten ju. Idag har Stefan klätt dörröppningarna med lister, vilka ska spacklas och målas sen. Har kvar att silikona i skarvarna på bänkskivorna, införskaffa och sätta upp två gardinstänger, sätta golvlister i matrummet och tröskellister. Sen är det kakel å efter det ska det nog vara helt färdigt. Men jus nu så används köket för fullt och det är så underbart att ha spis, rinnande vatten och en diskmaskin =) Har bara ett problem, allt porslin kommer ju inte att rymmas i köket. Visst, man kanske inte använder allt man har så frekvent, men jag vill ändå ha det nära till hands. Så vi kommer att måsta köpa ett vitrinskåp eller en skänk att ha i matrummet. Kommer nog att bli bra också, för det finns lite plats att möblera på där =)

Siri är vår glada tjej hela dagarna. 7:de tanden kommer att spricka fram snart och hon har gått på pottan ett par gånger =) Hon gillar att klättar och gå med hjälp och hon har börjat prata med massor med nya ord och ljud bara på senaste tiden.

Har gjort vinter ute i trädgården, bara kvar att forsla bort alla kvistar, grenar och löv. Sir har fått sig en overall å mormor har köpt handskar och tossor, som vi ska hämta om två helger =) Så nu är hon redo för vintern också å snön =) Bara en pulka fattas =)

Ska passa på att se veckans avsnitt av Desperate, ladda batterierna inför kvällspasset - ta hand om den sista flyttlådan med porslin som belamrar hela köksbordet =)
Hade nog gapat lika stort om hon verkligen hade fått glass =)  Fått span på nått =)  Djupt koncentrerad =)
På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: moster

vilka kort på sötsiri. :)

Sitter på jobbet och väntar på att golvet ska torka, har just vaskat. Skönt att ha det bortgjort under förnatten. =)

Imorgon kommer mamma å pappa förbi på morgonen, så jag ska hålla mig vaken tills dom kommer.

hoppas ni hade trevligt idag därborta. =)

Det blir för övrigt en spännande natt med tanke på att det mest troligen kommer en ny krabat till världen. =)

Nåja, ha en bra kväll/natt. kramar

2010-10-21 @ 22:15:31
URL: http://rievssat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0