Sakta men säkert

Ja, det går inte så snabbt med köket just nu, väntar på hur det blir med spisen, men har bestämt oss för att om den inte går att sänka, så blir det att byta ut denna till en som går. Så, var vi till IKEA i veckan för att köpa ett litet bänkskåp som fattades, vågade inte köpa det direkt, för visste inte om det skulle passa, men vi har ju hela 3 mm tillgodo =)

Det enda överskåp vi ska ha sitter i alla fall på plats och en lite hylla mellan fönstrena, så nu är det i princip bara kakel kvar, bänkskiva och koppla på diskmaskinen å vattnet - sen ska det baks, lagas mat å bara njutas i köket =)

Förra helgen blev det lite paus i arbetet, var nämligen till Stockholm på en sedan länge inplanerad bröllopsfest =) Hade tänkt åka över dagen/kvällen bara, men blev så att vi bokade hotell å åkte tidigt i söndags istället, vilket var väldigt skönt. Var en lyckad kväll och det var så kul att få träffa Elaine å Lina, som jag gick med uppe i Umeå med. Hade planerat en träff förra året, bokat biljetter å allt, men då kom visst Siri istället =) Så det var ett tag sen vi sågs alla tre!

BVC besök i veckan, Siri väger nu 7640 g och är 71 cm lång =) Stortjejen. Har även varit hos ögonläkaren och kollade detta med skelning. Tycker att Siri skelar ibland, men så var det inte. Hon var en exemplarisk patient å lät ortoptisten göra alla undersökningar utan att krångla. Hon har falsk skelning, vilket betyder att skelningen bara är en synvilla på grund av att det till exempel är brett mellan ögonen. Skönt det!

Nu lagomt till helgen så har vi alla åkt på världens förkyning, jag å Stefan är väl värre än Siri, som bara snorar, men värst pigga är vi inte. Var ändå ner till stan en sväng idag å Siri fick sig en ny barnstol, storleken större =) Så nu är det dags att plocka undan babyskyddet snart! Usch, tide går så snabbt, Siri blir ju 10 månader om bara några dagar ju! Vart tog alla dessa månader vägen?

Snart middag å sen blir det nog att slapp i soffan resten av kvällen och hoppas att man känner sig piggare imorn! Ja föresten, i veckan har vi stökat lite ute, bland annat klippt våra häckar =) Snyggt blev det =)
Siri å Stefan slappar på hotellet =)  Elaine, jag å Lina =)  Siri leker i Tönnebro, matstopp på hemvägen =)  Höst i trädgården =)
Häcken rak å fin =)  Sista bänkskåpet, hyllan och överskåpet

Hoppas ni har klarat er från höstförkylningen!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Jennie

Snygg häck! ;)

2010-09-25 @ 22:07:57
Postat av: Camilla

Vad söt Siri är bland alla löven och köket ser riktigt fint ut!

2010-09-28 @ 08:52:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0