Mycket att göra å ny adress

Onsdag 8 september
Har inte så mycket tid just nu att sitta framför datorn, ska snart till huset igen å måla ett andra varv i köket. Gjorde nämligen den första målningen nu på förmiddagen, sen är det faktiskt golvets tur att bli inlaggt =) Sen sist så har vi fått upp väv i köket, spottarna sitter på plats, fönsterna är målade å taklisten sitter där den ska =) Tapetsera för första gången gjorde jag igår, till tidiga morgonen =) och det blev helt ok =)

Bilder får jag lägga in sen, har inte tid nu =)

Siri då, ja hon kan krypa på alla fyra nu, men det går fortfarande snabbare att åla =) Hon sätter sig när hon har hittat nått skoj att leka med å bita på, men är snart i farten igen =) Energi kan man då inte anklaga henne att vara utan =) Vår go-skrutta!

Onsdag 15 september
Grattis till alla Siri där ute å till vår skrutta som har namnsdag idag =) Ja, som sagt, har mycket att stå i och hann inte ens posta inlägget jag skrev för en vecka sedan, men lät det vara kvar i alla fall =) Sen sist då, ja nu bor vi faktiskt i huset! Har sovit här sedan fredag och lämnade över lägenheten till de nya hyresgästerna i måndags. Så helgen gick åt till att köra några flyttlass, uppdelat på tre svängar och sen städa. Hade hjälp av svärföräldrarna å svågern, mycket tacksamt!

Köket då, är inte klart än, har stött på ett litet problem här igår. Upptäckte att IKEA köken är anpassade för en bänkskiva som är 4 cm, vi hade tänkt oss en 3 cm tjock skiva och har utifrån det beställt diskbänk. Så långt går det väl bra, ända tills vi kommer till spisen, vilken har ett fat mått på 90 cm och inte 89 cm som arbetsbänkarna blir med en 3 cm bänkskiva! Har nu en spis som är 1 cm högre ön allt annat - inte bra! Måste lösas! Men annars så är allt bra =) Skåpen är på plats, fläkten med, liksom kyl och frys. Spottarna har fått en dimmer och vi har golv! =) Så det som är kvar nu är egentligen bara bänkskivor, koppla in vatten och kakla, om vi då förbiser lilla dilemmat med spisen!

Så här kommer de senaste bilderna:
Köket just nu! Kyl å frys och spis på plats Siri ska hjälpa till att dammsuga i lägenheten =)
Fick internet å TV först idag, skönt att komma ut på nätet igen =) TV'n var inte lika nog med faktiskt, har inte ro att sitta å glo några längre stunder, har en hel del kvar att packa upp.

Nä, dags att krypa isäng. På återhörande snart hoppas jag =)

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Köket ser ut att bli jättefint. Längtar tills vi får se det "på riktigt". Förstår att det är mycket att göra för er, men håller ständigt utkik efter nya uppdateringar på bloggen. :-)

2010-09-16 @ 08:07:19
Postat av: Moster

Det blir kanoners när de blir färdigt. :)

Hihi, söt bil på Siri, halvstår/lutandes mot dammsugaren, goingen! :)



Kram

2010-09-16 @ 12:50:30
Postat av: Anna

Oj, vad fint ni har fått till det. Kommer ju bli kanonbra det där. :)

Förstår att det är mycket jobb men kan tänka mig att det är kul samtidigt.

Ha det bra!

2010-09-22 @ 15:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0