Uppdatering

Så har nästan denna vecka gått, helgen kvar och för oss två heldagar att arbeta med köket =) Men nu börjar man faktiskt se att det går framåt. Håkan hjälpte Stefan att lägga golvskivor igår och sen fortsatte han idag med att färdigställa det medan Stefan var på jobbet =) Tack så mycket! Detta gjorde det möjligt för rörmockaren att komma in på eftermiddagen och koppla på golvvärmen och allt verkar ok! Skönt! Så nu är det taket som står på tur. Ikväll kopplade Stefan därför ihop spottarna, så nu är det bara att spika upp taket! Jag passade på att skruva ihop några lådor till köket, medan Siri sov i vagnen =)

Det mesta kretsar just nu kring huset och renoveringen, men jag å Siri har hunnit med att vara på två fikaträffar med andra mammor och barn denna vecka och idag tog vi en promenad med Jennie å Cornelia. Det är trevligt att ha lite annat att göra på dagarna. Här i lägenheten försöker jag packa någon låda här och där, så det inte ska bli så mycket på en gång. Många lådor blir det! =)

Siri då, ja för henne går det bara framåt, bokstavligen =) Nä, går gör hon inte än, inte själv i alla fall, men med stöd av oss eller lära-gå-vagnen =) Rest sig mot kökslådorna och i spjälsängen har hon gjort i veckan och lärt sig sätta sig själv från krypställning har hon också nu! =) Stortjejen våran =) Två nätter i rad nu har hon sovit hela natten, ca 12 timmar, skönt! Nu är det bara jag som måste ta tag i detta med sömnen, borde komma i säng lite tidigare på kvällarna!

Jaja, som sagt, borde sova nu, men först några bilder =)
Golvvärme på plats =)  Siri gillar att stå =)  Bara det finns nått att hålla sig i så kan man stå vart som helst =)

Gonatt!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Moster

Det går framåt för er. :) Det kommer bli riktigt nice. :)

Vilken sötnos som är under bordet.. :p

2010-09-06 @ 00:50:35
Postat av: Camilla

Hej hej! Tänkte höra om ni har möjlighet att slita er från huset och hälsa på oss några timmar någon dag till helgen. :-) Vide fyller ju år på fredag så vi tänkte bjuda hem lite kompisar men jag tänkte att alla behöver ju inte komma på samma dag. Så både fredag kväll, lördag och söndag står till förfogande. Vilken dag och vilken tid skulle passa er bäst?

2010-09-06 @ 10:41:58
Postat av: mattias

Fina finuerliga foton! Siri under bordet var innovativt. men jag gissar att hon har fått modella ganska mycket vid det här laget och blivit van vid fotoblixtarna!

2010-09-07 @ 15:00:24
Postat av: Camilla

Hoppas på att få se några nya kort på köket snart, så spännande att se hur det växer fram. :-)

2010-09-13 @ 12:21:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0