Har inte slutat blogga =)

Har prioriterat bort bloggandet ett tag nu, finns inte riktigt tid för allt man vill göra längre =) Det är ju mycket man vill här i livet =)

Jaja, får ta en kort resume om vad som hänt sen sist, kommer nog inte ens att komma ihåg hälften, men tar de stora sakerna i alla fall =)

Sommaren är slut kan man nog konstatera nu, men härlig har den varit å fylld med besökare och egna besök! Camilla med familj tittade förbi oss i slutet av juli, vilket var väldigt trevligt! Hann en sväng ner till havet och doppas oss, de som vågade =) Grilla gjorde vi också, nog för att det hann komma en rejäl skur där emellan =) Sen kom Stefans gamla kursare med familj och mellanlandade på deras tur söderut, vilket även det var väldeigt trevligt. Det är alltid roligt att få främmen och särskilt om även de har barn =)

Vidare så bävade vi ju inför vår resa ner till Varberg med tanke på hur det var att åka Örebro tur och retur, men det visade sig vara obefogad oro! =) Resorna gick hur bra som helst, för båda barna! Är så stolta över dem! =) Så vår vecka nere på västkusten blev så bra som jag hoppades på. Siri hann med ett litet dopp i havet, nog för att badvädret kanske egentligen var förbi. Men sen hann vi med att träffa kompisarna, utom min kursare från Umeåtiden som numer bor i Göteborg, var synd, men får bli en annan gång! Vi hann besöka GeKås, ett måste =), besöka våra gamla jobb, promenera i Varberg, gå längst strandpromenaden och längst stranden, vara på ett busland med Siri och inte att förglömma, anledningen till varför vi åkte ner - bevittna ett bröllop! Stort grattis till Jim å Madde! =) Vi hade helt enkelt en superbra vecka, bodde bra i en stuga vid stranden och kunde riktigt ha semester!

Medan vi var borta å roade oss, så roade svärfar sig med att göra klart snickeridelen av renoveringen som han å Stefan satte igång med innan vi for, nämligen att byta fasad på gavlen där vårt sovrum ligger. Det blev superbra! Och nu i dagarna så är det målning som står på schemat. Byter färg på huset från dalarött till grått med röda detaljer. Vi blir riktigt nöjda med resultatet! =)

Annars då, med barnen är allt bara bra. Siri har nu i tre dagar inte sovit något på dagen, så har istället somnat ca 19.30 som en sten. Sen sovit till 8-8.30 på morgnarna, vilket inte jag klagar på. Nackdelen med att hon skippat luren är ju att jag inte hinner stöka bort en massa saker under den tiden eller hinner pyssla på med mitt, men men somanr hon tidigare på kvällen så får man försöka göra sakerna då istället( som nu blogga in på småtimmarna =) ). Eskil har ju hunnit bli 3 månader! Var på BVC igår och nu väger han 5368 g och mäter 60,5 cm. Siri var ca 5,5 månader när hon vägde som Eskil gör nu =) Han vänder sig mest från rygg till magen, men har även gjort tvärtom. Han har hittat sina händer och kan ligga å studera dem eller saker han håller i. Greppa saker gör han, men mest om man ger honom sakerna. Han gillar att ligga på golvet å vara med där det händer, men är fortfarande lite rädd att låta honom ligga helt själv när Siri far som ett yrväder runtomkring =) Go och glad är han då nästan jämt, precis som syster sin =) Sover om nätterna gör han för det mesta och nu mer i sin spjälsäng också! Vilket är väldigt skönt för mig =) Även han har blivit lite sämre på att sova på dagarna, sover 2-4 gånger, allt från 30 min till 2 timmar, men som sagt, sover bra om nätterna och somnar kring 20-21 och sover till 7-8!

Jaja, det var lite kort om vad som händer och har hänt =) Bilder kommer som vanligt en annan dag!

På återhörande! Och ha en bra höst alla!

/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0