Kallt ute!

Denna vecka har gått i kylans tecken. Igår var det den kallast dagen, termometern visade -28 grader på morgonen. Behöver nog inte tillägga att den planerade skidtävlingen som ordnas av jobbet blev inställd. De var i alla fall snälla å ringa för att meddela detta, 7.30! Siri vaknade å sovmorgonen uteblev!

Siri är i princip frisk nu å fri från denna långa förkylning, snorar bara lite på morgnarna, men har de senaste 4 nätterna sovit som vanligt, väldigt skönt för alla inblandade. Siri busar å har sig om dagarna och igår klättrade hon upp i soffan helt själv. Nu är det inte säkert att ha henne oövervakad i vardagsrummet, med tanke på att hon inte riktigt än har greppad detta med hur man tar sig ner från soffan på ett säkert sätt.

Vi har en bestämd liten dam här hemma. Tandborstningen är en ständigt återkommande kamp, det är mycket trevligare att äta upp all tandkräm än att få tänderna rena tydligen! Sen om hon inte får som hon vill eller när hon blir tillsagd, så tar hon till grin å gråt. Får väl se hur kul det blir när första trotsen kommer! =) Men för det mesta så är hon världens snällaste å sötaste. Försöker härma det man säger gör hon ofta nu och man märker verkligen hur mycket hon förstår! Det är fascinerade detta med småbarn - vilken resa man får vara med om när man ser deras utveckling.

Annars då, ja inte så mycket har hänt. Jag har jobbat å varit hos barnmorskan, allt såg så bra ut. Fick byta BM nu, eftersom min gamla bytt jobb. Men även denna har rötter i norr, i Arjeplog närmare bestämt =) Min förra kom ju från Lycksele. Tänk världen är bra liten ibland =) Hade i princip samma mått å värden nu som med Siri vid samma tidpunkt, fick höra hjärtslagen och pratade igenom förra graviditeten. Känns i alla fall bra att jag får gå till spec. MVC varannan vecka på koll nu å hittills så har allt sett bra ut!

På fredag ska jag ta semester =) Stefan ska åka kortvasan, så jag får vara hemma med Siri hela dan =) Känns ju lite lyx nu för tiden när man jobbar heltid =) Få se vad för skoj vi kan hitta på då =)

Nä, ska se lite TV nu innan det är dags att sova. Har varit dålig att ta kort på sistone, så inga kort just nu i alla fall.

På återhörande och ha en bra vecka!

/Sara


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0