Buspalatset å vackert väder

Ännu en vecka har passerat! Förra veckan blev en dag kortare för mig, hade semester på fredag för att Stefan for och åkte Kortvasan, men inte mig emot =) Fick en heldag med Siri och den utnyttjade vi till max =) Siri började med att vakna ca 7, vilket hon sedan gjorde hela helgen, kanske sovmorgnarna är slut nu här på Agövägen! =) I alla fall, dagen forsatte med mys tills det var dags att stiga upp kring 8 =) Siri har ro att busa lite lugnt i vår säng innan vi stiger upp, vilket är väldigt skönt. Frukost, lek och tupplur följde på det. Sedan bar det av till buspalatset! Där mötte vi upp Jennie, Tommy och Cornelia. Det blev bus å lek, tacotallrik å mellis till tjejerna =) Var även på avdelningen för de stora barnen och åkte rutschkana å klättrade och från en nära källa så blev vi rådda att inte åka den stora tunnelrutschkanan med tjejerna =)

 
Cornelia och Siri diskuterar kanske varför de inte får nån tacos =)

Jag å Siri följde med dem hem sen å jag blev bjuden på middag, tack så mycket! Siri å Cornelia diggade med till Mora Träsk mot slutet av kvällen och vi tackade sedan för oss kring 21 och så hade hela fredagen gått helt plötsligt. Stefan kom hem nästan samtidigt som oss och lika trött som Siri var han nog =) Hon somnade som en sten direkt efter ha slurkat upp kvällsvällingen. Vaknade sedan endast två gånger under natten, vilket nog är ett rekord.


Skulle jag klappa händerna eller klappa Siri? =)

Helgen flöt på lugnt. Gick ner på stan på lördag och införskaffade ytterkläder till Siri. Hon har nämligen vuxit ur sin tunnoverall och hon kan inte bara ha den tjocka nu när det börjar bli ganska milt ute. Vi satsade på jacka å byxa denna gång, perfekt när man bara ska ta bilen å handla eller nått sånt. Hittade en perfekt jacka på Intersport, men fick irra runt på några affärer innan vi hittade byxorna som vi ville ha. Härligt väder var det i alla fall och Siri passade på att ta sig en lur medan vi traskade på.


Sittpose i nya kläderna =)

Sen på söndag så blev det en tur till Sunnanbäck, pulkåkning i solen stod på schemat. Sen hann vi med både fika å middag innan vi åkte mot stan igen å stannade på Maxi för veckans handling. Hittade såklart ytterligare nån bok till Siri på rean där, för läsa det gillar hon. Just nu är det en bok med olika fordon som gäller och vi ska härma hur de låter - kan roa henne hur länge som helst! =)


Härligt att åka pulka!

Stefan och Siri gick för första gången själva till BVC idag å det gick bara finfint det, trodde inget annat heller. Siri vägen nu 9140 g och mäter 78 cm - stortjejen våran! Nästa gång hon ska dit så får vi väl se om lill-palten följer också =) Fick tid 2 dagar före BF!

Denna vecka blir nog lugn på jobbfronten, nog för att det strular lite med frusna ledningar och luftkompressor som håller på att paja, men allt kan ju inte flyta på jämt =)

   
Stefans magväska från Kortvasan blev en hit! Sen skulle Siri vara med å lösa krysset i lördags =) Å sist en bild på en koncentrerad Siri som tittar på Pingu!

Ha en bra vecka alla!

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Mattias

Buspalats och Moraträsk, kan det bli bättre? Det är nästan så att man längtar tillbaka till en period då det räckte med en siffra för att ange ålder..

2011-03-03 @ 15:56:58
URL: http://Hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0