Gott nytt år å några stapplande steg

Får börja med att önska alla ett gott nytt år!

Jul å nyår har passerat, helgerna spenderades här i Hudik och mellandagarna kom mormor, morfar å moster å hälsade på Siri å oss såklart =) De åkte på nyårsafton och vi firade den själva i hemmets lugna vrå =) Siri missade tyvärr tolvslaget, men vi var in å pussade på henne efter tolv å önskade gott nytt år i alla fall =) Siri firade sedan årets första dag med att ta sina första stapplande steg - blev hela fyra stycken! =) Stortjejen våran!

Julafton varade i flera dagar kändes det som, paketöppning hemma å sen hos Stefans farbror, tillsammans med hans familj å Siris farmor, farfar å ena farbror å gammelfarmor var även med. Var en trevlig kväll med mycket och god julmat å en Siri som charmade alla, tills det var dags att åka hem. Somnade i bilen och vaknade inte ens när vi bar in henne =) Sen kom ju mina föräldrar å syster mellandagarna, mer julklappar och mer julmat! Väldigt trevligt att ha dem här å få visa hur vi bor, syrran har ju bara sett huset på bilder. Tack för riktigt trevliga dagar och julklappar! Siri diggar verkligen sin fotölj =) Nog för att hon snart måste lära sig ett säkert sätt att ta sig ur den bara, innan det händer nån allvarligare olycka =) Hon har ju börjat klättra på och ur allt. Har till och med trillat ur sin barnstol, så nu är det fastspänning som gäller så fort man ska sitta i den!

Siri var väl lite si så där intresserad av att öppna julklapparna, men det var roligt att bita på dem i alla fall =) Några av favvoklapparna blev ett tältslott, en egen lite fotölj, instrumen i trä och Pippidockor. Sen fick hon lite kläder, kritor, pussel, Duplo, Hattstugan set med tallrikar å pipmugg, gossedjur, Brynästandborste m.m. Tack alla!

Några lediga dagar bjöd första helgen på året på å sen så började vardagen för mig igen. Har nu börjat jobba igen =) Börjar dock lugnt med 50% i januari å sen börjar allvaret =) Men det känns faktiskt bra att vara tillbaka på jobbet, särskilt nu när jag vet att jag kommer att vara ledig sen i maj och sen så är det inte lika hemskt heller när jag vet att Siri har det bra hemma med pappa =)

Idag var vi och hälsade på i Ljusdal, alltid lika trevligt! Tack för en rolig eftermiddag med prat, fika å barnvagn =) Men nu var det sista gången, för de flyttar nämligen i slutet av denna månad, väldigt trist tycker vi förståss, men roligt för dem. Vi hoppas att de får det bra i nya staden med boendet och jobben! Hoppas vi har vägarna förbi nått sen i sommar kanske =)

Bjuder på lite bilder från jul och framåt. Har tyvärr ingen bild på all snö som har kommit, har lovat brorsan att lägga ut några sen, så det kommer =)
Siri bland öppnade klappar =)  Siri spanar in sina klappar =)  Siri å moster med fler klappar =)  Siri provsitter fotöljen
Siri på julafton å sen alla julklapparna =)

Snö var det =)  Siri å pappa myser i soffan =)  Pulktur =)
Hade visst en snöbild =) Men snön är inte riktigt upp till fönstrena, fastän det ser ut som det =) 

Nån som är poppis?  Dessa kanske? =)  Här skaffas en FB till mormor =)
Taget när mormor, morfar å moster var här. På sista bilden så instrueras mormor hur man använder FB =)

Siri i nya mössan å skorna =)  Vide =)  Mamma Camilla å Liam, spindelmannen =)
Här provar Siri sin nya mössa å sina nya vinterdojor, fina! =) Sen kort från idag efter besöket i Ljusdal, Vide posar å sen fick jag tillslut ta kort på spindelmannen också =)

Ha det så bra alla!

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: Moster

Det var trevligt att komma ner till er å ser hur ni har det. :)

Alltid lika roligt att träffas, blir bara så kompakt - man ska hinna allt på så kort tid. :)



Söta bilder, men sötast var nog bilden när siri provar mössan. hihi..

kramar

2011-01-12 @ 14:42:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0