Fyra bröllop å en bajsblöja =)

Helt otroligt, har alla bestämt sig för att 2011 så gifter vi oss?! Tydligen så =) Har närmare bestämt fått inbjudningar till fyra bröllop i sommar. Det är ju jätteroligt, men vi har ju liksom egna planer också, som inte direkt har ett spikat datum än. Har redan måsta säga nej till två, men sedan har vi två inbjudningar öppna, i väntan på lill-palten =) Jaja, roligt är det i alla fall och jag skickar ett stort GRATTIS till alla inblandade och hoppa att det blir underbara dagar! =) Hoppas även på att kunna gratta i efterskott senare i sommar om vi inte har möjlighet att komma på den stora dagen.

Så, i helgen har det hänt en hel del i rummet på övervåningen. Svärfar kom och snickrade med Stefan, så nu sitter det tre nya fönster i rummet =) Är lite fix runt det kvar, men kan redan nu börja med det superroliga arbetet med att få bort den befintliga tapeten, vilken är påmålad två gånger, så det bara sprickersönder när man försöker dra bort den. Kommer nog att ta sin lilla tid, men det positiva är ju att jag äntligen kan vara med och göra lite nytta =)

Hade middagsfrämmen i lördags, väldigt trevligt. Deras dotter på 10 månader var tydligen lite farlig till en början tyckte Siri, för hon blev lite blyg. Hon som inte brukar vara blyg för nån. Men efter ett tag så gick det så bra så å Siri skulle fram å klappa henne på huvudet lite då och då =) Båda tjejer somnade runt 19-20 å i hallen våran så var det earth hour ända fram till 23.30 =) Blev lyckade maträtter med gravat renkött till förrätt, hjortfile å kroppkakor till huvudrätt å sen en choklad/jordgubbskaka till efterrätt - gott gott!

Har ju varit si å så med morgnarna den senaste veckan, Siri har vaknat alldeles för tidigt, ibland före 6. Men i helgen har det gått bra, ca 7.30 - 8 har hon vaknat. Fast idag var det tydligen riktig sovmorgon 9.20 behagade den unga damen att vakna =) Skönt för de som kan sova å slipper upp före 6 för att jobba =) Har hängt upp mörka gardiner för att få extra mörkt på morgnarna och det kanske hjälper lite i alla fall.

Just det ja, måste ju berätta om den försvunna blöjan =) Vår blöjhink är nämligen trasig, ska skaffa en ny, men har inte blivit av än bara. Har istället tagit ner alla blöjor och haft dem på bron under dagen och sen kastat alla på kvällen i soptunnan ute. Ibland har vi lagt dem i en påse på bron. I alla fall, kom hem tidigare en dag och såg att det låg en blöja på bron, inget konstigt det. Stefan berättade sedan att Siri hade haft världen skitkalas tidigare. Jaja, tänkte inte mer på det förrän det var dags att kasta ut kvällsblöjan och vad upptäcker jag då, jo bajsblöjan är borta! Till saken hör att det var under de rätt så blåsiga dagarna detta utspelade sig. Vi har sökt å letat, men bajsblöjan är spårlöst försvunnen! Trevligt värre! Vi riskerar nu att bli bajsblöjsfamiljen i kvarteret eller kanske Ashberg med filmteam kommer å knackar på dörren nån dag =) Har ändrat på rutinerna vad gäller blöjor nu =)

Veckan är rätt så lugn. På torsdag ska vi har utbildning för anställda inom Iggesund från Europa och jag ska bowla å äta middag med dem på onsdagkväll. Fast denna gång så tror jag att jag ska avvika innan midnatt i alla fall =) Å sen vet jag med säkerhet att det kommer att kommuniceras på engelska, så det känns ju lite tryggt =) 

Ha en bra vecka alla, så hörs vi!

        
Siri hos mormor innan de ska till att åka hem. Snödropparna förärade Siris mormor mig när vi var på stan =)
Siri sitter som en stor-tjej vid bordet =)



     
Vi har ju en tjej som verkligen gillar att klä ut sig, eller bara prova kläder =)
Här kommer några smakprov där hon har på sig nya regnstället, mammas sarong å
mammas nattlinne =)


   
Bilder från helgen och faktiskt, så fick hårspännet sitta på väldigt länge =)


/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas att ni slipper någon begravning i alla fall, annars hade det varit "fyra bröllop och en begravning". :-)



Blöjtips: Vi brukar stoppa varje bajsblöja i en hundbajspåse och lägga utanför dörren och kasta den på kvällen.

2011-03-28 @ 20:34:11
URL: http://hoscamilla.blogg.se/
Postat av: Moster

Men rackarns, att ha en bajsblöja på vift kanske inte är det roligaste. :p Men när de börja tina opp' kan ni ju bara följa lukten.. hehe.

Jag sitter och väntar på mitt frukostfrämmen som ska dyka upp efter åtta någongång. Idag är de nalta kallt ute så man får lov att klä sig (igår satt jag ute i bara fleecejackan och solade) men idag blir det vinterjackan återigen.



Hoppas du får en bra dag. kramar

2011-03-29 @ 07:45:32
Postat av: moster

vilka finfina kort. =) stor hon ha blitt. =)

2011-03-30 @ 11:02:41
Postat av: Benny

Vi sitter och läser din blogg på min nya galaxy tab, fungerar riktigt bra :-)

2011-04-02 @ 13:04:38
Postat av: Mattias

Det kanske är bajstjuvar i farten, på jakt efter hårdvaluta till förbränningsanläggningar eller som gödsel!



Kul att se foton på Siri, så stor hon har blivit och så gullig hon är!

2011-04-03 @ 13:56:42
URL: http://Hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0