Ny spännande månad

Så har även denna helg passerat, Valborgs och 1 maj. Vi firade detta med att bli klar med sovrummet och åka på IKEA =) Det blev ingen brasa detta år heller, nog för att jag inte tror att Siri misstycker, hon hade nog minst lika roligt på IKEA =) Shoppade ny säng till henne, en juniorsäng. Tanken är väl att hon ska få eget rum innan lill-palten kommer, men vi får väl se hur det går, säng finns nu i alla fall. Sen blev det en byrå till sovrummet, behöver en eftersom vi rivit bort de garderober som fanns där innan. Fast har ju hela klädkammaren till förfogande, men är ändå skönt med en byrå till alla småsaker. Lite småsaker blev det ju också så klart =) Sen en sväng till Jula, där vi hittade en ny postlåda å en skottkärra, så nu slipper postgubben bli irriterad över vår tillbucklade låga låda i fortsättningen i alla fall =)

I övrigt då, ja för mig å lill-palten går allt bra =) Känner inget som skulle tyda på att det är nått på gång å mår prima, förutom lite extra trött ibland kanske =) Tänk, denna månad, troligtvis, så kommer vi att bli en till i familjen =) Känns lite konstigt och spännande. Undra hur Siri kommer att reagera? Undra vad det är för en liten filur som kommer? Hur kommer förlossningen att gå denna gång? Ja, det finns mycket man kan grubbla på!

I helgen vaknade Siri redan klockan 6, fick komma över till oss och låg och filosoferade ca 1,5 h och somnade sedan om å sov till 9! Vilken snäll tjej vi har =) 

I fredags blev det en sväng på stan, skulle köpa stövlar till Siri. Hittade ett par röda fina och passade på att kolla efter andra skor också, eftersom det visade sig att hon hade större fötter än vi trott, eller rättare sagt så hade hon för små skor =) Så nya tygskor och gympadojjor fick också följa med hem, men tror att stövlarna är de som blev mest uppskattade =) 

   
Premiär med pippilotter förra helgen =) Sen Siri med alla de nya skorna =)

   
Så här kan det se ut när man läser. Sen så hade pappa ställt IKEAlådorn perfekt - nu nådde man ju till och med till översta lådan =)

 
Renoveringen av sovrummet är klart! Ska lägga in före-bilder sen å fler när vi flyttat in där =)

Nä, dags att se om Siri vill sova. Hon har nämligen sovit 2x1h idag, både till å från Sundsvall, så misstänker att hon inte är allt för trött!

På återhörande! Ha en bra vecka alla!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0