Inget besök till förlossningen än

Allt lugnt!

Så var det nästan bara en dag kvar på jobbet då, innan jag går på "långledigt" =) Å ingenting har hänt än. Har inga som helst känningar, så vi får väl se hur länge det dröjer innan vi får träffa lill-palten =) Redan är det ganska många strykningar på gissningslistan =) Jag hoppas dock på att det inte dröjer allt för länge nu!

4 maj- moster Emma (pojke)
11 maj - jag
16 maj - kusin Emelie (tjej)
17 maj - Britt-Inger
17 maj - mormor (pojke)
18 maj - Lisa
25 maj - morbror Mattias (pojke)
27 maj - mormor (pojke)
29 maj - Ingegerd
2 juni - Stefan (tjej)
2 juni - Jennie (pojke)

Var ledig i tisdags och passade på att gå på sista kyrkistillfället inne denna termin. Siri vaknade för ovanlighetens skulle 6.30, så vi hann precis lagomt till klockan 10, när det började. Okristeligt tidigt i vanliga fall, men denna dag så passade det oss ganska bra. Fick träffa många nya ansikten, eftersom det inte var vår "vanliga" grupp, men träffade även en bekant, en gyminstruktörsmamma med dotter =) Var ju ett tag sedan nu man satte sin fot på gymmet, men vi får väl se hur det blir med det sen när lill-palten slutat amma eller så. Kanske man kan ta upp gymträningen då! =) Vore skoj, nog för att det är mycket smidigare att träna utanför dörren nu för tiden, med löpning och skidor, men kanske man hinner klämma in nått pass i veckan sen i alla fall!

Siri har nu sovit fem nätter i sin egen säng i sitt egna rum! Har vaknat nån gång per natt, vilket hon alltid gör, men har oftast gått att få henne att somna om i sin egen säng. Det känns väldigt skönt faktiskt att det verkar fungera bra än så länge, sen får man ju se hur det blir när lill-palten kommer, men det känns som om vi är en bra bit på vägen ändå. Däremot så är vi nog inne i en period när Siri inte direkt gillar att somna, för nu några nätter (började innan vi bytte säng faktiskt) så är det så nära att hon somnar, men just vid insomningsögonblicket så kommer hon på att hon inte alls vill sova! Sätter sig eller reser sig upp och så är det full rulle igen. Igår tog det ca 1,5 h innan hon kom till ro! Men men, det är bara att hoppas att detta inte blir allt för utdraget bara.

Igår var Stefan och Siri på allra sista kyrkistillfället. De gjorde en utflykt till en fäbovall här i närheten. Trevligt hade det varit å bra väder också. Siri hade utforskat stället ordentligt och tyckt att skogen var väldigt intressant med kottar som låg där och drällde =) Stefan hade fullt upp med att följa henne, så kaffet han hade kokat med sig kom hem igen i orört skick =)

På hemmafronten snickrar Stefan vidare på altanen, som snart är färdigt. Å fint blir det allt, bilder kommer sen. Han hoppas bara att lill-palten håller sig i skinnet tills den är klar! =) Vi får väl se vem som är snabbast! =)

Nä, det får vara allt för denna gången, måste ta å göra sista rycker på jobbet för idag. Vi får väl se när jag skriver igen och vad som hänt då =)

På återhörande!

Några bilder först bara:

      
Hittade Siri här om dagen i garderoben i hallen =) Skulle visst prova sina stövlar =) Sen gav hon sig på mina skor en annan dag, tyckte att de passade perfekt tror jag allt =) Sist en självtagen bild på mig å lill-palten =)

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj jisses vilken mage! Men den har väl sjunkit ner lite, så det kanske inte är så länge kvar. :-)

2011-05-20 @ 07:57:55
Postat av: Moster

Jag garderade ju mig på 2 datum, 4 maj samt 4 juni. =) Sicken sötis hon är, mosters lilla busfrö! :)

2011-05-20 @ 12:25:13
Postat av: Jennie

Grattis till Er alla till lille Eskil! Ingen gissade rätt...

2011-05-24 @ 22:56:08
Postat av: Mattias

Gratulerar er till Eskil här på bloggen också. Och konstaterar stolt att jag var närmast, en dag ifrån, och prickade rätt på könet också. Kul för Siri att få en lillebror och så bra för Eskil att ha en storasyster!

2011-05-25 @ 19:44:45
URL: http://Hej!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0