Stan hela dan

Tror att vi har tagit oss ner till stan varje dag denna vecka =) Mer eller mindre frivilligt =) I måndags började dagen/natten med minimalt sovande för min del. Barna turades om att vara vaken, Eskil började, sen Siri i typ 3 timmar. Hon lyckade med konststycket att skalla mig i mörkret, gjorde förståss ont på henne med, så tårarna kom å med det så var även Eskil vaken! Siri somnade tillslut, men Eskil var tvungen att äta, bajsa å krypa runt lite i spjälsängen innan han kom till ro igen. Klockan var nu 5.30 och jag hade bara sovit 1 timme! Eskil sov i alla fall till 7.30 sen innan han var redo att möta dagens äventyr. Jennie och Cornelia ringde å hörde om vi ville följa till Borgarparken på eftermiddagen, precis vad jag behövde, friskt luft är ju alltid uppiggande! =) Blev lek å bus, å lite mer bus, som resulterade i blöta skor och vantar. Mamman hade inte heller med extravantar, å lite kallt var det, så vi fick traska förbi stan å inhandla torra vantar å sockar till Siri stora glädje! =) Hon fick nämligen sin favvofigur på både sockar å vantar - Pippi! =) Fick hämtning av Stefan från stan sen, så vi slapp faktiskt gå hem, å lika bra var det eftersom Siri inte hade några torra skor! =)

Så i tisdags var det kyrkis här uppe hos oss. Tänkte att jag hade bra om tid när vi kom upp före 8, men blev ändå stressigt att hinna till 9.30 =) Nattade barnen själv på kvällen eftersom Stefan var å åt med jobbet. Gick väl lite si så där. Eskil somna, lagomt för att vakna igen mitt i kvällningsbestyren med Siri. Vilket gjorde att han hann piggna till för mycket för att somna om direkt. Fick vagga honom tills han somna igen, började läsa gonattsaga för Siri och återigen vakna lilleman =) Då blev det nattning för båda i vårt rum, Siri somna nästan direkt och Eskil inte långt efter =) Men klockan hann bli nästan 21 ändå!  

Kyrkis även på onsdag, men nu nere i stan. Å Stefan följde med =) Fick en familjeeftermiddag så där mitt i veckan! =) Åkte efter det å grattade Krille i efterskott å hade med hämtpizza =) Gott var det å så en tårtbit till efterrätt =) Inte illa för att vara en onsdag =)

Har varit bra väder hela veckan =) Börja bli lite kyligt, men bara man håller sig i rörelse och klär sig så är det riktigt härligt. Blev en sväng på stan igår eftermiddag också, inhandlade nån julklapp till Siri och annat som ska delas ut på söndag =) Även idag gick som sagt promenaden ner till stan, hade väl inget direkt ärende, men är en rätt så trevlig promenadsväng att gå =) Å sen så kanske man träffar nån man känner, man får i alla fall se lite folk =) På hemvägen blev det till att inhandla middagen - tacos! =) Stående hemma hos oss till fredagsmiddag, om det inte blir hemmagjpord pizza eller hemmagjorda hamburgare =)

Eskil fortsätter att vakna flera gånger per natt och äter betydligt oftare på nätterna än på dagarna. Funderar på att testa minska amningen på kväll/natt. Han klara sig bara 1,5-2 h om han ammar på kvällen/natten, men på dagen så kan det gå 3 h eller längre ibland. Men det är samtidigt lite svårt att ta beslutet att sluta. Med Siri så var det lätt, efter en mjölkstockning så sinade det och så var det slut med den amningen. Hon blev 8 månader när jag slutade helt och hade bara ammat på kvällen från det hon var 7 månader.

Helgen bjuder på en sväng till Gävle på lördag i alla fall, sen så ska vi gratta Emil i efterskott som fyller år idag, coolt datum idag föresten 11-11-11! =) Å sen finns det alltid nått att stöka med som får tiden att gå alldeled för snabbt =)

 
Siri med sitt första diadem =) Å Eskil som råkat tippa omkull på rygg, men lika glad är han för det =)

     
Hade härligt ljus i köket imorse, bilderna gör det inte rättvisa egentligen hur fint det var, men hade i varje fall världens två finast fotomodeller som försökt posa för mig =)

Nä dags att runda av för idag!

Trevlig helg på er alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0