2 års kalas

Börjar med det som hänt senast först =) Var nämligen på 2 års kalas idag, Cornelias =) Fyllde egentligen år i torsdags, då vi faktiskt också traffades, men kalaset var idag. Fick en massa gott fika å Siri fick en massa nya saker att inspektera =) Hon hade inte tid att se på när Cornelia öppnade paket, det fanns ju en massa nya saker att kolla in, vilket var mycket mer intressant. En av favoritsakerna blev nog Cornelias rosa keyboard med tillhörande pall å mick! =) Det blev en mycket trevlig eftermiddag, tror att Eskil också hade rätt så skoj, han hade då inte tid att sova nått =) Somnade sen rätt så snabbt på kvällen =)

 
En kalasfin 2 åring! Å en Siri som är djupt koncentrerad på speladet =)

Som sagt, så hann vi träffa Cornelia på hennes födelsedag också. Vi tog oss en sväng till Borgarparken för att leka ute, passa på nu innan snön kommer =) Helt otroligt egentligen, har varit 14 grader varmt några dagar denna vecka och då är vi inne i november! Var lite kallare i torsdags å ingen sol, men bullar å ljummen saft värmde de lite kyliga mammorna (å Cornelias mormor), tror att barna var ganska varma som de sprang runt å lekte.

     
Fika i Borgarparken. Eskil fick tyvärr inget, därav den buttra minen kanske =) Men nöjd var han i alla fall i syrrans del av vagnen =)

Annars så har vi inte gjort så många utflykter denna vecka, varit ute å gått i det vacka vädret och busat på här hemma =) Eskil å Siri är så söta när de försöker leka tillsammas =) Än så går det väl lite si å så, men Siri försöker i alla fall få med Eskil. Idag till exempel så skulle hon läsa för honom, men jag tror att han var mer intresserad av den upp-å-ner-vända låda hon använde som pall! =) 

         
Siri gymmar med Eskil =) Sen en Siri påklädd för en cykeltur inomhus, notera också styret =) En glad Eskil, som denna helg började med att ställa sig på detta akrobatiska sätt. Ska verkligen en 5 månaders hålla på med sådan här gymnastiska rörelser?! =)

Har nu fått bort alla lövhögar som krattades ihop tidigare i veckan, så nu är det lugnt för snön att komma. Äppelträden har kvar löv att fälla, så kanske hinns det med att kratta nån sväng till. Men det är faktiskt kvar äpplen på vinteräppelträdet, men rådjuren ska ju ha nått att äta också. Jag å Siri såg faktiskt tre stycken som korsade gräsmattan här en morgon. Förra året hade vi en stig tvärs över tomten som rådjuren hade trampat upp, så de verkar komma i år igen.

Dags att avsluta för denna gång, kanske ska jag sätta mig å fixa till gardiner till hallen, eller så blir det bara till å slappa. Eskil verkar lite orolig, måste upp å flytta ner honom lite titt som tätt. Han verkar gilla huvudgaveln lite väl mycket ikväll, å irriterad blir han när han inte kommer längre, när det tar stopp liksom.

Ha en bra vecka alla! Å föresten, hoppas denna storlek på texten blir mer lätt läst för mina lite äldre bloggläsare (ingen nämd, ingen glömd =) )

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Jennie

Mmmmmmmm... Bra storlek hörru!! ;) Å sen måste jag påpeka en lite sak... Cornelias Mormor ska det väl stå ;) Jag som är äldre har ju koll på sånt... ;)

2011-11-06 @ 22:35:20
Postat av: Sara

Du har så rätt så =) Ska genast ändra! Det är tur att ni äldre håller koll på oss yngre så vi inte gör så mycket tok! =)

2011-11-07 @ 10:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0