Regn å rusk, tur man har bilen då =)

Siri tar sig en eftermiddagslur medan jag å Eskil chillar =) Han vaknade efter att sovit 1,5h - alltså så har han nästan sovit dagens ranson redan =) Började med att gå till kyrkis här på Björkberg. Hann, trots att det börjar redan 9.30, men fick stunta i att sitta å läsa tidningen till frukost =) Siri ville mest sitta å rita idag, lekte inte så mycket. Hon är inne i en ritarperiod just nu. Direkt efter frukost så går hon till sitt bord å vill rita å helst ska man sitta utmed å rita med henne =) Att rita av handen är väldigt fascinerande å Siri tycker även att det är roligt att rita på handen =)

Stefan har möte med övernattning i dag, så vi blir själva ända tills imorgon =) Natta båda går bra å de senaste nätterna så har Siri sovit i sin säng ända fram till morgonen, ca 7.30 - 8. Eskil vakanar ca 2 gånger och äter, en av gångerna går jag upp å gör ersättning. Kan bli lite grin å stök då, om det inte går snabbt nog å sen så är han vaken ca 1/2 - 1h innan han kommer till ro igen.

Eskil har börjat dra upp benen under sig, i krypställning. Men än finns inte stabiliteten i ryggen där, så än kryper han inte =) Men en liten knubbis har han allt blivit på senare tid =) Kraftiga ben å hull i ansiktet, så det ska bli spännande å se vad han väger nästa gång. Har de senaste dagarna gett han ersättning på natten, gröt på kvällen och resten amning, verkar fungera rätt så bra. Han kan bli lite hungrigare på eftermiddagen å äta lite tätare, men nu i natt så klarade han sig faktiskt 4 h efter amning innan han vaknade igen! Ser en liten ljusning vad gäller nätterna, men det är just det där att han inte somnar om direkt efter han fått ersättning!

Ska åka å handla sen idag, nu när jag har bilen å allt =) Få se om man gör nån bilutflykt imorgon med, passa på medan man kan liksom =) Nä, annars så tar vi det ganska lugnt, laddar inför helgen - ska åka upp till Arvidsjaur =) Åker på torsdag å kommer hem på måndag. Ska även hinna med att åka å hälsa på min mormor i Arjeplog medan vi ändå är uppe. Hon fyllde 92 år i helgen å är fortfarande pigg, vilket ju är väldigt roligt!

Träffade föresten en pappa på kyrkis som kom från Jörn, ett ställe inte långt från Arvidsjaur. Det visade sig att vi hade en gemensam bekant, tänk vad världen är liten ibland! =)

På återhörande!

/Sara




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0