Innedagar trots att solen skiner

Har haft några bra dagar nu =) När det mesta har flytit på, kanske inte nätterna då, men det var ett kapitel för sig. Kan inte komma ihåg att det var lika struligt med Siri. Ganska tidigt så började hon sova längre på nätterna och vakna till med ca 4-5 h mellanrum för att äta. Lillgrabben här verkar vilja ha mat eller i alla fall snutta lite, varannan timme, oavsett vad han får, ersättning, amning eller både och! Men men, bara att kämpa vidare och hoppas på att det blir bättre snart!

Har i alla fall hunnit med att baka, sytt gardiner till köket, putsat fönster och började med gardiner till vardagsrummet de senaste dagarna. Gardinerna ska bara fållas upp, men ack så tråkigt det är att göra just det! Går ju ganska snabbt bara man sätter igång, men det är just det - att komma igång! Fast blev så ombonat å mysigt i köket när jag fick upp gardinerna där igår, så det gör ju att man även vill få upp övriga nu snart. Det var nästan så att jag fick lite julkänslor, trots att gardinerna är vita! =) Stefan vill ha snö nu i alla fall! Vi har nämligen införskaffat en snöslunga, så nu är vi redo för ännu en snörik vinter!

Barna snorar på än. Inget kyrkis denna vecka alltså, men var tvungen att gå ut en sväng igår i alla fall. Blev en sväng ner på stan, Eskil sov hela tiden! 1,5h vilket är väldigt ovanligt nu för tiden. Oftast så sover han ju bara ca 30 min åt gångnen, men faktiskt, i skrivandets stund så har han sovit drygt 1h och det är inne i spjälsängen - så plötsligt händer det! =) Hittade i alla fall en vintermössa till Siri. Nu är det bara vinterskor och eventuellt handskar som fattas för henne. Eskil behöver nog också en mössa, men sen är nog allt annat fixat även för hans del.

Har börjat med ny strategi vad gäller mat för Eskil. Ger ett helt mål ersättning, har då egen mat så det räcker nästa mål och sen får han en portion gröt på kvällen. Det verkar fungera bra, under dagen i alla fall =) Har märkt att han spyr mer om jag blandar, alltså om jag både ammar och ger ersättning. Så detta verkar vara en bra lösning. Får väl som sagt se hur länge till jag kan amma, men om han ska forsätta så här på nätterna är det ju bra om det räcker då i alla fall. Är ju mindre roligt att stiga upp varanna timme för att göra ersättning.

Mer då, Eskil ålar ju som sagt, går snabbare å snabbare, nu har han fått in tekniken med armarna också =) Han tränar på att sitta lite, är ganska duktig, men oftast blir det mer som en fällkniv =) Men han är otroligt stadig, det måste jag säga. Siri var ju drygt 8 månader när hon satt själv, Eskil kommer nog att göra det innan syrran!

Närmar mig en kritisk tidpunkt - snart vaknar barna igen!

     
Siri gillade verkligen marängsmeten =) Eskil ålar mot bestämt mål å sitter rätt så stadigt med lite hjälp =)

 
Eskil i vagnen igår på vår promenad iförd samma overall som syrran hade när hon bara var 16 dagar gammal, kan säga att den sitter lite bättre på Eskil än vad den gjorde på syrran då =)

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0