Helg i Arvidsjaur och en 5 månaders

Förra helgen åkte vi som sagt upp till Arvidsjaur. Resan gick rätt bra, hade bara en väldigt trött tjej i bilen mot slutet. Hon hade till en börja ingen lust att somna för natten sittandes. Det tog ca 12 mil innan hon somnade tillslut, efter att ha sagt "hoppa ner" ett antal gånger!

Vi fick en väldigt trevlig helg, med besök på dagis där mormor jobbar, bus med moster, mormor och morfar, se första snön för i år och bara tid för att umgås! Tack för en mysig helg alla å för alla saker som barna fick =) Mormor å morfar hade ordnat ett lekhörn åt Siri där hon roade sig hela dagarna =) Kokade mat på spisen, satt vid bordet å gungade på mosters gunghäst =)

Förra veckan var det i princip grått å trist hela tiden. Vi var inte ute mycket, men kom iväg till kyrkis i alla fall =) Där fick Siri vara med om nått mindre roligt. Hon tog sig tydligen ut genom ytterdörren, troligen trycket hon själv på öppnarknappen och väl ute så åkte dörren igen och hon blev utestängd. Som tur var så gick jag för att titta vart hon tog vägen efter en stund, satt å ammade Eskil, men hon var nog inte ute så länge, fast länge nog för att hinna börja grina! Efter den incidenten så låste de dörren! Det positiva med det hela är i alla fall att hon reagerade som hon gjorde och inte tog tillfället i akt att gå iväg på upptäcksfärd. Det var bara några grader varmt å hon hade ju inga ytterkläder på sig. Jaja, återstår väl att se om hon lärde sig nått av detta!

Härligt väder var det igår i alla fall, sol å 8 grader varmt. Hann ner på stan på förmiddagen och sen var vi ute på tomten på eftermiddagen. Krattade lite löv, Eskil hängde med i selen å Siri stökade på med sin kratta å gräsklippare =) Fast gå runt å äta äpple var nog det roligaste ändå =)

Eskil har det lite stökigt på nätterna, fast igår natt verkade det som en vändning kom! Han åt då bara två gånger och vaknade två gånger mellan det! Stor skillnad från natten innan, då han åt med 1,5 h mellanrum och vaknade dessutom där emellan! Blev aningens less då kan jag säga! Fast till hans försvar så är han förkyld nu och har inte lätt med snoret som bara rinner. Men hoppas verkligen på att nätterna blir bättre nu. Han får nu ersättning 1-3 gånger per dag, beror på hur nöjd han verkar. Äter smakisar till lunch, ca 2 iskuber mat och får ett grötmål på kvällen. Sedan helgen så har han vissa mål inte blivit hungrig på ca 4 timmar eller mer, så det kanske börjar lugna ner sig och stabilisera sig på matfronten. Men med tanke på hur snabbt han tar sig fram nu och hur mycket han stökar på så är det inte underligt om han behöver energi! =)

BVC idag (tisdag), ska bli spännande att se vad han väger nu! Är även spruta på schemat, mindre roligt, men eftersom han inte reagerade på första, så hoppas jag att det blir lika denna gång. Eskil hann ju "fylla" 5 månader medan vi var i Arvidjsur. Tänk vad det går snabbt. Å tänk, 5 månader och ålar redan för fullt, vart ska detta sluta =) Han börjar bli så med i allt =) Gillar att studera syrran och kan skratta bara han ser på henne =) Är så roligt att se, blir alldeles varm i hjärtat =) Älskar min barn så mycket!

Å i helgen så firade jag å Stefan 8 årig förlovningsdag =) Grattis igen going - älskar dig!

Jaja, bäst att sova, å hålla tummarna att Eskil får en bra natt inatt också! =)

Bilder kommer sen!

På återhörande!

/Sara
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0