Bilder i mängder =)


     
Först bilder på fasadbytet, där det nu även är målat runt fönstrena! (Huset var/är rött sedan tidigare) Sen ommålningen i hallen uppe, samt lösningen med klinkerplattor i fönsternicherna. Vet inte om jag lagt ut bilder på sovrummet sedan vi flyttat in där. På mittersta bilden ses skymta en "Step"-hylla från MIO, vilken kommer att flytta ner i matrummet sen när barna blivit lite större och inte vill klättra på allt, vilket betyder om si så där 2-3 år! =)

     
Bröllopsbilder =) Mutning pågår i kyrkan =) Samt bröllopsgäster före själva bröllopet =)

   
Nyblivna fru Parkås håller Eskil dagen efter, när de tittade förbi med bröllopstårta till mig =) Sen bjöd vi våra kompisar på grillat en kväll å Siri å Noelle fick busa lite =)


Sämre amningsvy har man väl varit med om =) Hade stugan just övanför standen, stranden som jag brukar promenera längs när vi bodde där =) Fanns även så passande en gungställning å rutschkana där som Siri gillade. Blev ju tillfället att ta sig ett dopp i havet också =)


Åka bli kan vara ganska kul om man får ha på sig brillor å sitta å läsa =) Men annars så är det en höjdare att köra sig egen bil i alla fall! =) Den fick följa med hem från GeKås och blev en present från mormor å morfar - tack så mycket! Lekparker är ju alltid roliga å rida på ett lejon gör man ju inte varje dag! =) Å cykla var skoj, fastän man inte når ner till tramporna =)


Bollhavet å cykeln var det som lockade mest på leklandet som vi besökte =) Sen hann vi med en promenad på strandpromenade, här med fästningen som bakgrund. Efter en hel dags bus, så krävs det nästan att man vilar en sväng! De två sista korten är tagna på Eskils 3 månaders dag - och ja, han korten är tagna samma dag, det var bara Eskil som tydlingen inte var nöjd med mitt val av hans kläder! =)

   
Barna leker å myser, Siri visar nog Eskil hur man ska gymma på bästa sätt! =)

 
Å Eskils nya färdigheter =) Greppar å biter, och på andra bilden så har han rullat runt ett varv å hamnat utanför filten, men är lika glad för det =)

Så, nu var det uppdaterat på bildfronten med. Dags att sova! =)

Ha det bra alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kul att se en massa kort, ni har det så fint hemma och barnen växer ju så det knakar. Det ser ut som att Eskil har vuxit jättemycket sedan vi sågs sist. Kram på er!

2011-09-12 @ 21:07:59
Postat av: Mattias

Kul med fotokaskaden!

2011-09-13 @ 15:18:18
Postat av: Moster

Det blev superfint på övervåningen! Färgen passade ju bra, blev ju lite som latte-stuk! =) Finfina kort på de små också.. hihi! Vi får höras senare ikväll kanske. Kramar

2011-09-16 @ 13:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0