Eskil 4 månader

Tänk redan har det gått 4 månader sedan man var på förlossningen! Känns så där konstigt som det gör ibland, känns som igår samtidigt som det känns väldigt länge sedan på ett sätt! Eskil har ju hunnit bli så stor ju! I och för sig så var han ju ganska stor redan när han föddes, för vi jämför ju med Siri, som var en lill-tjej väldigt länge. Går tillbaka till anteckningar jag fört när Siri var liten och storleksmässigt så var hon ca 8 månader om man jämför med hur Eskil är nu! Sedan så är han bara lite före med saker som att rulla över till mage, rulla över på rygg och gripa efter saker. Däremot så är han mycket stabilare och starkare än vad Siri var, men det är ju inte heller så konstigt. Han sitter till exempel väldigt bra i matstolen. En stor skillnad barnen emellan är dock detta med att roa sig själv. Siri satt mycket i babysitterna eller låg under babygymmet och filosoferade. Eskil däremot gillar inte babysittern alls typ och verkar vara av den rastlösa typen när det gälelr att ligga på golvet och leka. Han gillar mest att vara hos någon och då ska denna någon hels av allt stå upp eller gå =) Somna av sig självt kan han inte. Nattning sker antingen i vagnen eller i en famn om det är riktigt grinigt.

Fast han för det mesta en glad 4 månaders bebis. Har ju haft strul med maten å nattsömnen de senaste dagarna och igår så tog vi till flaskan! =) Han tog den direkt och klunkade i sig ersättning, inga mängder, men det kanske  bara behövdes det där lilla extra. Var upp en sväng inatt också och pyttsade i honom mer, fast trots det så vaknade han igen efter 2 timmar! Har vaknat varannan timme hela gårdagskvällen och natten, var dessutom vaken mellan 2 och 3. Har fått i honom lite ersättning idag också, så få se om vi kan komma in i bättre matrutiner snart. Hade samma problem med Siri när hon var i denna ålder, hade för lite mat där ett tag, men det löste sig tillsut.

Stora potatispremiären ägde rum mitt på dagen! Å det gick bara fint, han smackade och åt, hade nog gärna ätit mer om han fått! =)

Stefan är och springer Lidingöhalvan idag. Han ringde nyss och hade kommit fram till målet och under sin egensatt måltid, så grattis älskling!

Väntar på att Siri ska vakna, tar sig en lång lur idag tror jag, vaknade 7 imorse och då brukar det bli uppemot 2 timmar mitt på dagen istället. Lunchen är förberedd i alla fall å sen tror jag att vi ska försöka ta oss ut en sväng med vagnen å inte att förglömma - selen!

       
Siri ritar till melodikrysset å Eskil sjunger med i barnvisorna =)

  Posering på 4 månadersdagen!
Eskil 4 månader och Siri 4 månader!

Ha en fortsatt bra helg alla!

På återhörande!

/Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0