Stora killen!

Var dags för vägning idag för Eskils del, nu mer väger han 5900 g och är 65,5 cm lång - nästan exakt på grammet och på centimetern som Siri var vid 6 månaders ålder! Han drar storlek 68 i byxor, men mer 62 i bodysar. Stora killar behöver mycket mat, kanske mer än vad jag kan ge. Har måsta ge honom lite extra ersättning, men ska försöka hålla det till kvällen å natten och försöka amma helt på dagarna. Slutar inte på kvällen/natten heller, ammar först och ersättning sen, vill ju försöka amma så länge som möjligt. Men som sagt, hade samma problem med Siri och då var hon ju till och med mindre när det började tjorva å krävde kanske mindre mat också då. Men men går det inte så går det inte! Man får vara glad åt att det fungerade så här länge i alla fall.

Natten som gått var rätt lugn, ur den synvilkeln att han inte hade nån vakenperiod. Däremot så åt han tätare än varannan timme. Så det vore ju skönt med i alla fall 3 timmarsintervall igen! Få se om kvällsgröt hjälper sen! Japp, Eskil fick sin första smakportion med gröt ikväll och den bara slank ner =) Han tog till å med tag i skeden och slickade av det sista! =) Jaja, var nog mer en reflex, eftersom allt ska till munnen nu för tiden, men jag såg det som ett bra tecken i alla fall =)

Medan vi var på BVC så försökte farmor söva Siri i vagnen, vilket inte gick alls! Istället blev det en sväng på stan sen för oss alla. Fikade och Eskil fick ett par tossor, så han slipper ha Siris rosa =) å till Siri hittade jag ett par nya fräsiga jeans! Eskil han sov sig igenom hela stadssvängen, rekord för att vara han. Två lurar idag på ca 1,5 h! Siri däremot tog ingen lur alls! Stannade till i lekparken innan vi gick hem och till å med Siri gick nästan hela vägen från stan till oss - imponerande! Blev lite grinigt på kvällen, höll på att somna i bilen till och från affären, fick ta till alla möjliga knep för att hålla henne vaken! Somna som en stock efter ett bad strax efter 19! Eskil somna han med runt 19.30 - så för en gång skull fick vi en lång kväll för oss själva =)

Så här sitter jag å bloggar, medan jag hör hur Stefan snarkar i TV soffan =)

 
Eskil smak potatis å Siri hjälper pappa att diska =)

På återhörande!

/Sara


Kommentarer
Postat av: moster

Stora killen, men storasyster är inte så liten hon heller! Stora.damen! :) saknar er! Kram

2011-09-27 @ 05:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0